Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שבטוח,למועדון הרודסטרים הישראלי יש טיימינג על הפנים.

תוכל להסביר את עצמך ?

כי אני לא כ"כ הבנתי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
מתי יש מפגש של המועדון?

יוגב

המועדון נפגש בכל יום שישי הראשון בחודש בשעה 15:00 בחורף 16:00 בקיץ.

עד כה נפגשנו עם מועדון החמש בקופי טו גו ברמת אביב ובקפה נטו באותו אזור. לשם שינוי, נקבע המפגש הבא, 2-12, בקארטינג הרצליה. פירוט יהיה באתר שלנו.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
שמוליק נראה לי הוא התכוון לחורף

גג פתוח + גשם = לא בריא

חברים יקרים, כבר נזדמן לי לנהוג בגשם עם גג פתוח 3 פעמים. כיף לא רגיל! כל עוד אתה שומר על תנועה מהירה בכביש בינעירוני, הגשם חולף מעליך ואף טיפה לא נכנסת לתא הנוסעים, גם לא צריך מגבים. הבעיה מתעוררת כשמתקרבים לרמזור/פקק... :wink: היות ואני תמיד נוסע עם הטוני, הייתם צריכים לראות שיא עולמי בביצוע פירוק טוני וסגירת גג... :-P

"החורף בישראל" הוא לכל היותר "הקיץ באירופה" ושם המיאטה קצת יותר פופולארית מאשר כאן. מבחינתם- ישראל היא גן עדן לרודסטרים, רק שאין להם מושג מי הנייטיבס כאן. לעניין- גם בחורף יש לנו די ימים נפלאים ויש לנו די הפוגות ארוכות המאפשרות לפתוח את הגג ולהנות מהטבע.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

כל מילה בסלע.

יניב

101_0185.JPG

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

זה בארץ.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

קודם כל, כמו שהצבעתי בסקר, אני מאחל לכם המון בהצלחה, מי ייתן וירבו.

דבר שני

זה בארץ.

שמוליק

אפשר קצת פירוט? של מי? של מה? איפה? מתי?

בתודה מראש, אור.

פורסם

משגב עם לפני שנתיים.

אשתי ואני יצאנו לשחק בשלג עם המיאטה. משם המשכנו על כביש הצפון המושלג עד הר מירון. גילינו שאנחנו נורא לבד, בהתחשב בעובדה ששאר המדינה הצטופפה על דונם שלג בגולן. מרחוק ראינו כמה ג'יפים צפופים על הכביש. כשהתקרבנו גילינו שהם עומדים, כי מחסום משטרתי לא מאפשר להם לעבור בגלל גובה השלג.

מסתבר שאנחנו הגענו מהצד החסום!!

:-D

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...