Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהיום רישיון נהיגה ל10 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתי מתחילים לעשות צילומים ביומטריים לרישיון?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
ציטוט מYNET :

"מי לא זכה? נהגים חדשים, בני 65 ומעלה ונהגי רכב כבד וציבורי"

אני לא מדבר על הרישיון הראשון .. (תקרא גם מה שהם רשמו בסגוריים), אלא על השני, שאחרי השנתיים של הנהג חדש.

פורסם

ומה בדיוק עשו מזה שהרשיון עכשיו ל-10 במקום ל-5 שנים? רק הנהגים נדפקים בזה שיצטרכו להוציא מהכיס עכשיו 100 ש"ח יותר מאשר בעבר על חידוש רשיון, אבל בינינו, למי באמת איכפת אם לחדש רשיון כל 5 או 10 שנים?

פורסם

נהגת שודים כבר פתחה ת'רד עוד ממקודם

ובאמת בחישוב הכללי זה יוצא יותר זול

לגבי הנהגים החדשים אין סיבה שלא יקבלו רישיון ל10 שנים, אבל בשום מקום לא שינו שתקופת נהג חדש השתנתה.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

בקשר לנהגים החדשים (אני מתכון לאנשים אשר הוציאו רישון בתקופה האחרונה, וגם לכאלה אשר יותר משנתיים עם נהג חדש עקב עבירה) כמו שעד היום היה להם רישיון לשנתיים, כאשר לנהגים ה"ותיקים" היה 5 שנים. הגיוני להניח שגם עכשיו יהיה להם לשנתיים, כאשר לכל השאר יהיה רישון ל10 שנים.

וכאשר הם יסימו עם הנהג חדש, אז ורק אז הם גם יקבלו ל10 שנים..

לאון.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
יש לי רשיון נהיגה משנת 1999 ושלחו לי לחדש רשיון בעוד חודש. צריך לשלם 300+- שקלים והתוקף רק לחצי שנה..... WTF???
אתה בטוח שיש לך רישיון משנת 99??

הניר שקיבלת בתוקף לחצי שנה, אחרי שתשלם אותו תקבל פלסטיק בתוקף ל300 שנה.

• תוכן חדש...