Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה, על מה אתם למדתם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למדתי על מאזדה 323 f כ 10 שיעורים ואחרי זה המורה החליף ללנטיס חדשה שהייתה ממש טיל .

לנטיס ???????? טיל ???????????????????????

ואני פשוט לא זוכר על מה למדתי... אין לי מושג... פשוט לא שמתי לב לזה איכשהו...

ינון.

יצא לי לנהוג על הרבה מכוניות מאז שקיבלתי את הרשיון ואני יכול להגיד לך שלנטיכס ידנית מאוד זריזה!

טוב... הכל יחסי כנראה... אני לא יודע על מה נהגת, אבל שום לאנטיס היא לא טיל, גם לא ה-2 ליטר...

ינון.

• תגובות 190
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני למדתי עם קסרע דיזל שנת 99, באמת עגלה ...

כשלמדתי (לפני כמעט שנה) היא היית מעל 300K ק"מ ללא שום בעיות רציניות (חוץ מיוניט שהלך באמצע השיעור שלי ומזגן שהיה צריך ניקוי קטן) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני למדתי על סוברו אימפרזה 98 1.6 בנזין , לא רעה בכלל כזכור לי . המורה היה דיי מבוגר (75) כך שהאוטו היה דיי חדש כי היו לו 6-7 תלמידים בלבד!

פורסם

למדתי בשנת 95 על סופר-לאנסר שנת 1994 - וכסיימתי אחרי בערך 32 שיעורים (טסט ראשון) היו עליה בערך 140,000 ק"מ.

עד היום אני רואה את האוטו הזה מסתובב ברחבי פתח תקוה (עם אותו המורה מן הסתם), מעניין כמה ק"מ יש עליו אחרי כ-10 שנים של לימוד נהיגה...

רישיון ג' הוצאתי על משאית MAN ישנה (מעפנה חבל"ז !!!), מזל שגם זה נגמר אחרי הטסט הראשון.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

פולו מתפרקת לחתיכות....שהמורה שלי החליף אחרי שסיימתי ללמוד.

הפולו גמרה על עץ אחרי שהוא נרדם ולא ראה שאחד התלמידים שלו נכנס לתת היגוי מטורף.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

התחלתי על סובארו (אן אימפרזה או גראנד ליאונה עוד לא הבחנתי אז) עברתי לסיאט טולדו לבנה (המורה שלי קנה אוטו חדש) אחריי זה גנבו לו אותה אז עברנו לקאיה מנטור ואז הוא קנה עוד סיאט טולדו

עברתי טסט שלישי.

כל הסיפור היה בערך 3 חודשים משהו כזה.

אח"כ עברתי על המון מכוניות נוספות (חברים משפחה וכו') וכשהייתי בארה"ב הייתי במוסך של דוד שלי ושם גם עברתי על מיטב התוצרת של תעשיית הרכב האמריקאית.

אפילו זכיתי לסיבוב על משאית ניסן 15 טון אוטומטית. עד שכמעט התנגשתי בעץ פשוט לא ידעתי שצריך לעשות סיבוב רחב.

אני מת לעשות רישיון 03 אבל אני עדיין בתחשיב עלויות ואני לא רוצה להיות נהג בצבא אז גם זה שיקול.

פורסם
גם אני למדתי עם קסרע דיזל שנת 99, באמת עגלה ...

כשלמדתי (לפני כמעט שנה) היא היית מעל 300K ק"מ ללא שום בעיות רציניות (חוץ מיוניט שהלך באמצע השיעור שלי ומזגן שהיה צריך ניקוי קטן) ...

חחחחח....אצלי אחרי טסט פנימי הרצועת טיימינג החליטה שהיא רוצה לעשות בעיות :mad:

פורסם
התחלתי על סובארו (אן אימפרזה או גראנד ליאונה עוד לא הבחנתי אז)

אמפרזה וגראנד לאונה זה בדיוק אותו דבר

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

אוטו ספורט גרמני! משופר!

הספורט הוא גולף, השיפור, הוא האוטו.

SDI2000

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

תרשו לי להפוך הודעה זו לשיר שבח והלל למורי היקר לנהיגה - אברהם לבני ז"ל. ליתר דיוק זצ"ל.

הבנאדם שיש לו יד ורגל בכך שאני חי שלם ובריא היום.

נכון, הוא לא לימד אותי "נהיגה מתקדמת" "יציאה ממצבי חירום" "תת היגוי והיגוי יתר" וכו', אבל הידע האדיר, הרצון הטוב והכן לימד אותי את מהות הנהיגה המונעת - איך לא להיכנס למצבי חירום, איך לבלום / לסטות / לעקוף או להאיץ בלי שום צורך מיידי, כי יש סכנה שההוא שלפני לא ראה את האופניים עדיין, והוא עלול להיכנס לי לנתיב.

ותרשו לי לשתף אתכם בכמה מפניני החוכמה שלמדתי ממנו:

"ומה אם יבוא איזה מטורף ב-100 קמ"ש?"

"נהג טוב צריך לא רק לראות מה יש לפניו, אלא מה קורה מסביבו ברדיוס של 50 מטר"

"תסתכל במראה!" (משהו שכנראה לא הרבה מורי נהיגה ישראליים מלמדים"

וכמובן:

"זה ממש פחד לנסוע איתך!"

יהי זכרו ברוך.

לחזרה לנושא למדתי נהיגה על סובארו לאונה 1.6. המכונית הממוזגת הנפוצה ביותר בקרב מורי הנהיגה דאז, למרות שחלקם כבר עבר למיצובישי לנסר...

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
סובארו 1.3DL 83.

מורה תימני מצחיק בטירוף .

9 שיעורים שעברו בין צחוק לצחוק.

וזהו...

גם אני נהניתי אבל עם DL 1.6 שהייתה חדשה בזמנו.

• תוכן חדש...