Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני מספר ימים קיבלתי מתנה לכבוד יום הולדת 18 (אתמול מזל טוב לי :-D)

מורל פלוס שמחתי לי כל כך על המתנה ומיד ניגשתי להתקנה

יום למחורת הלכתי לאחד המחסנים הרקים של אבא שלי ו...

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

פורסם

הנה התמונות כשזה מורכב באוטו

אהה שחכתי להגיד שעשיתי תבניה הזאת כי איפה שהיה מקום לרמקולים לא היה מקום לרמקול 6וחצי

איפה שהמקום של הרמקולים שמתי תטוויטרים

8.jpg

9.jpg

011.jpg

010.jpg

פורסם

קודם כל תתחדש, חג שמח וסחטיין על הבניה!

באמת בניה יפה וזה עושה לי טוב לראות מישהו שיוזם ומעסיק את עצמו במשהו טוב ומועיל

אבל עכשיו יש לי גם כמה שאלות:

אני מנסה להבין מה הרציונל של לשים סט קומפוננט שלם בכסא של השוט-גאן - כל הצליל בא לך מימין לא?

מה לגבי הנוחות של האדם שיושב בכסא זה?

והעץ שבו השתמשת מכוסה בפורמייקה - יהיה לך קשה מאוד לרפד את העץ בעתיד - תצטרך לגרד את הפורמייקה + החום ברכב מגיע ל50 מעלות ויותר בקיץ - הפורמייקה תתחיל להתקלף ולהסדק...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובה המפרגנת

הסאונד כן מגיע מימין אבל הטוויטר בשמאל ככה שזה בערך מפצה ולא מרגישים

אני לא חושב שזה פורמייקה כאזת שמתקלפת זה כן עץ דחוס אבל הוא מצופה

חוץ מזה את העץ לקחתי תאורגן ישן שהשכן זרק אורגן בגיל שלי משנת 87

פורסם

חייב לציין שסיקרנת אותי - אם ניפגש במפגש מתישהו אשמח לשמוע את התוצאה

ונתת לי רעיון לגבי התקנה של מידים - אם איי פעם יהיה לי סט של שלושה חלקים לרכב...

תודה!

נ.ב - איזה רכב זה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוי! שתהיה בריא! זה רכב משגלים אולטימטיבי!!! פשוט כיף והנעה - אבל הדלק, איי--- כואב!

אני מקווה שראית את הפרק בפימפ מיי רייד עם הקולר וה10 סאב וופרים...

Pioneer TS-X150

פורסם

לא ראיתי אותו דווקא אני רואה את אלה שבMTV ולא יצא לי לראות שם סוברבן למרות שרציתי

כל הזמן אומרים לי אם היו לוקחים לך תאוטו לפימפ מיי רייד... לא יזיק לי דש בורד חדש וכסאות חדשים עם ריפוד חדש ו5 מגברים של MTX ועד שלל דברים שרק מוצאים תעיניים ומרצים תאוזניים..

http://www.angelfire.com/ab8/shawna/suburban/thumbnails/600x450/SUBURBAN.jpg

http://www.cs.rice.edu/~dwallach/photo/allison2001/I45-Suburban.jpg

פורסם
בדלתות יש לך הכנה ל 6X9 , לא ?
לא אין לי (תוכל לראות בתמונה של הטוויטר שזוג רמקולים הוא על הדש בורד)

אם היה לי אז לא הייתי בונה את כל זה... שחכתי להגיד שגם עשיתי תא לכל רמקול יש גם

תא איחסון קטן אבל שימושי !

מעניין מאוד איך זה נשמע. בגלל ההתקנה.
שומעים טוב מאוד בוא נגיד עדיף על מקודם
פורסם

תתחדש אחי

אם זה נשמע סבבה ועוד יש תא איחסון אז שיחקת אותה

שיהיה לך בכיף גבר :-)

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

• תוכן חדש...