Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו 172 דור ראשון - אחת פחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יאללה, אם זו הגזמה, תן דוגמאות נגדיות...

נתחיל מזה שאני אגיד קודם כל שאני לא מזלזל בקליאו, ממש לא. אין ספק לגבי היכולות שלו.

אבל בכל זאת,

106GTI, למי שמוכן להתפשר קצת על איכות חומרים ושנתון (אבל יש סיבה שבגללה מתפשרים - המחיר הוא חצי! התמורה בגדול היא אותו הרעיון: התנהגות מדהימה, זריזה וכו').

306GTI6 - וכל מילה נוספת, מיותרת.

איביזה קופרה - קצת פחות התנהגות, קצת יותר איכות. לי אישית היא התאימה יותר מהקליאו ספורט (לא התחברתי לקליאו בכלל. ללב יש יותר משקל בבחירת הרכב מאשר לראש).

פיאט קופה - צריך להתפשר על הרבה שנתונים (שנת 96' נכנסת בתקציב~), ולא תתאים לכל אחד מאלה שמחזיקים את הקליאו ספורט, אבל בכל זאת, זו אופציה שאפשר לשקול. תשאל את סקאלי למה הוא קנה אותה).

אף אחת מהן היא לא נפוצה, אבל כולן יכולות להיכנס בתקציב של הקליאו. אז להגיד שאי אפשר לקנות שום דבר שמתקרב זו הגזמה פראית. (לכל אחת מפה יש את החיסרון שלה. אבל אישית, הייתי מעדיף את כולן על פני הקליאו).

Back to the original - NC again.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סביר להניח שאני אביא על עצמי עכשיו חורבן אבל:

אם מנהל הפורום רוני לא היה כביכול "מצדד" בשרשור, כל השרשור הזה היה תופס כיוון אחר לגמרי. בדרך כלל תגובות האנשים מושפעות קשות מתגובות המנהלים, לא רק פה, בכלל בחיים, אם מנהל כזה או אחר מצדד במשהו, כל העדר אחריו, ואם הוא מביע סלידה, כך גם העדר.

בתקווה שהבנתם, ארז.

פורסם
נתחיל מזה שאני אגיד קודם כל שאני לא מזלזל בקליאו, ממש לא. אין ספק לגבי היכולות שלו.

אבל בכל זאת,

106GTI, למי שמוכן להתפשר קצת על איכות חומרים ושנתון (אבל יש סיבה שבגללה מתפשרים - המחיר הוא חצי! התמורה בגדול היא אותו הרעיון: התנהגות מדהימה, זריזה וכו').

ישנה. ביצועים לא באותה ליגה.

306GTI6 - וכל מילה נוספת, מיותרת.

גם ישנה. עדיפה לטעמי אבל יותר בוגרת באופיה

איביזה קופרה - קצת פחות התנהגות, קצת יותר איכות. לי אישית היא התאימה יותר מהקליאו ספורט (לא התחברתי לקליאו בכלל. ללב יש יותר משקל בבחירת הרכב מאשר לראש).

כמכונית ספורט - לא בליגה.

פיאט קופה - צריך להתפשר על הרבה שנתונים (שנת 96' נכנסת בתקציב~), ולא תתאים לכל אחד מאלה שמחזיקים את הקליאו ספורט, אבל בכל זאת, זו אופציה שאפשר לשקול. תשאל את סקאלי למה הוא קנה אותה).

משהו אחר. ישנה. התנהגות כביש פחות מעניינת ולדעתי גם פחות טובה.

אף אחת מהן היא לא נפוצה, אבל כולן יכולות להיכנס בתקציב של הקליאו. אז להגיד שאי אפשר לקנות שום דבר שמתקרב זו הגזמה פראית. (לכל אחת מפה יש את החיסרון שלה. אבל אישית, הייתי מעדיף את כולן על פני הקליאו).

שאלות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם מנהל הפורום רוני לא היה כביכול "מצדד" בשרשור, כל השרשור הזה היה תופס כיוון אחר לגמרי. בדרך כלל תגובות האנשים מושפעות קשות מתגובות המנהלים, לא רק פה, בכלל בחיים, אם מנהל כזה או אחר מצדד במשהו, כל העדר אחריו, ואם הוא מביע סלידה, כך גם העדר.
אוקיי, אז לטובת הכפפה שזרקת - אני מביע סלידה.

