Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה מקבלים על נסיעה באור אדום......

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אבא שלי (40 שנה הוא נוהג ולא קיבל נקודה אחת) עבר עברת תנועה בפעם הראשונה שלו..הוא עבר באור אדום ומצלמה צילמה אותו שני פלשים.

עכשיו השאלות שלי אליכם:

-אחרי כמה זמן בערך מקבלים את הדוח.

-כמה נהג ותיק וזהיר מקבל על עברה זו..(האם יכול להיות שיקבל הזמנה לבית משפט?).

-כמה נקודות בד"כ מקבלים על עברה כזו.

-ועד כמה יכול להיות הכנס.

תודה מראש על התשובות.

פורסם

אוקיי.... מנסיון "טרי וחם" של אבא שלי, שהוא גם נהג לא פחות מ35 שנה (אם לא יותר), וללא נקודות...

הוא קיבל השבוע לבית דו"ח על סך 1000 שקלים חדשים, ו10 נקודות לרשיון. (אף אחד לא מעניין אותו גם אם אתה נוהג זהיר במשך 70 שנה!)

הצילום שנעשה במצלמה - נעשה בספטמבר... כלומר - זה לקח להם כארבע חודשים לשלוח את הדוח!! (אבל הבני זונות בכל זאת שלחו אותו).

בהצלחה.... ותגיד לאבא שלך להתחיל להפקיד כסף לחסכון קטן... עד שהם "ינתחו", "יבינו" ו"יזהו" את האוטו של אבא שלך... וישלחו לך את הדו"ח. (תתפלל - אולי דווקא התמונה שלך תהיה מטושטשת, או לא ברורה... או סתם תלך לאיבוד).

בכל מקרה - זה חתיכת תהליך ארוך מרגע הפלש בכביש ועד למכתב הכואב הביתה.

(רק מחזק את דבריי בנוגע לכך - שגם נהגים אחראים וזהירים ובעלי נסיון עשיר בנהיגה - גם כן עושים טעויות.)

בברכה!

יונתן.

פורסם
אוקיי.... מנסיון "טרי וחם" של אבא שלי, שהוא גם נהג לא פחות מ35 שנה (אם לא יותר), וללא נקודות...

הוא קיבל השבוע לבית דו"ח על סך 1000 שקלים חדשים, ו10 נקודות לרשיון. (אף אחד לא מעניין אותו גם אם אתה נוהג זהיר במשך 70 שנה!)

הצילום שנעשה במצלמה - נעשה בספטמבר... כלומר - זה לקח להם כארבע חודשים לשלוח את הדוח!! (אבל הבני זונות בכל זאת שלחו אותו).

הבני זונות האלה ששלחו אחרי ארבעה חודשים הם אותם בני זונות שבאים לעזור לחלץ את חלקי הגופות מהרכב אחרי שאיזה אידיוט שם זין על הרמזור ונכנס בזמן שהיה אור ירוק ברמזור למישהו אחר , ואותו אחד נכנס כחוק לצומת , ובגלל אותו אידיוט נהרגו כמה אנשים.

אגב - אותו אידיוט נהג זהיר במשך 70 שנה ,אבל דווקא בפעם המסכנה הזאת הוא לקח איתו עוד כמה אנשים אל הקבר.

פורסם

ניתן להמיר את הדוח לאזהרה.

ברגע שתקבל את הדוח, תגש לאגף התנועה המחוזי המדובר וקח טופס ערעור על דוח.

שם יש מקום לכתב חופשי ואם תודה באשמה(ותבין את חומרת העבירה) ותעלה את העובדה שמדובר בנהג המון שנים וללא עבירות קודמות, תוכל להמיר את הדוח לאזהרה בלבד.

בהצלחה.

פורסם
ניתן להמיר את הדוח לאזהרה.

ברגע שתקבל את הדוח, תגש לאגף התנועה המחוזי המדובר וקח טופס ערעור על דוח.

שם יש מקום לכתב חופשי ואם תודה באשמה(ותבין את חומרת העבירה) ותעלה את העובדה שמדובר בנהג המון שנים וללא עבירות קודמות, תוכל להמיר את הדוח לאזהרה בלבד.

בהצלחה.

אני אתקן שאפשר לנסות להמיר וכו' (זה כבר תלוי בשיקול דעתם של השוטרים שם)...

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
אני אתקן שאפשר לנסות להמיר וכו' (זה כבר תלוי בשיקול דעתם של השוטרים שם)...
סיכוי אפסי שימירו עבירה של אור אדום לאזהרה.

לפותח השרשור- פעם הבאה לפני שאתה כותב,תנסה קודם לחשוב ואז לכתוב, זה ממש יועיל.

אולי זה יעזור לך לשמור על הפה שלך.

"הבני זונות" האלה שלחו דוח לאבא שלך על זה שהוא עבר באדום!

לא אכפת לי גם שלאבא שלך יהיה 200 שנות נהיגה וכמות נק' שלילית.הוא עדיין עבר באדום, ועדיין יכל לשלוח כמה אנשים לקבר, ושם למעלה אף אחד לא היה מתחשב בעבר הנקי שלו.

