Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומר, אתה שוכח שנמרוד רופא. בפני רופאים עומד מאגר שלם של בנות של פולניות שרוצות חתן דוקטור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אנינגו מונטויה?!?!? מה המקום הבא? ויזיני? FEZZIK THE GIANT?
אכן מצוקת שמות קשה. כשאני אפתח פיק אפ באר אני אקרא לו "אטוק - המקום לאול וזגזג".

בנושא מציאת זוגיות בפעולות של הצופים - אכן עברו חלפו הימים. מאחר ו-וורקוהוליקיות היא מחלת הנפש הכי נפוצה בגילאי 30 ומעלה, אחרי שמסיימים את התואר תקועים רוב שעות הערות עם אותם חמישה אנשים בצוות בעבודה שמתוכם שניים מהמין שלכם, אחד חד-מיני והשניים הנותרים נשואים\נשואות.

אין אפס. מי שלא אוהב ריקודי עם יתקשה מאוד למצוא בן\בת זוג

ולעניין השיפור בחיי המין עם הגיל אפנה אתכם לRAW של אדי מרפי ולמשל שהמשיל על אנשים רעבים והיחס שלהם לקרקרים.

פורסם
אכן מצוקת שמות קשה. כשאני אפתח פיק אפ באר אני אקרא לו "אטוק - המקום לאול וזגזג".
רוב האנשים כאן צעירים מדי מכדי לזכור את הסרט CAVEMEN.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
תומר, אתה שוכח שנמרוד רופא. בפני רופאים עומד מאגר שלם של בנות של פולניות שרוצות חתן דוקטור.
ואחרי זה הן מיתפלאות שכאשר הוא "מיתעסק" איתן הוא פולט מילים כמו "אחח איזה פירינאום"....

:roll:

תומר, נימרוד...

כמו שתומר אמר, יש הרבה "בררה" בחוץ, והרבה "מיואשות" מחפשות את עצמן במקומות כמו פיק-אפ באר... אל תישכח שהחברה שלנו עברה שינוי מהתקופה שנימרוד חי בה ב"תקופת ההכרויות" שלו והיום...

פעם לא היו ארוחות מיקרו, פעם לא היו "פיצוציות והכל נע בקצב אחר...

היום בעידן של היום כולם מחפשים את המהירות. מהר לעשות כסף, מהר ליתפוס בחורה ומהר אחרת... כמו כן שפע האפשויות.

עידן האינטרנט פתח פתח לכל כך הרבה אפשרויות, אתה יכול לסנן את מי שאתה רוצה בלי ליראות ביכלל...

יש לך 5 שניות להרשים בחורה בכמה מילים שאתה כותב בכרטיס שלך באתר ההכרויות. בצ'טים וביכלל.... כבר לא מספיק להראות טוב, אתה צריך גם ליכתוב מהר, לכתוב טוב, ולהיות "קולע"... בשניות...

אין לי ספר שפיק-אפ בארים הם חלק מאותה תרבות "אינסטינט" שאנחנו נימצאים בה. אבל ניתן להכיר בחורות בכל מקום. ברחוב, באוטובוס, בקולנוע, בחנות או בתור לכספומט... הכל תלוי בך.

פיק-אפ באר הוא רק מדיה שונה טיפה. יותר מרוכזת.

יש הרבה "זבל" שמיסתובב בחוץ, והרבה בחורים ובחורות שלא ממש יודעים מה הם רוצים אחד מהשני. הקלות...

הקלות שבה אנחנו חיים היום, קל לקנות דברים (אשראי), קל לצאת (יש הרבה מקומות), קל לשנות דברים (ניתוחים) והכי קל זה לעזוב...

לרוב אנחנו מכירים בני זוג וחיים איתם לאורך זמן רק אחרי כמה ניסיונות כושלים. יש כאילו שאחרי ניסיון כושל יגידו "טוב, פיק-אפ בארים הם לא טובים כי "ככה-וככה".... זה לא נכון. זוגיות היא צורך של אנשים, להכיר, להיות ולגלות דברים חדשים. אם אתה יודע לזהות מה הישות השניה רוצה ואתה יכול לספק לה את זה אתה על הסוס. הכל תלוי בכמה אתה יודע לנתח מהר את הצרכים של הצד השני וכמה מהר אתה מגיב.

