Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כל כך מבין בתחום הזה אז באתי למומחים :-)

חשבתי מה אם אני ישים צ'יפ באוטו. אפשרי? יתרונות חסרונות?

או איזה שיפור יעזור לי בתאוצה בלבד? לא מחפש משהו אחר.

הרכב הוא יונדאי גטס 2005 אוט' 1400

תודה מראש לכל העונים!

פורסם

ניתן לשפר כל אוטו. צ'יפ לא יתן הרבה.

ממליץ לשים קומפרסור ROOTS ענק.

אם ברצינות, מה התקציב?

דברים יחסית לא יקרים שנותנים קצת תוספת זה אגזוז זרימה חופשית וסעפת פליטה מתאימה. כדי שיהיה יתרון כלשהו בצ'יפ, צריך טורבו ומחשב ניהול מתאים. ישנם קיטים טורבו שעולים אלפי שקלים ויש כאלה שעולים עשרות אלפי דולרים.

אפשר גם בלי טורבו, לשים בוכנות קלות, קרנק מתאים, קמשפטים חמים והמנוע יוכל להגיע ל-9500סל"ד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ניתן לשפר כל אוטו. צ'יפ לא יתן הרבה.

ממליץ לשים קומפרסור ROOTS ענק.

אם ברצינות, מה התקציב?

דברים יחסית לא יקרים שנותנים קצת תוספת זה אגזוז זרימה חופשית וסעפת פליטה מתאימה. כדי שיהיה יתרון כלשהו בצ'יפ, צריך טורבו ומחשב ניהול מתאים. ישנם קיטים טורבו שעולים אלפי שקלים ויש כאלה שעולים עשרות אלפי דולרים.

אפשר גם בלי טורבו, לשים בוכנות קלות, קרנק מתאים, קמשפטים חמים והמנוע יוכל להגיע ל-9500סל"ד.

הלו ... היי ..... לבחור יש יונדאי עץ ... ועוד אוט' !!!

הדבר היחיד שכדאי לשפר ברכב כזה הוא צריכת דלק של אלכוהוליסטית, הלאון שלי עם מעל 200 כ"ס חסכונית ב 30% ממנה.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור,הרגת אותי מצחוק:-D

לבחור גץ ועוד אוטו',איפה צנרת\סעפת נכנסת לתמונה? במה זה יתרום לו בידיוק שהרכב במצב סטנדרטי?!

ציפ' ניתן לשים בכל רכב,השאלה מה התמורה שלו(לרוב באטמוספרי זה יהיה הבדל זניח של סוסים בודדים שתספור על יד אחת,לעומת זאת במוגדשים עקב שינוי הגדישה ההספקים עולים משמעותית).

בן.

Got To love It

פורסם

הלו ... היי ..... לבחור יש יונדאי עץ

כן, אבל הוא עדיין רוצה לשפר את התאוצה של האוטו שלו. אין משהו במחיר נמוך שייתן לו שיפור מורגש. לפי דעתי כדאי לבדוק נושא של דפרנציאל, אולי באוטו הזה לא קשה לשנות יחס העברה לגדול יותר, זה יעלה את תצרוכת דלק שגם ככה לא קטנה, אבל ישפר תאוצה בכמה אחוזים טובים.

עריכה:

אפשרות נוספות שחשבתי עליהן, זה להוריד מהאוטו משקל, ע"י ג'נטים מגנזיום. זה לא יתן הרבה, אבל זה יוסיף למראה וישפר בקצת תצרוכת דלק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הוא רוצה לשפר תאוצה,נתחיל מזה שיעבור לדגם ידני.

התאוצה תשתפר לו בהרבה,כנ"ל לגבי הצריכת דלק,זה העצה הכי טובה שאני יכול לתת לא(למרות שאנחנו בפורום שיפורים ולא בפורום ייעוץ רכב).

בן.

Got To love It

• תוכן חדש...