Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה, על מה אתם למדתם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 190
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פיג'ו 405 1.6 מודל 88

אופנוע ג'ווה 350

קומנדקר נ.נ. של תעשיות רכב נצרת עלית - עם מורה בן 64.5 אזרח עובד צה"ל שכל פעם היה נבהל שעשינו חיקוי קול של סירנת משטרה.

אני חושב עד היום הנ.נ. הללו עושים פקקים מבית נבאללה לכיוון נחשון במהירות מסחררת של 60 קמ"ש בכביש של 90.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

רובר 400 דיזל שנת 2000 אדומה יפה וכיפית...

גיר רגיל כמובן!

וחשוב להזכיר שעברתי טסט ראשון בדיוק כמו בתיאוריה!!!

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מכל התגובות שקראתי עד עכשיו הגעתי למסקנה שהרכב שלמדתי עליו

הוא הכי יוצא דופן ומיוחד :o

גי'פ יונדאי גלופר ארוך,

ולאחר מכן עברתי למקוצר...

8)

הילוכים כמובן...

רכב כבד אבל סלחני לנהגים חדשים,

עם שדה ראייה גדול בגלל הגובה...

לא הצלחתי לעבור את ה110 באיילון (גם בגלל שהמורה התחיל לצעוק) אבל גם בגלל הכובד והסרבול של הרכב שכנראה לא נועד למהירויות אלא לשטח(המורה אהב לקרוע אותו בסופ"ש בשטח)

פורסם

סקודה אוקטביה 1.9 TDI

אוטו חמוד אני חייב לציין, אבל למרות שהמורה אמר לי שהוא בדיוק אותו הדבר כמו seat toledo TDI , לאבא שלי יש מונית כזו ואי אפשר להשוות אפילו בין התאוצות וההספקים שאבא שלי משיג עם הטולדו.

פורסם

אני למדתי על אימפרזה 1.6 כחולה שנת 2004.

היא מאוד מיוחדת: מסוג פאה-טייפ. :lol:

היו עליה בערך 14000 קילומטר כשאני התחלתי לנהוג עליה.

40 שיעורים, 95 כל שיעור, טסט שני עברתי..

172

פורסם

את שיעור הנהיגה הראשון לא אשכח,

היא (המורה לנהיגה)פנתה אליי במילים אלו:

"אני מבינה שאתה כמו כל הבנים נהגת קודם" :D:wink:

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

פאסאט TDI, חדשה כמעט עם 67 אלף ק"מ(לפני כשנה)

130 כ"ס :lol:

הידית הילוכים הייתה מקוצרת! ככה באה מהמפעל..

דוגרי כמה שזה היה דיזל והכל, האוטו היה ממש :twisted: ...

פורסם

טיוטה קורולה 2003 1.6 GLI(בנזין)

אוטו סלחני מאוד, מאיץ טוב, לוקח פניות באופן חלק - אחלה רכב.

לעומת זאת, אבא שלי למד על רכב אמיתי: פיאט 131, עם מורה ממוצא גרמני ברמלה. כל שיעור רמת החלודה ברכב עלתה. :D

תוך 10 שיעורים (8 שקל שיעור) הוא הגיש את אבא שלי לטסט ואבא שלי עבר. (הודות לכך שמגיל 15 הוא היה לוקח את הקורטינה, ואת הסוסיתא רום כרמל של אח שלו לסיבובים בלילה)

פורסם

א. אני למדתי לעבור טסט בטויוטה אונסיס. ב. להגיע ממקום למקום למדתי בפיז"ו 205 שקניתי לאחר מכן. ג. לנהוג עוד לא למדתי,אולי בקרוב באחד מבתי הספר לנהיגה מתקדמת.

106 ראלי דור ראשון !!!

פורסם

התחלתי ללמוד סבוראו אימפרזה שנת 98 פעם המורה עצר לי שיעור באמצע ולא רצה להמשיך בטענה שאני גורם לו להתקי לב.

אחר כך עברתי מורה, הייתה לו לגאסי מנוע 2000 הוא היה כולו סטלן הייתי כל הזמן לוחץ על הגז והוא היה מדבר בטלפון ולא שם לב למהירות המאוד לא חוקית שהייתה נוסע רוב הזמן.

m3forever

• תוכן חדש...