Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופנוע מאגלס ענתיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופנוע מאגלס ענתיקה, שנת 66', 2 בוכנות טווין, נפח 600 סמ"ק. לרציניים בלבד. נא לא להשאיר הודעות בפורום, אלה לצלצל ל:

צבי (אזור מרכז)- 0546442122

פורסם
חבר'ה, מישהו יודע באיזה אופנוע מדובר? חיפוש ב- גוגל העלה חרס. מהו אופנוע מאגלס? האם כותבים (באנגלית) כמו מאגאלס? אולי יש אותיות כפולות?

לא להסתלבט על האדון. הכוונה כנראה ל Matchless (כמו שאני מניח שהבנת לבד).

ולאדון צבי, תמונות יעזרו לך למכור גם את האופנוע הזה וגם את החיפושית הרבה יותר ביעילות.

נמרוד

פורסם

חס וחלילה להסתלבט. אני באמת חיפשתי מיד ב- גוגל ולא הבנתי. מה, הוא עושה צחוק?? מה הקשר ל- מצ'לס ולבין מה שהוא כתב? נו, שוין. נעזוב את זה. לרגע אפילו חשבתי שהוא מתכוון ל- מאגולה.

פורסם
אופנוע מאגלס ענתיקה, שנת 66', 2 בוכנות טווין, נפח 600 סמ"ק. לרציניים בלבד. נא לא להשאיר הודעות בפורום, אלה לצלצל ל:

צבי (אזור מרכז)- 0546442122

אם זהו מצ'לס אז למיטב ידיעתי לא קיים מצ'לס 600 סמ"ק.

פורסם

אכן, תמונה יפה העלה נימרוד. אולם, זהו דגם תחרותי למירוצי שטח שיוצר בשיתוף עם אינדיאן האמריקאית ואני בספק שאת זה האיש מציע למכירה. דגם מאד מבוקש בחו"ל. מצ'לס בנפחי 600 יוצרו רבים ומגוונים ב- 68 שנות קיום היצרן הזה ומצחיק אותי שמישהו מציע אופנוע למכירה ומציין רק שם יצרן ונפח מנוע. זה כמו להכנס לחנות ברגים ולבקש בורג.

פורסם
אכן, תמונה יפה העלה נימרוד. אולם, זהו דגם תחרותי למירוצי שטח שיוצר בשיתוף עם אינדיאן האמריקאית ואני בספק שאת זה האיש מציע למכירה. דגם מאד מבוקש בחו"ל. מצ'לס בנפחי 600 יוצרו רבים ומגוונים ב- 68 שנות קיום היצרן הזה ומצחיק אותי שמישהו מציע אופנוע למכירה ומציין רק שם יצרן ונפח מנוע. זה כמו להכנס לחנות ברגים ולבקש בורג.

לא ממש מדוייק - המוכר ציין שמדובר בדגם טווין (שני צילינדרים למי שאינו בקיא) וששנת הייצור היא -1966 !!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מעלה את השירשור הזה כדי לדווח על הרומן הקצר שלי עם אדון צבי, שנגמר בלי יותר מדי לבבות שבורים.

ובכן הלכתי לראות את האופנוע. מדובר בגוויה שחסרים בה מספר חלקים, ולא נסעה לפחות עשר שנים. לצבי, יש לדבריו רשיונות לאופנוע, אך התקשה להציג לי אותם ("מה אתה דואג? יש רשיונות אני אומר לך"). גם במשא ומתן הכספי התקשה להתנתק מהסכום של $3000 אותו נקב בשיחתנו הראשונה.

התיעצתי בקשר לענין עם זאב logo1 (שאני מודה לו מאוד על תשומת הלב שהקדיש לי) וגם התכתבתי קצת בפורום מצ'לס ו AJS באנגליה. כל המומחים טוענים שמדובר ב G12 משנת 1963 , וכי למרות שמדובר באופנוע לא לגמרי שגרתי, לא מדובר במשהו מאוד נדיר או מיוחד, ובטח לא בסכום שנדרש.

חבר אחד בפורום מצ'לס שלח לי יומן מפורט של תהליך שיפוץ שהוא עבר עם אופנוע זהה, שהתחיל בגרוטאה במצב יותר טוב מזו של צבי שנקנתה ב 65 פאונד, ושופצה במשך חמש שנים על ידו ועל ידי אחיו, בעלות כוללת של 4200 פאונד. הוא טען שגם אם אני מקבל את האופנוע במתנה, שאחשוב פעמיים לפני שאכנס להרפתקה.

מצורפות תמונות של האופנוע למי שמעונין. האדון צבי נמצא בשכונת בילינסון של פ"ת שגובלת בסירקין, וישמח למכור (אם אי פעם ימצא את הרשיונות) את האופנוע.

נמרוד

left.jpg

right.jpg

front.jpg

פורסם
חס וחלילה להסתלבט. אני באמת חיפשתי מיד ב- גוגל ולא הבנתי. מה, הוא עושה צחוק?? מה הקשר ל- מצ'לס ולבין מה שהוא כתב? נו, שוין. נעזוב את זה. לרגע אפילו חשבתי שהוא מתכוון ל- מאגולה.
ככל הידוע גלגל של megola לא נסע בארץ הקודש והם יוצרו בין השנים 1921-1925 ,אולי מישהו יביא פעם אפילו לתצוגה כדאי.יום טוב-זאב.

zeev

פורסם

זה באמת נראה פרויקט גדול להביאו למצב מושלם,חשוב לבדוק טוב את הניירת,הדגם הזה היה 650 cc ולא 600 כפי שפורסם.

• תוכן חדש...