Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה הרכב סובארו לאונה 88 , בעקרון כל המתגים תקינים כי כאשר הדלתות פתוחות יש אינדיקציה בלוח השעונים אך משום מה לא מגיע מינוס למנורה עצמה , אני לא מצליח לאתר את החוט שהוא המינוס המשותף שיוצא אחרי לוח השעונים לכיוון המנורה , גם הפיוז תקין .

פורסם

בדוק חיבורים בלוח שעונים עצמו מאחוריו

תריץ חיפוש, היה כבר כאן מקרה לא ככ מזמן בדיוק אותו מקרה אם אינני טועה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה כל העניין שבדקתי כבר הכל מאחורי לוח השעונים ,ישבתי המון זמן הבעיה שאני לא מצליח למצוא איזה הוא החוט שהולך לכיוון המנורה כדי לבדוק אותו האם יש בו נתק.

יש לי בלוח 4 מנורות, אחת לכל דלת וכולן תקינות ,רק לכל אחת יש חוט נפרד שהולך למתגים ואני לא מוצא איפה הם מתחברים לאחד משותף שרץ למנורה.

פורסם

מה קרה שלא עובד? מישהו נגע ועשה משהו ברכב, למה הפסיק לעבוד, או אולי קנית את האוטו כך?

אתה צריך לחפש יציאה (עם נורית לד בקורת או וולטמטר איזה חוט מוציא פקודה לפנס והאים אינו מנותק בדרך)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני החלפתי לפני שנה בערך את לוח השעונים, לאחד של הgl עם המד-סלד, הכל עבד בלי בעיה ורק בזמן האחרון זה הפסיק.

עכשיו כל החוטים מזוהים עם מדבקה ועליה רשום מה כל אחד עושה, ואין חוטים מיותרים ,בגלל זה אני לא מצליח לפתור את הבעיה.

עברתי עם המנורת ביקורת על כל החוטים ולא מצאתי את הסורר הזה

פורסם

מאחורי הלוח שעונים,ישנם שניים-שלושה קונקטורים גדולים, כאשר אחד זז טיפה, התאורה לא תדלוק לך, כל שעליך לעשות זה לפרק כמה ברגים כדיי שתוכל להכניס את היד מאחורי השעון ולחזק את הקונקטורים האלו, לא צריך לפרק את כל השעון אלה רק את הפלסטיק שמיסביב.

קלי קלות.

בהצלחה.

פורסם

אם כך החוטים שהולכים לכיוון התאורה נמצאים בין הדלת של הנהג לבין הדלת האחורית, על הקורה בחלק התחתון שלה, יש להוציא את הפלסטיק שמתחת לחגורת הבטיחות, להוציא את השטיח ואתה כבר תראה את זה, משם זה הולך לכיוון קידמת הרכב ואח"כ עולה דרך הקורה הקדמית לגג הרכב.

פורסם

אצלי זה שונה , החוטים מהגג יורדים דרך הקורה הימנית קידמית שם יש תקע שממנו רצה צמה מתחת לדש-בורד עד ללוח שעונים, בעצם עד התקע הראשון הכל בסדר הבעיה היא איפה שהוא בצמה המרכזית לדעתי.

פורסם

אתה אומר שלא מגיע מינוס, אם כך נניח שתמשוך חוט מהגוף של הרכב ישירות לנורה, האם היא תדלוק?

לפי דעתי זה רק חיבור רופף או קונקטור לא מחוזק, אם שום מפסק בשום דלת לא מדליק את המנורה, וכן יש לך חיווי בלוח השעונים אז זה רק קונקטור.

אני מכיר את התופעה מקרוב.

• תוכן חדש...