פורסם

שמר.

לפעמים הבוטות שלך אומרת בדיוק את מה שצריך לומר (לעיתים רחוקות אבל קורה :-) )

המצלמה מצלמת רק שניה אחרי אור אדום ושיש אור ירוק מהבהב. שניה של אדום זה בדיוק הזמן שבו אופנוען או נהג זריז יכול להגיע למרכז הצומת ...

אז קנס זה באמת המזל ...

פורסם

.לפי מקומון "קול הרצליה" הפינה המשפטית של עו"ד מעיין נסטה: "קיימת אפשרות של המרת הדו"ח.במקרה בו הדו"ח שבו יש לך אפשרות לשלם קנס (ברירת משפט) הדרישה היא שלא ביצעת אף עבירת תנועה בשנתיים האחרונות.במקרה של דו"ח שבו אין אפשרות לשלם קנס (הזמנה לדין) הדרישה

היא שלא ביצעת אף עבירת תנועה בשלוש השנים האחרונות .ובמקרה של נהג צעיר -עד חמש שנים- אין אפשרות להמיר כלל.יש לפנות למשטרה שנתנה את הדו"ח, לאגף התביעות,ולהגיש להם בקשה כתובה להמרת הדו"ח באזהרה,ולהם כמובן שיקול הדעת האם להמיר לך את הדו"ח באזהרה בהתאם לגיליון ההרשעות הקודמות שלך "

איגור, לנסות אפשר !!

אני מגנה את העבירה , אבל בחיים כמו בחיים דעתינו לעיתים מוסחת (לא תירוץ) ואנחנו עושים טעויות (וזה לא אומר שאנחנו עושים את זה בכוונה, וכן הדבר לא אומר שלא נשלם בחיים שלנו ואחרים על הטעויות הללו לדוגמא האסון שנמנע בטיסת ארקיע בנמל תעופה קנדי) וכל זאת אנחנו רק בני אדם !! גם אני, גם אתה, וגם יתר משתתפי הפורום.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
שלום.

אבא שלי (40 שנה הוא נוהג ולא קיבל נקודה אחת) עבר עברת תנועה בפעם הראשונה שלו..הוא עבר באור אדום ומצלמה צילמה אותו שני פלשים.:biglaugh:

.

.

זה מצחיק מאוד

אתה מיתכוון שהוא ביצע המון עבירות ב 40 שנים שהוא נוהג ,

אך מעולם לא ניתפס!!!

לינהוג 40 שנים במדינתנו ללא עבירת תנועה זה הזוי !!!

לא מציאותי ולא אמיתי.

מה שכן יכול להיות מאוד כי הוא נהג עם ניסיון עשיר של שנים ויודע היכן ניתן "ללחוץ "על הגז והיכן לא,

אתה צריך להיסתכל על חצי הכוס המלאה - בפעם הבאה שאתה תחזור עם דו"ח הבייתה תמיד תיהיה לך אפשרות להגיד לו שגם הוא לא כלכך זהיר.:-P

ירון מאיר

פורסם

אם אתה כל כך רוצה, כתוב מכתב ערעור (הרהור אם תרצה), או בקשה להקלה בעונש, והסבר בשפה יפה, לא בשפת רחוב, ואל תכתוב "חחחח" ולא "אחים שלי" ובלי לכתוב את המילה "ואז ואז".

ואם אינך יודע להתבטא באופן שישאיר אותם פעורי פה, תן למישהו אחר לכתוב בשבילך מכתב.

פורסם

מעניין מאד שזה קורה דוקא "לאבא שלי" ובכלל שיטת החבר שלי.אבא שלי נראית די שקופה.

מה מקבלים על נסיעה באור אדום - עדיף, פטיש בראש כדי שתבין שאסור לעבור באדום

פורסם

חבל שלא מקבלים כמה שנים בכלא אפריקאי :evil:

הנהג שנכנס בי לפני חודש וחצי היה בטח נהג מה זה זהיר לפני שעבר באדום.

מה קרה?! סך הכל רק פעם אחת עבר בטעות באדום וגם זה באיזו צומת נידחת.

אבל בגלל הטעות שלו אני מבזבז כל יום שעתיים בתחבורה ציבורית.

בגלל הטעות שלו לקח לי שבועיים לחזור להרים שישיית מים ביד שמאל.

לעניות דעתי, 1,000 ש"ח קנס ו-10 נקודות זה פרס לפושעים ולא עונש.

פורסם

מחזק את הדברים שנכתבו פה, לרוב לפני שאני נכנס לצומת אני מסתכל ימין שמאל כמו במעבר חצייה ולא פעם ולא פעמיים קרה שאני עובר באור ירוק והישראלי הממוצע מתחיל לחתוך לתוך אמצע הצומת כאילו הוא יוצא מהחנייה של הבניין של אבא שלו.

אבי.

• תוכן חדש...