Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו 172 דור ראשון - אחת פחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחידה נוספת משנת ייצור 2001 הוכרזה היום כ- TOTAL LOSS.

הרכב טרום הארוע היה במצב מכני ושילדתי טוב מאד.

לידיעת ציבור המחפשים.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מרגש.

אני מציע לפתוח פורום TOTAL LOST כדי שנוכל לבצע מעקב אחרי מכוניות שנהגיהן המיומנים העבירו אותם לעולם טוב יותר.

וברצינות, למה?

פורסם
:|...

שמר הזה עוקץ.

אני אנסח את עצמי שוב:

מאיזה איזור בארץ היא באה (חיפה, ת"א, קרית שמונה, להלה לנד), ומה גרם לתאונה שלה?

שיימר, יש עוד עקיצות בשרוול?

:).

היא באה מאזור רמלה ואת סיפור התאונה הבעלים כנראה יספר בהמשך

פורסם

אני מבין שזה מישהו מהפורום ?

בכל מקרה, תנחומיי :mm_sad:

מקווה מאוד שלנהג ולנוסעים שלום.

אני לא רוצה להשמע מגעיל אבל אני בדיוק כתבתי פה אתמול על בעיות במערכת הפליטה בקליאו שלי ומתברר שאני צריך ממיר קטליטי חדש :neutral:.

אני לא בטוח שזה יתאים כי אצלי זה mk2 עם שני חיישני למבדה ורק בחלק מ-mk1 זה היה כך אבל בכל מקרה אם הבחור מאושש ומוכן להפרד מחלקים או יותר הגיוני שהרכב כבר עבר לפירוקיה כלשהיא, אני אשמח להפניה/פרטים בהודעה פרטית.

ושוב, אני מצטער שזה יוצא כך...:mm_blush:

ניר

פורסם
:mm_nah:

:mm_yeah:

יש מישהי שתמיד אוהבת להזכיר לי בכל הזדמנות: "על טעויות משלמים".

זה לא נגדך, אם האוטו שלי היה עושה תאונה הייתי מתנהג אותו דבר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...