באמת ומכל הלב אני חושב שכל הקינות והבכי האלו על רכב טוטל לוס הם קצת מוגזמים, אפילו לאתר רכב. אני שמח שהנהג יצא שלם בגופו ומשתתף בצערו על האובדן האישי של רכב שהוא ודאי היה קשור אליו.

מעבר לזה - תסלחו לי, אבל על 10 שנים לרצח רבין לא ראיתי אנשים מביעים כזה כאב וצער כאן בפורום.

אז קצת פרופורציות.

מספיק שלילי?

פורסם
פסיכומטרי עשית?

זה שחיי אדם יותר חשובים מהרכב לא הופכים את הרכב ללא חשוב.

מה קשור פסיכומטרי?

ותביא לי ציטוט אחד שלי שבו אני אמרתי מפורשות או אפילו רמזתי על כך שהרכב אינו חשוב.

תאמין לי שלדעתי הרכב מאוד חשוב, אבל מה היית מעדיף, שקליאו ספורט תלך לעולמה או חבר שלך?

אז זהו.

שאלות?

פורסם
שאלות?
שאלות לא,

טענות כן.

106GTI ישנה. ביצועים לא באותה ליגה.

ישנה? המחיר בהתאם. בערך חצי ממחיר הקליאו ספורט. והיא ש-ו-ו-ה את זה.

ביצועים לא באותה הליגה? בכל הכבישים המפותלים אני מוכן להתערב שהקליאו ספורט לא תיהיה הרבה מלפני ה 106, אם בכלל. בקו ישר אומנם הקליאו תיהיה מלפנים, אבל בשביל להגיע עם ה106 לביצועים של הקליאו ספורט זה לא ממש בעיה.

306GTI6 - גם ישנה. עדיפה לטעמי אבל יותר בוגרת באופיה

הנה, כבר מצאנו אחת שאנחנו מסכימים עליה שהיא תחלופה הולמת במחיר.

איביזה קופרה - כמכונית ספורט - לא בליגה.

אל תשווה איביזה טורבו (!!).

חוץ מהגה אילם (VAG), ולפעמים תחת קצת כבד מדיי, ההתנהגות שלה מעולה.

כמכונית ספורט היא אומנם פחות טובה מהקליאו (ביצועים קצת פחות טובים, התנהגות פחות קיצונית), אבל לטעמי, היא מהווה פשרה מעולה בין כמות ספורטיביות מעולה, לבין איכות יום יומית מעולה.

להזכירך, אתה אמרת "אי אפשר לקנות שום דבר שמתקרב" - הקופרה מתקרבת בספורטיביות, עולה באיכות. כל אחד והעדפות שלו (אני מבין לחלוטין את אלה שמעדיפים את הקליאו. אבל להעדיף באופן אבסולוטי?).

פיאט קופה - משהו אחר. ישנה. התנהגות כביש פחות מעניינת ולדעתי גם פחות טובה.

מסכים שהיא משהו אחר. אבל עדיין אפשרות?

לגבי טובה יותר או פחות, הגיוני שמבחינת התנהגות נטו היא נותנת פחות מהקליאו ספורט. אבל תסכים איתי שבפיאט יש הרבה יותר מהתנהגות נטו...

אני כבר מעכשיו מריח שאנחנו לא נגיע לעמק השווה.

אני מבין את זה שאתה מעריך את רכבך, כל אחד אוהב לטפח את רכבו. במיוחד כשכל המגזינים בעולם עשו את זה לפניו.

אבל באופן עיוור לטעון ש"אין רכב שמתקרב" זה טעות.

יש אופציות אחרות, כל אחת והיתרונות שלה. שים לב למשל שאני לא מזכיר כאן במתחרות את הפונטו HGT לדוגמא, או את האיביזה טורבו. הן מתחרות מבחינת מחיר, הגדרה, שנתון וכו', אבל במהות שלהן הן שונות לגמריי. אז אם האפשרויות בארץ היו רק האיביזה טורבו והפונטו, אז הייתי מסכים איתך שאין אופציות אחרות למי שמחפש את המהות של הקליאו. אבל יש אופציות, פשוט צריך לפתוח את העיניים ולראות אותם.