ברור שהמדיה הזו לא טובה לכולם, ויש קבוצה מאוד מצומצמת של אנשים שבאמת יכולים לעשות את זה בסביבה כזו...

יש לי חבר שלא ניראה כל כך טוב, אבל כל מי שהיתה איתו יותר משבוע נישבתה בקסם שלו. בפיק-אפ באר הוא היה יוצא כל יום לבד, אבל במקומות עבודה/לימודים וכו' הוא יצא כל כך הרבה והכיר כל כך הרבה בחורות...

בקיצור, פיק-אפ באר הוא לא "שרות הכרויות"... זה כמו ראיון עבודה, אתה צריך לענות את התשובות הנכונות ולהגיד את הדברים הנכונים ואתה בפנים... הכל שאלה של תירגול.

מה לעשות, כמו שבבית הספר (וכל החיים למעשה) מלמדים אותנו לעבור מיבחנים, גם כאן זה מיבחן.

את התוצאה האמיתית אתה יודע אחרי זה, בחלק ה"מעשי"...

אגב, את אישתי הכרתי באתר הכרויות. אז אולי יש כן עתיד ;-)

שתהיה לנו תקופה טובה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
"אחח איזה פירינאום"...
גילי, קודם המדריך לגילוח שלינקקת אליו ועכשיו זה?

בן אדם, יש עולם שלם מחוץ למכנסיים!

ותפסיק לקלקל לנו את המשתמשים. כבר קיבלנו תלונות מהורים.

:wink:

פורסם

אם הוא ימשיך את הקו הגיאוגרפי בין הלינק לגילוח לבין הפירינאום, בסוף יהיה לנו ת'רד מהתחת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
תומר, כתוב ספר או משהו.

יש לי אפילו מאמר 1 שלך שמור במחשב.

אתה צוחק?!

הייתה לי פעם תיקיה במועדפים ששמה היה "מאמרים תומראלי"

אבל זה היה די חלש ת'אמת...

172

פורסם
אחלה מקום.

הפך להיות בר הבית שלי לאחרונה.

ולכן, אני יוצא בקריאה נרגשת - אל תבואו לשם!!!! :D

גם אני ביקרתי במתחם הנ"ל לא מעט פעמים לאחרונה.

הבעיה שלפעמים נהיה שם צפוף ברמות בלתי נסבלות, עובדה שלא ראיתי אותך :wink:

אה, ונמצאת שם כל הערסיאדה של נתניה, שעוברת למרות ה"סלקציה" העצבנית.

בנוסף,הסיכוי שתיכנס שם חבורה של גברים הוא אפסי, שזה טוב מצד אחד,אבל מצד שני עלול להשאיר אותך בחוץ. נאלצתי להביא איתי כוסית מהבית כדי להכנס באחד מימי השישי.

סה"כ מקום לא רע. אפשר לתפוס בחורה ולקחת אותה לאיזה קפה בארומה הסמוך,

ואחרי זה השמיים הם הגבול :wink:

נוסה ונבדק.

תבלו !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אל תישכח שהחברה שלנו עברה שינוי מהתקופה שנימרוד חי בה ב"תקופת ההכרויות" שלו והיום...

פעם לא היו ארוחות מיקרו, פעם לא היו "פיצוציות והכל נע בקצב אחר...

הכל נע בדיוק באותו קצב של היום. אולי התפאורה קצת שונה, אבל הדמויות במחזה נשארו בדיוק אותו דבר.

"תקופת ההכרויות" שלי (כמו שהגדרת באופן גריאטרי) היתה 1975-1985. וכללה בסך הכל חמש חברות קבועות, שעם האחרונה התחתנתי.

