Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חביבי איני יודע אם אתה חבר מועדון ה-5 אבל...

מר זהר הוא חבר מועדון ה-5 מזה שנים רבות והוא דווקא מרגיש בפורום הנ"ל בבית. שוב, בגלל שזהו אתר רישמי של מועדון החמש - הוא מרשה לעצמו להגיב, אם בבדיחות הדעת ואם בביקורת גלויה וגם/או סמויה - וכל עוד זה נעשה ברוח טובה אזי אין בה כל רע!!

אז... מרבית המגיבים כאן שתקפו את מר זהר על דבריו - ראשית באם אינכם חברים אזי אתם כנראה "אורחים" כאן - ולכן אתם צריכים למתן את תגובותיכם.

זאת ועוד, אפילו בפורום אספנות לעולם לא יזיק מעט חוש הומור,בטוחני שזאת היתה כוונתו של מר זוהר.

לא כך אירית?ערב טוב-זאב

zeev

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מר זהר הוא חבר מועדון ה-5 מזה שנים רבות והוא דווקא מרגיש בפורום הנ"ל בבית. שוב, בגלל שזהו אתר רישמי של מועדון החמש - הוא מרשה לעצמו להגיב, אם בבדיחות הדעת ואם בביקורת גלויה וגם/או סמויה - וכל עוד זה נעשה ברוח טובה אזי אין בה כל רע!!

אז... מרבית המגיבים כאן שתקפו את מר זהר על דבריו - ראשית באם אינכם חברים אזי אתם כנראה "אורחים" כאן - ולכן אתם צריכים למתן את תגובותיכם.

+

ירון

בדבר אחד אתה צודק שבני זהר הוא חבר וותיק, פעיל בעיקר באגף הצפוני שלנו ותורם רבות למועדון החמש, וכמו לכל חבר פורום, ישנה הזכות להביע את דעתו , מחאתו גם אם היא מנוגדת לדעת הרב, הבעיה היא שלרב זה לא נעשה בטעם טוב, ויותר מדי אנאלוגיות ודימויים מעייפים נפתחו כשירשורים, והדבר דיי תמוה כי זה לא ממש מאפיין את האדם ופועלו.

אינני רואה בשירשורים ובתגובות הללו שנשנים וחוזרים על עצמם משהו פחות גרוע מ"צאט" דבר שלא במיוחד אהוד עליך ואתה טורח להזכיר זאת לא מעט, לא תמיד מטרה "לא אהודה" מצדיקה ברית.

דווקא הצורה בה בוחר בני להביע לכאורה מחאה גורמת להעמידו באור מגוחך ואני לא ממש חושבת שזה מגיע לו, אינני מצדיקה את התגובות והיחס הלא נאותים אבל האיש מביא זאת על עצמו, מה יותר פשוט מלהשתלב ולהביא חומרים שהוא טוב בהם ושיעניינו פה לא מעט, במקום לצעוק השכם וערב "אנה קפוח"???

אירית

פורסם
זה רק אני או שכולם עדין לא הבינו מה הקשר לסובארו??
אין קשר ישיר, אני בטוח שזה רק לצרכי ההומורבחר מר זוהר בסוברו.ערב טוב-זאב

zeev

פורסם

אירית זה אכן לא צאט' אבל אני אענה לך - מי שמך להחליט מה בטעם טוב ומה לאו? - באם לא נאה לך אל תגיבי באותו שירשור - להזכירך בני זהר שווה לך במעמדו בדיוק כמו שאני שווה לו במעמדו (ולהזכיר כולנו חברים מן המניין במועדון) - לכן לא נראית לי ההתייחסות שלך כלפיו - ואיני מצדיק את מעשיו כלל!!

מעבר לכך הגישה היתר "אמהית" שלך גם כן אינה במקומה!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אני לא חבר מועדון או מה שזה לא יהיה , אבל אני גולש פה לא מעט ולמד ושמח להיות אחד שיש לו מכנה משותף עם כמה משפצים במה שנקרא: "חדוות השיפוץ".. אני מכיר את הסיפור עם בני זהר ומכיר את פועלו.

לדעתי אירית צודקת במליון אחוז. בצורה שלא משתמעת לשני פנים הדברים שבני כותב פשוט לא מעניינים אותי וכמוני אני בטוח שלא מעניינים עוד הרבה..

אני נכנס לפורום הזה כדי לקרוא ומידי פעם להגיב ולשאול שאלות , לא כדי לקרוא על צ'יזבתים כאלו או אחרים שבני זהר בוחר לספר..

בברכה.

פורסם

אף פעם לא חשבתי שבפורום אספנות יהיה מעניין כל כך אחרי כל הודעה של מר בני זהר...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אירית זה אכן לא צאט' אבל אני אענה לך - מי שמך להחליט מה בטעם טוב ומה לאו? - באם לא נאה לך אל תגיבי באותו שירשור - להזכירך בני זהר שווה לך במעמדו בדיוק כמו שאני שווה לו במעמדו (ולהזכיר כולנו חברים מן המניין במועדון) - לכן לא נראית לי ההתייחסות שלך כלפיו - ואיני מצדיק את מעשיו כלל!!

מעבר לכך הגישה היתר "אמהית" שלך גם כן אינה במקומה!!!

ירון

האם זה מה שאני גורמת לך להרגיש??? האמת שיש לי חסך מה, ואני חייבת מדי פעם להגיב כך, זה מאז חווה....אתה יודע...

