Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש באוטו רמקול בגודל 4 אינץ' מקדימה...כדי להתקין קומפוננט רמקול בגודל 6.5 אינץ מה אני צריך לעשות?

פורסם

לא מכיר את הרכב - אבל אם הפאנל של הדלת ישר יחסית באזור של הרמקול או הגריל החיצוני שמכסה את הרמקול גדול - אתה יכול לשים עליו ישירות את הרמקול (צריך לעשות חור כמובן...) אבל אם אתה רוצה להתקין את הרמקול בתוך הדלת - זה כבר שאלה של כמה עומק יש לך שם וכמה מקום לתמרון של ההגבהה. בדרך כלל התקנה כזאת עולה בין 50 ל120 ש"ח...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה שלא תחפש בכלל סט 4" איכותי

יש סטים כאלה שממש טובים

שווה לבדוק את זה לפני שמתחילים לחורר ולבנות :-)

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם
למה שלא תחפש בכלל סט 4" איכותי

יש סטים כאלה שממש טובים

שווה לבדוק את זה לפני שמתחילים לחורר ולבנות :-)

אתה צודק שיש סטים מאוד טובים ב 4" למשל מורל מקרום שראיתי שנמכר בתור משומש לפני כמה זמן, אבל אולי בכל זאת כדאי לו לעשות הגדלה ע"י טבעת עץ וכך לשים שם לפחות 5.25" כי ה1.5" בטח יתן די הרבה מבחינת כמה המידבאס יכול לרדת. כך שהייתי ממליץ לבדוק את זה עם מתקין מקצועי , ספציפית לרכב שלך.

2 - לgks כפרפרזה על האמרה אם אתה שואל כמה זה עולה זה לא בשבילך , אל תשאל כמה זה עולה, כי להתקין נכון או לא נכון , אז אם מתקינים טוב יתכן וקומפוננט של מגנט ישמע יותר טוב מהייבריד אובאיישן שמותקן גרוע אצל חאפר. מאידך גם לא צריך להתרושש אז תקח את מחיר ההתקנה בתור בסיס. כלומר אם יש לך סכום X לקנית רמקול אזי המשוואה צריכה להיות כך (X - התקנה טובה) = נותר לתקצוב רמקול

אני מקווה שעזרתי ושיהיה לכולנו חג שמח יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הייתי היום בכמה מקומות בכולם אמרו לי שאפשר לעשות שם בניה ולהכניס 6.5 אינץ'...מקום אחד נתנו לי הצעה על מגבר סאונד סטורם ומורל פולס כולל התקנה ב 1950 ומקום שני נתנו לי ב 1980 אבל עם מגבר של אופל שלפי מה שהבנתי הוא יותר חזק...שנייהם מאוד רציניים ומקצוענים...מה עדיף?

• תוכן חדש...