Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חביבי איני יודע אם אתה חבר מועדון ה-5 אבל...

מר זהר הוא חבר מועדון ה-5 מזה שנים רבות והוא דווקא מרגיש בפורום הנ"ל בבית. שוב, בגלל שזהו אתר רישמי של מועדון החמש - הוא מרשה לעצמו להגיב, אם בבדיחות הדעת ואם בביקורת גלויה וגם/או סמויה - וכל עוד זה נעשה ברוח טובה אזי אין בה כל רע!!

אז... מרבית המגיבים כאן שתקפו את מר זהר על דבריו - ראשית באם אינכם חברים אזי אתם כנראה "אורחים" כאן - ולכן אתם צריכים למתן את תגובותיכם.

1. הפורום הוא אמנם
    אולם הפורום הינו למעשה תת פורום של Cars-Forum, וכולנו כאן אורחים שווי זכויות וחובות, בלי קשר לחברות במועדון החמש.
  2. מר בני זהר מרגיש כאן "בבית", אולם לעיתים רבות גורם למשתמשים אחרים להרגיש דחויים. לעיתים רבות יותר, הוא מציג עצמו בצורה מגוכחת, וחבל.
  3. אין! צורך!! להרבות בסימני קריאה!!! סימן אחד בסוף משפט מספיק ע"מ להבחין בהדגשתו!!!! גם סימן שאלה בודד ברור דיו, צריך אלף סימנים ע"מ להבין כי מדובר בשאלה????
  4. למען הסר ספק, אני חבר מועדון, אפילו ויתרתי על ארוחת צהריים לשם כך. :wink:

בברכה, גלעד

בברכה,

גלעד

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למען הסר ספק, אני חבר מועדון, אפילו ויתרתי על ארוחת צהריים לשם כך. :wink:

בברכה, גלעדקבלת בוטנים מכף ידי במקום , שוב! תסתפק בזאת!

אירית

פורסם

גלעד ראשית אני שמח שאתה אכן חבר מועדון (ואני מדבר ברצינות) - ואני אשיב על הערותיך עפ"י חלוקתך.

1. אנחנו לא ממש שווי זכויות בפורום הנוכחי בכל הקשור לפתיחת נושאים חדשים (והכוונה היא בין חברי מועדון לכאלו שאינם) - ואם תרצה אני אתן לך דוגמאות.

2. הצורה שבה בני זהר מציג את עצמו היא בעייתו הוא - ואנשים אחרים אולי מרגישים דחויים כי הם אינם מכירים את הנפשות הפועלות - אדברא - שיצטרפו ויכירו את האנשים מאחורי הכינויים.

3. לעניין ביקורתך על צורת הדיקדוק/סימנים בה אני משתמש - טוב זוהי זכותי הטבועה !!!!!!!!!!!

4. לענין סעיף זה ראה ראשית דברי.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
1. אנחנו לא ממש שווי זכויות בפורום הנוכחי בכל הקשור לפתיחת נושאים חדשים - ואם תרצה אני אתן לך דוגמאות.
אשמח לדוגמאות.

מבחינה טכנית, אין צורך באימות כלשהו ע"מ להבטיח כי הכותבים בפורום הם חברי מועדון החמש.

3. לעניין ביקורתך על צורת הדיקדוק/סימנים בה אני משתמש - טוב זוהי זכותי הטבועה !!!!!!!!!!!
צודק, אולם למי שלא מכירך, הדבר יכול להראות כחוסר סבלנות כלפי הזולת, או כאילו אתה "צועק" את דבריך.

בברכה,

גלעד

פורסם
אשמח לדוגמאות.

מבחינה טכנית, אין צורך באימות כלשהו ע"מ להבטיח כי הכותבים בפורום הם חברי מועדון החמש.

יתר על כן, הפורום משמש כערוץ פרסום למועדון, ולצירוף חברים חדשים אליו. הבדלה בין חברי מועדון החמש לבין יתר חברי הפורום, תרחיק את האחרונים מהמועדון וממטרותיו.

בברכה,

גלעד

פורסם
גלעד ראשית אני שמח שאתה אכן חבר מועדון (ואני מדבר ברצינות) - ואני אשיב על הערותיך עפ"י חלוקתך.

1. אנחנו לא ממש שווי זכויות בפורום הנוכחי בכל הקשור לפתיחת נושאים חדשים (והכוונה היא בין חברי מועדון לכאלו שאינם) - ואם תרצה אני אתן לך דוגמאות.

ירון, ממש לא נראה לי מדוייק.אינני זוכר שיש הגבלה כלשהיא על השימוש בין חבר פורום לשאינו כזה. האם אני טועה? (אם כן תקן אותי בבקשה).

ייתכן וכאשר יפותח סופית אתר המועדון, ויוכלו להכנס לאינפורמציה מסויימת רק חברי מועדון על פי קוד, מס' חבר וכד', תהיה ההבדלה.