אהה וגם אתה לא ממש חייב להגיב לכל דבר, אבל כשזה משהו שמתאים לך אזיי אתה מתנגח פה וקצת שוכח גם מתרבות דיבור, וצדקת שנינו שווים אתה מגיב , אני מגיבה ועצה קטנה חסל מוסר כפול!

אירית

פורסם

ההודעה הזאת מקומה ב"אוף טופיק" .

זה בדיוק המקום לכתוב דברים כאלה.

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

(מצטרף לחילוקי דעות של ירון ואירית:wink:).

אין ספק בזה שבני זוהר שווה לכל אחד מבין גולשי הפורום, בין אם הוא /היא חבר/ת מועדון ה-5 או לא (וחבל כי אנשים לא מבינים מה המשמעות של קיום מועדון ה-5 כלפי כל אספן/ית רכב באשר הוא/היא). אבל אני חושב שבני זוהר צריך למצא את הפורום של חמיצר מהסיבה שלי (ולפי התגובות של חברי פורום אחרים) נמאס לקחת אקמול אחרי כל חידה שהוא כותב. או להתאים את עצמו לרוח פורום רכבי אספנות.

ושמישהו יסביר מה הקשר לסובארו ff!!!!

(אולי בני זהר)

משה :wink:.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

ירון, זהו פורום רכב אספנות, ומה שכותבים בו, אמור להיות קשור באספנות, או במועדון ה-5.

גם אני חבר מועדון, אבל כשבא לי לכתוב בדיחה/הגיג או כל דבר שלא מתאים לרוח הפורום, אני כותב אותו בפורום המתאים - בין אם זה פורום OFF TOPIC, או בכלל מערכת פורומים אחרת.

לא ייתכן שכל חבר מועדון יכתוב את כל העולה על רוחו בפורום הזה רק בגלל שהוא חבר מועדון ומרגיש בבית.

בדיוק מאותה הסיבה שאני לא כותב על כל גיטרה שאני קונה, כל דיסק ששמעתי, או כל בדיחה (אלא אם קשורה בשרשור בדיחות....)

אחרת הפורום יוצף באינסוף הודעות סרק, בדיוק כמו זו.

לא קורה אם מדי פעם סוטים טיפה מהנושא, אבל יש להימנע מלהיסחף לחלוטין...

בנוסף, ברור לכולנו שאם בני הספל יזיז את ההודעה ההזויה הזו ל OFF TOPIC, אז בני זוהר יתחיל עם "מצנזרים אותי, הרודן/דיקטטור" ושאר הכינויים הרגילים.

...ושמישהו יסביר מה הקשר לסובארו ff!!!!

(אולי בני זהר)

משה :wink:.

משה, הקשר הוא רכב נדיר וכותרת מפחידה שגוררת כל אספן בעל מצפון וחיבה למכונית זו להיכנס לTOPIC.

עם היתה כותרת בסגנון "עוד הגיג משונה מאת בני זוהר", כנראה לא היו כ"כ הרבה כניסות...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

"ירון, זהו פורום רכב אספנות, ומה שכותבים בו, אמור להיות קשור באספנות, או במועדון ה-5."

אודי - זוהי בדיוק הנקודה... בני זהר לטוב או לרע בוחר להעביר איזושהיא ביקורת על דברים שמתרחשים/התרחשו במסגרת מועדון החמש - היכן הוא בדיוק המקום להעלותם אם לא בפורום השייך למועדון?? -- ולכן ההפנייה ל-OFF TOPIC איננה כלל במקומה.

והיות וגולשים כאן רבים, שאין בינם לבין המועדון כלום - הדברים הנאמרים כאן "מקלקלים" להם את "ההנאה" מהפורום!!

פורסם

קצת בקורת וקצת הומור לא מזיקים לאף אחד (פעם ב.... לא נורא).

תמיד יש כאלה שחרב עולמם בגלל שהכותרת לא מתאימה לטקסט. אז בזבזתם דקה בחיים, לא נורא.

בשביל זה יש מנהלים.

אין ספק שיש לבני זהר אסטרטגיה שמשיגה את מטרתה. יצא תותח.

פורסם

...אודי - זוהי בדיוק הנקודה... בני זהר לטוב או לרע בוחר להעביר איזושהיא ביקורת על דברים שמתרחשים/התרחשו במסגרת מועדון החמש - היכן הוא בדיוק המקום להעלותם אם לא בפורום השייך למועדון?? -- ולכן ההפנייה ל-OFF TOPIC איננה כלל במקומה.

והיות וגולשים כאן רבים, שאין בינם לבין המועדון כלום - הדברים הנאמרים כאן "מקלקלים" להם את "ההנאה" מהפורום!!

אין ספק שזה המקום המתאים ביותר להעביר ביקורת, אבל יש דרך לעשות זה...

זאת לא הדרך - זה סתם מעצבן !

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
אין ספק שזה המקום המתאים ביותר להעביר ביקורת, אבל יש דרך לעשות זה...

זאת לא הדרך - זה סתם מעצבן !

זה הדבר בדיוק - אומנם חופש הביטוי מקנה לך את הזכות להעביר על בני זהר ביקורת - אבל לא ראוי שעצם הביקורת שלך תופנה כלפי זכותו ורצונו להתבטא וגם/או להעביר ביקורת .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...