Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום ...שאלה לגבי אלפא GTV.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב....

אני מעונין לרכוש את האלפא gtv שנת 98 מנוע 2000..

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?ModelID=6&SubModelID=36

ויש לי כמה שאלות ליפני הקניה...

האם קשה לתחזק רכב כזה..?

מה עלויות הביטוח שלו..(אם למישהו יש מושג..)

מהי צריכת הדלק שלו....

לגבי טיפולים..המחירים בשמים..?

ולגבי חלקים ...קשה למיצוא חלקים לרכב כזה..?

אני יודע שקשה לתת תשובות לכל השאלות האלה ...אז אפילו אם יש לכם תשובה על שאלה אחת אני ישמח..וגם אם תתנו את הדעה שלכם באופן כללי על הרכב אני ישמח ..

תודה רבה מראש.

פורסם

1. קשה לתחזק רכב כזה - מה זה קשה? זה לא סובארו DL. מספר המכונאים שרוצים/יודעים/יכולים לטפל ברכב בלי להרוס נמנה על כף יד אחת. אני הייתי הולך רק לסמל"ת המרכזי או לאיזה מאסטר בלנצ'יות/פיאטים.

2. ביטוח - לא יודע. זה רכב שקונים למרות העלויות שלו ולא בגללן.

3. דלק - אם אתה שואל, הרכב לא בשבילך.

4. מחירי טיפולים - כן, בשמיים.

5. חלקים - מה זה קשה אצלך ? אם אתה מוכן לחכות לחלקים שיגיעו מחו"ל אז אפשר להביא הכל תמורת מספיק כסף. בוא נאמר שאין הרבה כאלה בפירוקות שמחכות שתבוא לקנות דלת שלהן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
ורק שתדע שהאלפא הנל, רוצה המון כסף מעל למחירון, כנראה לא קונים אותה בגלל זה.

והוא לא יורד.

הבן אדם יודע מה יש לו ביד :-)

אבל הוא יירד...

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

תודה על התשובות המהירות.....

אז ככל הניראה על פי מה שאתם אומרים שבאמת קשה לתחזק רכב כזה...(גם עכשיו קראתי במגזין רכב אוטו על מכוניות הקופה ובאמת רשום שם את מה שאמרתם לי....

אז אני חושב שאני ילך על ה147...ועכשיו יש לי את בערך אותם השאלות...

על התיחזוק ..עלויות הביטוח...ועל הרכב באופן כללי...והאם ירידת הערך כל כך משמעותית..?

תודה מראש.

פורסם

בחירה ריאלית יותר לתקציב מוגבל.

הבעיה היא שאתה שואל שאלות של הגיון בקנייה (ירידת ערך, טיפולים, צריכת דלק) על אוטו שלא מחזיקים אותו מסיבות הגיוניות אלא מסיבות רגשיות של כיף נטו - ובשבילן סובלים ירידת ערך וטיפולים יקרים ובכלל הוצאת כסף תמידית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

זה שהאוטו מהנה לנהיגה אני יודע.

קראתי כמעט כל כתבה או ביקורת עליו.

העניין הוא שאני רוצה קצת פרופורציות,בכמה הוא שונה מבחינת הוצאות מהגולף נניח?

אני פשוט רוצה לדעת שלא מדובר בהוצאות כספיות מטורפות (ביחס לממוצע)..

• תוכן חדש...