Back to the original - NC again.

פורסם

לא זה לא אני

תודה לאל!!!

תודה על הדאגה!

אז מכל הבולשיט

לא הצלחתי בסופו של דבר מי זה ואיפה המנוחה ממוקמת כרגע.

מעוניין לקנות את הגוויה בשלמותה

בפרטי.

פורסם

היי.

לצערי הרב ביום שני בערב הייתי מעורב בתאונת דרכים עם הקליאו.

למקרה וזה מסקרן מישהו מכם איך זה קרה.אז הינה ,באחר העיקולים שבין צומת שמשון לצומת נחשון(כביש44)איבדתי אחיזה גלגלים האחוריים תוך כדיי עיקול ועליה שמאלההתחלתי לתקן ע"י הפניית ההגה ודוושת הגז עקב הכביש הרטוב ותוואי הכביש משך התיקון התארך במקביל רכב מסחרי מסוג יונדאי H100 ירד לכיווני (ולא כ"כ היה בנתיב הנסיעה שלו...)התנגשות של חזית הרנו בארגז היונדאי,בום גדול,כרית (צד) אויר נוסע ברנו נפתחת היונדאי מסתחרר יורד לתעלה,הרנולט מסתחררת פעמים ונבלמת ע"י לחיצת בלם 2מ' לפני התעלה. שניה של בהלה ויאללה בקרת נזקים ואבדות(הרנולט....:? )נהג המסחרית לא נפצע אך מעדיף לחכות למד"א (ביטוח$$$$) חיילת טרמפיסטית שישבה לצידי המומה אך ב"ה שלמה ובריאה ואנוכי מופצץ באדרנלין מתרוצץ בין הרכבים מד"א והמשטרה.

לאחר שראיתי כי כולם שלמים ובריאים פניתי אל הכלה שלי..הרנולט,מיד הבנתי כי אל הכביש כבר לא תשוב ואת ישבנה כבר לא תענטז בנס הרים בשבת בבוקר.

אחחח...זהו,עצוב.עצוב לי ,אני יודע שזה בסך הכל פח ושהעיקר שכולם חיים ובריאים ולעזאזל הכסף והאוטו . כך גם אני חושב.

אך רק כאשר חזרתי הביתה מבית החולים לאחר סדרה של בדיקות ונכנסתי למיטה התמלאתי עצב וגעגוע.

אני ממש לא רוצה להתחיל להסביר למה,אבל..זו הפעם הראשונה שנקשרתי בצורה כזו לרכב (לדעתי,רק מי שיש לו את הרכב הזה משך שנה לפחות! יבין אותי). זהו,אני את 172 הכבשים הנמרצים והשובבים שלי כבר לא יכה בישבן עם צינור גומי (ראה:ילדים בדוואים על חמור..:wink: ) ולגביי הרכב הבא...נראה. מה שבטוח מוסכי קרסו כבר לא יראו ממני אפילו שקל בודד!!!! זו גם הסיבה שבגללה אני לא רוצה לקנות לעצמי כלה חדשה.

שלא יהיה לאף אחד צל של ספק לרכב זה יש אופי וקסם משלו לדעתי רק לS2000 יש משהו דומה להציע אך היא כבר בליגה אחרת...

איך אומר דוקטור ברשד..

SEE U BAAD'EN

דודו

נ.ב

תמונות (לפני ואחריי יעלו בהמשך)

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

משתתף בצערך דודו, מההכרות הקצרה שלי איתך ראיתי שאתה אדם בוגר ואחראי, מצער שזה דווקא קרה לך.

אני יכול להבין אותך, את רגשי הגעגועים והסימפטיה לאוטו, צודק 100%, מקווה שתמצא כלה דומה לזאת שהייתה שלך במהרה.

בברכת החלמה מהירה, נפשית ופיזית, ושלא תדע עוד תאונות.

יונתן

פורסם

טיבי,

106GTI ישנה יותר, ספרטנית בהרבה, מעט מכוניות על הכביש.

306GTI6 - לך תמצא (ברצינות, נורא קל להמליץ עליה, אבל כמעט ולא נשארו)

איביזה קופרה - אני יודע שהייתה לך אחת, אבל אתה חייב להבין - זה לא זה. והיא גם לא איכותית יותר מהקליאו, או מפוארת, או מה שלא תרצה.

