Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

לאחרונה התקנתי סאב של KICKER למגבר של LANZARE, ואז הופיעה אצלי בעיה מוזרה ..

לאחר מספר דקות של נגינה הHU נכבה ונדלק או לחילופין הבאס נעלם לפרקי זמן כאשר פעם זה קורה לאחר דקה ופעם לאחר 10 דקות ויתר.

לאחרונה היו לי בעיות בהנעת הרכב ולפי שעה הבעיה טופלה ע"י הוספת "ממסר עזר".

המליצו לי להתקין קבל כדי למנוע נפילות מתח, היום קניתי קבל של 1.5F ולאחר ההתקנה הHU עובד ללא כיבויים פתאומיים אך הביעה עם הבאסים נשארה .

חשוב לציין כי נפילות ה"באסים" מופיעות לעיתים דחופות כאשר האורות (פנסים) של הרכב פועלים ואם מכבים אותם לרוב הבעיה נעלמת.

לאחר התקנת הקבל חיברתי רמקולים 6*9 של מורל במקום הסאב והכל עבד מצויין, יצאתי לנסיעה קצרה והבעיה חזרה (הצלילים נחלשו משמעותית ונשמעו מקוטעים) וכאשר כיביתי את האורות הרמקולים חזרו לנגן מצויין.

אני די עובד עצות בעניין ואשמח לקבל הצעות לפיתרון.

תודה מראש.

DLS - END OF CONVERSATION

קישור לבניה שלי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139795

פורסם

יש לבדוק את החשמל באוטו, במיוחד הטעינה,

לפעולה תקינה מצבר צריך להיות טעון במלואו ואלטרנטור תקין (למרות שכאשר המנוע פועל והאלטרנטור תקין לא צריכה להיות בעיה אפילו אם המצבר פרוק חלקית)

בכל אופן נראה שהבעיה אינה ישירות במע' הסטריאו, כאמור זוהי "אבחנה" בכתובים ולא בבדיקה בפועל.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

נראה לי שדני צודק - לדעתי אתה כנראה תזדקק או לחוטים יותר עבים במנוע עצמו - כלומר חוטי החשמל בין האלטרנטור, הסטרטר, בלוק המנוע והמצבר צריכים להיות עבים יותר או שהם ישנים וצריך להחליפם - זה ישפר את הטעינה.

ויכול להיות שהאלטרנטור שלך לא תקין או לא מספיק חזק ואז תצטרך לקנות אלטרנטור עם מוצא זרם יותר גבוה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדרך כלל הבעיה נובעת מאלטרנטור חלש בזמנו ייצרו אותם עם 60 אמפר ואפילו פחות

וכאשר המגבר צורך זרם בכדי להפעיל סאב המגבר נופל כי אין מספיק זרם

תוכל לבדוק זאת בוודאות אצל חשמלאי רכב ואם אכן זאת הבעיה תבקש להחליף אלטרנטור העל זרם גבוה יותר ולא פחות מ 90 אמפר

פורסם

שלום לכולם,

ביקרתי היום אצל חשמלאי רכב והאלטרנטור נמצא תקין.

חזרתי הביתה והחלטתי לבדוק את החיוט למגבר ומצאתי כבל המחובר לכבל המינוס של המגבר.

לאחר שהורדתי את הכבל הלא נחוץ הבעיה נעלמה (כניראה הוא יצר לולאת מינוס).

.....שוב תודה על התגובות......

DLS - END OF CONVERSATION

קישור לבניה שלי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139795

• תוכן חדש...