Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קובי, ממה אני אמור לבכות?

המנוע יעבור טיפול רציני עוד לפני שיורכב, ואני הולך לפרק אותו מקדימה (אני אוהב לחתוך עם דיסק)

אבל עדיין נשארה לי הבעיה איך להוריד אותו לרכב שלי ואז כנראה אני אכניס מלמטה, אין לי בעיה להרים את הפרונט של האדומה לגובה מטר וחצי ולהשחיל את המנוע פנימה.

נראה מה יהיה...

אתם יודעים מה, גם אם המנוע דפוק, הרווחתי מושב אחורי מקורי שלם בצבע שחור שמתאים אצלי באוטו, יש גיר, דיפרנציאל, מיכל לשפריצרים (אין לי שפריצרים בכלל) בוסטר נוסף ועוד....

אז בשביל 400 ש"ח זה יותר משווה, אה ויש גם מנגנון הרמה לחלון, אני אוכל סוף סוף להוריד את החלון עם הידית ולא עם היד.

אני חושש, שמנגנון ההרמת החלון לא יתאים לך - אצלך צריכה להיות מערכת גלגלי שיניים, עד כמה שאני זוכר, ובדגם 4 דלתות זה עם חוטי מתיחה, אם אינני טועה, ובכל מיקרה, קצת שונה בגודל, אבל תנסה... ניסית לפרק את שלך ולשמן? - עד כמה שאני זוכר, אין שם יותר מדי למה להיתקלקל! בכל מיקרה, בהצלחה בהמשל "הפרוייקט"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ומי לעזאזל רוצה לקפוץ לבקר? חוץ מיאשה שהיה אצלי היום אף אחד לא רציני. תבואו - אני כבר מתחיל להישמע נואש, יש בירות וחמוצים.
גמני גמני גמני רוצה *** אבל אתה בטח יושן עכשיו שנת ישרים.

חוץ מזה בנצי, תעיף את המושבים של הפורש פיאסטה שיש לך ותשים את המושבים של הברנדה.

*** (גם אני, גם אני, גם אני רוצה)

עריכה: התקשרתי עכשיו לבן והוא באמת יושן שנת ישרים! חי טוב אה?

:drinking:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

הערת אותי שתיתי קפה וטסתי לת"א לארגן כמה חלקים.

מנוע קטן אבל בעל פוטנציאל מעולה... ותודה לכרטיס האשראי הבין-לאומי....

ואפילו מצאתי שיטה להרמת מנוע והכנסה לרכב השני בקלות וללא אביזרים מיוחדים. מקווה שלא יהיה גשם מחר.

haters will hate

פורסם

משהו בסגנון, הבאתי צינור מתכת שהמנוע יחובר אליו ושני חברים גורילות ירימו את המנוע על הכתפיים.

haters will hate

פורסם

ת'אמת אם הייתי יכול הייתי בונה על ג'מוס כמוך, אבל בסופו של דבר זה יפול על כתפי השבריריות....

קודם אגיע לגשר ורק אז אחצה אותו...

haters will hate

פורסם
אתה צריך מנוע Xflow.

זיהוי שלו מאוד פשוט:

סעפת הפליטה נראית ככה:

xflow_manifold.gif

ההחלטה אם 1.1, 1.3 או 1.6 בידך.

ב MK2 משנת 67 והלאה. הדגם נקרא 1600E.

בקורטינה MK3 היו בהתחלה xflow ואח"כ פינטו.

ד"א אודי בשני המנועים אין סעפת פליטה שכזו, רק עכשיו שמתי לב...

haters will hate

פורסם

אז איזה סעפת יש?

המרחקים בין כל הצינורות זהים? אם כן זה מנוע KENT (כמו בפיאסטה 1.1 ואריקה 1.3)

אם ה-2 האמצעיים (2 ו-3) קרובים אחד לשני - זה X-flow

כמובן שתמונה של סעפת הפליטה תעשה טוב ;)

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
ת'אמת אם הייתי יכול הייתי בונה על ג'מוס כמוך, אבל בסופו של דבר זה יפול על כתפי השבריריות....

קודם אגיע לגשר ורק אז אחצה אותו...

חח....

הג`מוס בפגרה עד שהרופאים (הפעם לא הפסיכאטרים) יגידו אחרת.....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אז איזה סעפת יש?

המרחקים בין כל הצינורות זהים? אם כן זה מנוע KENT (כמו בפיאסטה 1.1 ואריקה 1.3)

אם ה-2 האמצעיים (2 ו-3) קרובים אחד לשני - זה X-flow

כמובן שתמונה של סעפת הפליטה תעשה טוב ;)

הסעפת אצלי פשוט יותר קצרה מזאת שהראת, רוצה תמונה? תביא מצלמה היום ערב...

haters will hate

פורסם

מה אני אגיד לכם, בנצי בנאדם זהב.

התפנה מלהציל את העולם בשביל לעזור לי. לזה אני קורא דובדבן של בחור.

אני אגיע בערב, סמוך עלי - אודי, תביא בירות, ובשר (מהסוג הכשר דירבאלק!!!)

IMAG0337.JPG

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...