פיאט קופה - משהו אחר לגמרי, גם לך תמצא וגם לך תחזיק אחת... ההפרש בעלויות האחזקה עצום.

אז תן לי לחדד את דבריו של falou: אין שום דבר שמתקרב ברמת המחירים והשנתונים הזאת, עם עלויות אחזקה נורמליות.

ועכשיו, לך תמצא דוגמאות :wink:

ולארזארז שהתלונן - אני לא כותב כאן כ"מנהל הפורום רוני" אלא כ"חובב הרכב רוני". ובכלל, אני לא מבין בדיוק על מה אתה מתלונן.

ולדודו - מצטער מאוד לשמוע על האובדן. תרגיש טוב ותמצא כלה חדשה בקרוב...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בעל הרכב:

על פניו - ואני לא מכיר אותך או את חבריך פה, נראה כי אתה אדם ללא שיקול דעת אשר ניסה להרשים חיילת, וזורק רמזים לגבי בעל המסחרית כ"אשם" בתאונה המצערת של "כלתך", אני מצטער כי היום אתה אלמן, אני מציע שינוי החוק כדי שיהיה אפשר להתחתן עם מכוניות.

אבל הכי אני מצטער, שאנשים עדיין מנסים לעשות רושם על טרמפיסטיות, למרות שמדובר בסיכון החיים שלהן, חבל לי שעוד לא למדת ששטויות עושים כשנמצאים לבד באוטו, או לא עושים בכלל - עדיף.

אני לא רואה סיבה אחרת לתאונה הזאת חוץ מאשר נסיון זול להרשים בחורה.

רוני:

את זה שאתה כותב פה כרוני חובב הרכב ולא כרוני מנהל פורום, זאת אתה יודע - ועכשיו גם אני, אבל אף אחד אחר לא רואה את זה כך. כשהשם שלך מתנוסס עם תגובה, הוא מייצג בדיוק את מה שאמרתי.

פורסם

אני כבר מעכשיו מריח שאנחנו לא נגיע לעמק השווה.

אני מבין את זה שאתה מעריך את רכבך, כל אחד אוהב לטפח את רכבו. במיוחד כשכל המגזינים בעולם עשו את זה לפניו.

אבל באופן עיוור לטעון ש"אין רכב שמתקרב" זה טעות.

קודם כל, שומדבר לא נטען באופן עיוור. כל הרכבים שציינת ישנים יותר ובמחיר אחר. 306GTI שנת 01?! תמצא אחת (אני התקשרתי לפני קניית הקליאו לפיז'ו ולא מכרו לא 306 ולא 106). באותה המידה אפשר לטעון שעדיף לקנות 205GTI במצב מעולה ברבע מחיר ולקבל תמןרה טובה יותר...

הקליאו ספורט Mk1 היא ה-Hot Hatch האחרונה מסוגה, מכונית קטנה שמתנהגת יותר משהיא אוחזת. מכונית שדורשת מיומנות מהנהג ללא אלקטרוניקה מסייעת ו/או עודף גומי. היא לא הטובה מסוגה, היא לא היחידה, היא היחידה שניתן עוד היה לקנות ב-01. תחליפים יש רק ישנים (וזולים) יותר. לקנות ולשפר? תמיד אפשרות, רק חבל שזה לא מוסדר חוקית בארץ ולכן כל התחום סובל מעודף חאפריות (ואני לא מתכוון להחלפת בולמים...).

פורסם
בעל הרכב:

אני לא רואה סיבה אחרת לתאונה הזאת חוץ מאשר נסיון זול להרשים בחורה.

ת'שמע, אני לא נוהג להתבטא ככה אבל ללא ספק לוקח את תואר "חרא השנה" של הפורום בהליכה.

פורסם

דודו

אני מצטער לשמוע על האובדן(רק לפני כמה ימים דיברנו עליה)

הייתה לי תחושה שזה היית אתה לפי המיקום שזה קרה,אבל העדפתי להדחיק את המחשבה על זה.

בכל אופן מקווה שאתה מרגיש טוב,ואם תצתרך עזרה או משהו אז תרים טלפון.

מאור.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...