עם ציפי למדתי בבי"ס והינו יחד בצופים. אורנה למדה איתי באותה כיתה בתיכון (וגם שנה מעלי בבי"ס לרפואה אבל אז כבר לא היינו חברים). תמר למדה איתי גם באותה כיתה בתיכון, אבל היינו חברים דווקא בצבא. יצאתי פעם בשלושה שבועות מהבסיס בבקעה והיא שירתה כג'ובניקית בפיקוד מרכז. לא היו פלאפונים, והתקשורת היתה במכתבים ("אני חושבת שאני בהריון".....עובר שבוע......"אני לא"). החברות נגמרה כשגיליתי שהיא היתה חברה שלי יומיים מכל שלושה שבועות, וחברה של אחרים בשאר הזמן. את רותי (הראשונה) פגשתי אצל ההורים שלי. היא למדה בבצלאל ועבדה לפרנסתה כעוזרת. הגעתי הביתה מהצבא מוקדם ביום שישי ומצאתי יפהפיה מנקה לי את החדר. יצאנו באותו הערב לסרט(האדומים, קולנוע אדיסון) + בדיקת ריפוד במושב האחורי של הפז'ו 404 של הורי. כשהשתחררתי, עברנו לגור יחד עד סוף שנה א' שלי, אבל גילינו שחיים משותפים זה לא בשבילנו, ואני עברתי לגור כשותף בדירה של חבר ללימודים. רותי (השניה) היתה חברה שלו, ובאוגוסט האחרון חגגנו עשרים שנות נשואין.

תסביר לי במה זה שונה היום? למה הסיפור הזה לא יכול להתייחס לשנים 1995-2005 ?

נמרוד

פורסם
הכל נע בדיוק באותו קצב של היום. אולי התפאורה קצת שונה, אבל הדמויות במחזה נשארו בדיוק אותו דבר.

כשהשתחררתי, עברנו לגור יחד עד סוף שנה א' שלי, אבל גילינו שחיים משותפים זה לא בשבילנו, ואני עברתי לגור כשותף בדירה של חבר ללימודים. רותי (השניה) היתה חברה שלו, ובאוגוסט האחרון חגגנו עשרים שנות נשואין.

תסביר לי במה זה שונה היום? למה הסיפור הזה לא יכול להתייחס לשנים 1995-2005 ?

נמרוד

כי היום רותי כבר לא חברה של החבר שלך . . . :-D

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
4. אנינגו מונטויה?!?!? מה המקום הבא? ויזיני? FEZZIK THE GIANT? (הספר של מורגנשטרן הרבה יותר מומלץ מהסרט.גם הרבה יותר מצחיק).
בתור חיפאי לשעבר - אני מתפלא על מה שאתה רושם [טוב נו - מקליד]. להזכיר לך אולי את ה'מקסימוס' בעיר התחתית...

ברומא [או שמא זה רום..:drinking:] תנהג כרומאי.. (תרתי משמע)

:razz:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

האמת - אני חייבת להסכים עם נמרוד - אין שום סיבה שלא תפגשו בחורות סתם כך בכל מקום שאליו אתם הולכים. אני הכרתי בחורים בבית הספר (אהבתי הראשונה - בחור מהשכבה מעליי שהייתי אתו שנה וחצי), בתחנת הרכבת, דרך חברים שלי (חברים של חברים), בפאבים, בסנוקר - איפה לא...

אתם רק צריכים לחפש את הבחורות החברותיות - אלו שמפתחות שיחה בכל מצב :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
את רותי (הראשונה) פגשתי אצל ההורים שלי. היא למדה בבצלאל ועבדה לפרנסתה כעוזרת. הגעתי הביתה מהצבא מוקדם ביום שישי ומצאתי יפהפיה מנקה לי את החדר.

תסביר לי במה זה שונה היום?

"הטרדה מינית וניצול סמכות לרעה" / "פגיעה ביחסי עובד-מעביד".

5-6 שנים בכלא ולא היית יכול להתחיל ללמוד רפואה.

היום זה לא שווה את זה. (ראית איך נראות העוזרות מגאנה? ).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...