Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה, על מה אתם למדתם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני למדתי לטסט על 405 שנת 90+. לפי מה שאני זוכר האוטו היה נוח ונחמד. לא זוכר הרבה מזה כי אז עוד לא הייתי משוגע לעניין הרכב.

נהיגה אני לומד היום על BMW 316 שנת 87 בצבע שחור גיר ידני :lol:

קטנוע - super pure חמוד קטן ורזה... אחרי הטסט כשעליתי על ה-סאן יאנג (טייפ) R פתאום הרגיש לי ענק...

• תגובות 190
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סקודה אוקטביה 1.9 TDI

אוטו חמוד אני חייב לציין, אבל למרות שהמורה אמר לי שהוא בדיוק אותו הדבר כמו seat toledo TDI , לאבא שלי יש מונית כזו ואי אפשר להשוות אפילו בין התאוצות וההספקים שאבא שלי משיג עם הטולדו.

20 כ"ס הבדל מה אתה רוצה?....

בכל מקרה, גם אני בזמנו למדתי על אוקטביה TDI כיום נוהג על טולדו TDI...חיה רעה...

פורסם

אני למדתי על איסוזו טרופר....אוטו סבבה רצח,המורה גם לקח אותי איזה4 פעמים לשטח של כפר מעש העביר לי ל4*4 ונתן איזה 20 דקות לנסוע בשטח..היה כיף :twisted:

ואופנוע למדתי על די ג'י...50 סעמ"'ק חחח

(אותו מורה דרך אגב,מורה כלי כל השיעור רק צחוקים,שריקות וציפצופים לבחורות וכאלה שטויות) :lol::lol:

אהלן מה נישמע???.

פורסם

אני לומד (עכשיו) על גולף כחולה, מנוע 2000 בנזין, עם אגזוז כפול :twisted: שעושה די הרבה רעש :!::wink:

--------------

חוויות היו כבר, לא הרבה אבל היו.... אני לא אספר, כי בשבילכם זה בטח שיגרה :roll:

-------------

אשקלונים מבינינו בטח יודעים על מי אני מדבר, אבל בכל מקרה מי שרוצה פרטים על המורה, שהוא ממש אחלה ומומלץ בחום שיפנה לפרטים בה"פ....

גולף 2000 סמ"ק חדשה עם כל התוספות משופרת בטירוף ( אגזוז "לחץ" ,רמוס כפול)

אנחנו לא מדברים על אותו אחד..??

פורסם

אימפרזה 1.6 שנת 2003 (לפני כמעט שנה) היה ממש נחמד... האוטו היה חדש נוח נסע לא רע... ויפה חלש , לפעמים העליות של חיפה גברו עליו....

איתי

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח !

גם אני למדתי על למבורגיני חחחח !

סתתתתתתתתתתתם אני למדתי על בורה ! קטלנית ! עם 90 כ"ס ! מטורפת ! פעם אחת עברתי את ה4000 סל"ד אפילו !

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח !

אחי זה מה שווה ללמוד על מכוניות מטורפות !

חחחחחחחח,

דניאלללללללללללללל.

:twisted:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...