2. הצורה שבה בני זהר מציג את עצמו היא בעייתו הוא - ואנשים אחרים אולי מרגישים דחויים כי הם אינם מכירים את הנפשות הפועלות - אדברא - שיצטרפו ויכירו את האנשים מאחורי הכינויים.

כפי שכבר כתבתי, אנחנו אוהבים את בני, בתגובותינו החוזרות ונשנות לכתבותיו המגוונות אנו משתפים פעולה עם האדם וכוונותיו, ואי אפשר שאחר כך נטמון את ראשנו ונגיד "אנחנו לא בעסק . . ."

מדוע אתה חושב שהכוונה אליך, יש הרבה אנשים שמעת לעת רוצים להדגיש יותר מהרגיל דברים שכתבו, ומדגישים את האותיות, שמים הרבה סימני פיסוק וכד'. גם כאן לדעתי זכותו של כל אחד להתבטא על פי הרגשתו, במידה סבירה כמובן.

(לא רוצה להשמיץ, אבל יש אחת שכותבת בסגול, גדול, מודגש, גועל נפש !!! [ולא, אינכם יודעים למי כוונתי], אז מה לעשות - על טעם וריח . . .) :2gunfire:

4. לענין סעיף זה ראה ראשית דברי.

את סעיף 4 לצערי לא הבנתי כלל.

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אוקיי אם נדרשים הסברים אנו ננפקם -

1. בוודאי שאין הגבלה בין חברי פורום מן המנין לבין כאלו שהם גם חברי מועדון - אולם היחס שונה ואני אתן דוגמא - באם חבר מועדון חדש יציג את עצמו ככזה בשירשור חדש ויבקש לצורך העניין במידע על אסקורט (מידע שמסופק כאן חדשות לבקרים) - אזי אין ספק שיברכו אותו בנימוס על הצטרפותו למועדון והוא אף יקבל מענה לשאלותיו.

בסיטואציה דומה של מישהו חדש שאינו חבר מועדון והוא ישרשר שירשור שכותרתו "שלום אני חדש ומעוניין במידע על אסקורט" - הוא מייד ישלח לערוך חיפוש והשירשור שלו יהיה קצר עד מאד.

ועוד הבדלים בין חברי מועדון לאחרים - באם אני אפתח שירשור שכותרתו - "עד כמה חן פרחי גורם לי לכעוס עליו במפגשי שישי" או "למה היו"ר לא מסתובב עם כובע צמר" - אני מאמין שהשירשור לא יחסם ע"י המנהלים וגם/או יקבל פידבקים שליליים מחברי הפורום - בגלל שמדובר על חברי מועדון וענייניהם.

2. ושוב אני מדגיש - איני תומך בחלק גדול מהערותיו וגם/או צורת הביטוי של החבר בני זהר - אבל אני מגן על זכותו להתבטא וגם/או להעביר ביקורת גם על המועדון וגם על נושאי תפקיד בו על גבי הפורום הרישמי של המועדון.

3. טוב אני לפחות לא משתמש באותיות צבעוניות, מודגשות, ומוגדלות !!!!!!!!!

4. חלוקת הסעיפים על ידי נעשתה עפ"י חלוקת סעיפיו של גלעד.

פורסם

ירון, להבא תתבטא בבהירות. מבחינת ניהול הפורום אין שום אפלייה ואני בטוח שאתה מודע לכך.

"אפלייה" באה מלמעלה. אתה התכוונת לתגובות חברי הפורום, כך אני מניח. לכן אני מציע שתיקח את דבריך על "אפלייה" בחזרה.

השרשור הזה מוכיח גם שניהול הפורום פתוח וליברלי. אם בני זהר מתבטא כמו שמתבטא, זכותם של החברים להתבטא גם כן בצורה מסויימת.

כל אחד מעמיד כאן את דבריו למשפט הציבור.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
ירון, להבא תתבטא בבהירות. מבחינת ניהול הפורום אין שום אפלייה ואני בטוח שאתה מודע לכך.

"אפלייה" באה מלמעלה. אתה התכוונת לתגובות חברי הפורום, כך אני מניח. לכן אני מציע שתיקח את דבריך על "אפלייה" בחזרה.

השרשור הזה מוכיח גם שניהול הפורום פתוח וליברלי. אם בני זהר מתבטא כמו שמתבטא, זכותם של החברים להתבטא גם כן בצורה מסויימת.

כל אחד מעמיד כאן את דבריו למשפט הציבור.

בני אף אחד לא דיבר על אפלייה !!

באם תמצא באיזה שהוא מקום שבו ציינתי שמדובר באפלייה - אזי אני מתנצל, אם לאו - אולי אתה אינך מבין את ההלך הדברים - ואני לא צריך להתנצל על משהו שאתה חשבת.

