Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו 172 דור ראשון - אחת פחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האם זה falou?בכל מקרה חבל על האוטו, אבל זה רק חתיכת פח עם מנוע, העיקר שהנהג בריא ושלם.

מה מצבו של הנהג כרגע?

בבית מחלים או שבבית החולים?

מצבו הפיזי של הנהג מצויין

מצבו הנפשי קצת לא משהו :?

פורסם

משתתף בצער הנהג, יודע מה זה לאבד רכב אהוב, ביחוד אחד נדיר שחיפשת הרבה זמן...

וכמו שאמרו, עדיין זה רק חתיכת פח (למרות שזה לא מוריד מהבאסה שלו...).

מגאן 265

פורסם

באמת חבל על האוטו נקווה שהנהג בריא ושלם...

וגם חבל בשבילי כי אני מחפש אוטו כזה וזה כבר הופך להיות רכב נדיר

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

פורסם

זה לא falou, ובכל מקרה אני משתתף בצערו של הבעלים ומקווה שהוא בסדר. גם אני "נעקצתי" בידי גשם ראשון, אני יודע איך זה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
האם זה falou?בכל מקרה חבל על האוטו, אבל זה רק חתיכת פח עם מנוע, העיקר שהנהג בריא ושלם.

מה מצבו של הנהג כרגע?

בבית מחלים או שבבית החולים?

אני מכחיש כל קשר לאירוע.

וזו הזדמנות טובה להזכיר שכשאומרים שקליאו ספורט Mk1 זו לא מכונית למתחילים יש לזה, לצערי הרב, גיבוי בשטח. למרות ההומור הציני על עליית שווי השוק של המכוניות מסוג זה ששרדו זה למעשה אכן מאוד מצער שעוד אחת הלכה. מכונית כזו היא הרבה יותר מחתיכת פח ועם הכסף שמקבלים מהביטוח אי אפשר לקנות שום דבר אחר שמתקרב.

חבל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אולי אני מבולבל...:screwy:

אבל לא היה שרשור כזה כבר פעם...? :loco:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אתה בטח עובד באיתוראן... :)

AIG

משתתף הצערו של הנהג...

מקווה שישאר משהו בשבילי אחריי שאסיים את עיסוקיי בדרום....:?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
אם רכב היה סתם חתיכת פח בשבילנו סביר להניח שלא היינו פה בפורום..:shock:
עם כל הכבוד לרכב, זה עדיין חתיכת פח.

ואני מעדיף שקליאו ספורט תעשה טוטאל לוסט מאשר שבן אדם יהרג.

מצטער, אולי זה רק אני.

פורסם
עם כל הכבוד לרכב, זה עדיין חתיכת פח.

ואני מעדיף שקליאו ספורט תעשה טוטאל לוסט מאשר שבן אדם יהרג.

מצטער, אולי זה רק אני.

פסיכומטרי עשית?

זה שחיי אדם יותר חשובים מהרכב לא הופכים את הרכב ללא חשוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
. מכונית כזו היא הרבה יותר מחתיכת פח ועם הכסף שמקבלים מהביטוח אי אפשר לקנות שום דבר אחר שמתקרב.

חבל.

עם כל הכבוד לקליאו ספורט...

איזו הגזמה :!:

Back to the original - NC again.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...