פורסם

"1. אנחנו לא ממש שווי זכויות בפורום הנוכחי בכל הקשור לפתיחת נושאים חדשים (והכוונה היא בין חברי מועדון לכאלו שאינם) - ואם תרצה אני אתן לך דוגמאות."

התכוונתי לכך..זאת המשמעות. "שוויון זכויות" גם כן בא מלמעלה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם
"1. אנחנו לא ממש שווי זכויות בפורום הנוכחי בכל הקשור לפתיחת נושאים חדשים (והכוונה היא בין חברי מועדון לכאלו שאינם) - ואם תרצה אני אתן לך דוגמאות."

התכוונתי לכך..זאת המשמעות. "שוויון זכויות" גם כן בא מלמעלה.

בני חבל שאינך מבין את ההלך הדברים - וכוונתי משתמעת מדברי - בוודאי שאיננו שווים וזה ביחס שאנו מקבלים מהגולשים בפורום האספנות לרבות המנהלים - והיות וזהו פורום שהוא אתר רישמי של מועדון החמש, אני מקבל מצב בו צריכים להיות יותר סבלניים כלפי חברים המתנהגים לפעמים בצורה שונה או מוזרה!!

חבל שאתה בכל פעם לוקח את הדיון בצורה אישית (ורמז - אני מכיר היטב את המושג אפליה ואת משמעותו - באם הייתי חפץ בכך הייתי משתמש בו - אך לא לאפליה התכוונתי כלל).

פורסם
בני חבל שאינך מבין את ההלך הדברים - וכוונתי משתמעת מדברי - בוודאי שאיננו שווים וזה ביחס שאנו מקבלים מהגולשים בפורום האספנות לרבות המנהלים - והיות וזהו פורום שהוא אתר רישמי של מועדון החמש, אני מקבל מצב בו צריכים להיות יותר סבלניים כלפי חברים המתנהגים לפעמים בצורה שונה או מוזרה!!

חבל שאתה בכל פעם לוקח את הדיון בצורה אישית (ורמז - אני מכיר היטב את המושג אפליה ואת משמעותו - באם הייתי חפץ בכך הייתי משתמש בו - אך לא לאפליה התכוונתי כלל).

שמת לב לסתירה בין דבריך?

אז שוב: אני מתיחס ל"מנהלים".

תראה לי דוגמא אחת של יחס שונה שלי כמנהל לחברי מועדון ואלה שאינם חברים. תראה לי דוגמא אחת לחוסר סבלנות שלי כמנהל למי שאינו חבר. (ואתה אומר את זה בשרשור שדווקא מעיד על סבלנות שלי, כי מיד הייתי צריך להוריד אותו ל"אוף טופיק" וכלל לא התערבתי עד שהוצאת את משנתך לכאן).

אז קודם תבין את הלך דבריך אתה..

פורסם

ירון, דברייך הם קשקוש גמור - אינני חבר מועדון כרגע אך אני חבר פעיל בפורום - מספיק שתסתכל על תאריך ההצטרפות ליד שמי ותבין, עברתי לכאן כמו כולם מYNET ובקארזפורום אני מרגיש "בבית", אותי לא מעניין אם מי שכותב כאן הוא חבר או לא, אני מקבל כאן יחס חם ומענה לשאלותיי, יש תחושה משפחתית בפורום ולמען האמת נראה כאילו שאתה דווקא מנסה לחלק אותה לשניים חברים \ אורחים...

הדבר הכי טוב בפורום הזה הוא החברות, ההרגשה הטובה והקשרים שנוצרים מחוץ לדפיי הפורום וכל זה מתאפשר תודות לאנשים נהדרים שתמיד מוכנים לעזור.

haters will hate

פורסם

בנצי שום דבר שמייצג את מחשבותיו, דעותיו, או הרגשותיו, של מישהו אינו קישקוש, מקסימום אתה יכול להגיד שאינך מסכים עם דבריו או אינך מקבלם....אבל לזלזל או לבטל דברים של אחרים זה לא לעניין.....

ומה לעשות, יש מידת צדק בדבריו של ירון, כולם שווים, אבל יש כאלה ששווים יותר.... אני מתייחס לאנשים בפורום אלה שהוכיחו עצמם כאנשים שיודעים על מה הם מדברים, או אנשים שהציגו קבלות, בכל מגוון הנושאים שמועלה מעל גבי הפורום יותר מאשר לשם אנונימי, שמאחוריו תעלומה, המבליח מדי פעם בפורום ונעלם....

אולם לכולם יש להתיחס בכבוד.......(מצטער אבל לא מצאתי בדיחה מתאימה)-מבטיח להישתפר בהמשך- הומור הוא דבר רציני מדי ואסור להישתמש בו בקלות ראש-אנונימוס.............רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...