Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ובא לפרוספר גואל ....

וישוב פרוספר לעמו ישראל אחרי גלות ארוכה בנאות ורשה הרחוקה .....

ראמי יקר !

שפע ברכות על רכישתך החדשה , שמח שסוף סוף פרוספר נפל לידיים שפויות ......... :lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
שפע ברכות על רכישתך החדשה , שמח שסוף סוף פרוספר נפל לידיים שפויות ......... :lol:

:lol::lol:

אתה יודע מה ההגדרה של שיגעון? לעשות את אותו הדבר ולצפות שהתוצאה תהיה שונה.

עכשיו אני אוכל את הלב. :oops: אבל אל דאגה, במפגשים גם ליידי וגם פרוספר יגיעו, אחת מהן נהוגה על ידי.

הקיץ המגעיל מתקרב וחוץ מבטי אין לי עוד רכב, ובלי מזגן זה בלתי אפשרי אז פרוספר יצטרך להבין.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אחרי קבלת הפנים החמה במפגש המועדון בקולוני ושבוע קודם בטוביה.

הוחלט שזה הזמן לצאת לטיול שבת באזור ירושלים.

המטרה: לצלם תמונות של "שלגית" אחרי השיפוץ ולוודא סוף סוף יכולת נסיעה ממושכת בעומס.

יצאנו רוי סבא ואני לדרך ליער ירושלים, למצוא לוקיישן לצילום. הנסיעה עברה בצורה יפה, לאחר נסיעה וצילומים, שעתיים בהרים החלטנו לחזור.

אז החלו הבעיות :cry: המנוע כבה באמצע הנסיעה. הנעה שוב, נדלק מיידית ואחרי כמה מאות מטרים שוב כבה.

המתנה קצרה בדיקת פלטינות ומכסה מפלג, הרכב מניע. שוב מספר ק"מ והתקלה חוזרת.

דלק יש, ככל הנראה בעיית מגעים במערכת ההצתה כאשר הרכב חם.

בסופו של דבר, אחרי נסיעה ועצירה עוד מספר פעמים חזרנו הביתה.

המטרה הושגה בחלקה, תמונות יפות יש :wink: ויכולת נסיעה ממושכת עוד אין :?.

attachment.php?attachmentid=236127&d=1301762101

image0001.jpg

image0002.jpg

image0004.jpg

image0005.jpg

image0006.jpg

image0007.jpg

image0008.jpg

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם

איזו נסיכה... לגבי הצתה, עשה לעצבים שלך טובה ועבור לאלקטרונית!

אין מה לעשות וזה לא אוטו חדש, הצירים נשחקים, וכל המכלול מתעייף... כבר שכחתי איזה עצבים חטפתי בכל פעם שפליקס/בטי/פרוספר היו משתגעים עם הפלטינות המחורבנות הללו - כמה שהחיים יפים!

יש קיטים בזיל הזול באינטרנט וההסבה פשוטה ולא נראית לעין בסופו של דבר.

בטי שתחיה ופרוספר הנבגד - שניהם נוסעים עם הצתה אלקטרונית ונהנים מאמינות מוחלטת בכל הקשור למערכת ההצתה.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

אי אפשר לתאר כמה היא יפה , תתחדש וסע בדרכים בטוחות,מאד אהבתי את הדיפונים האדומים (חומים) השיפוץ הבא יהיה בצבע הזה

אני מעריך שהשבוע אתחיל לעבוד על פרוספר הנבגד בתקווה שלא יהיו בלתמ"ים למרות שליידי מאוד זקוקה להגבהה מקדימה היא חורשת את ההרים ע"י אבא שלי .

פורסם
לאחר התלבטויות אין סוף ,אתמול נפרד אסף מפרוספר והוא עבר לבעלותי , פרוספר סובל מנזילות שמן רציניות הן מהמנוע והן מהגיר ( ככל הנראה כתוצאה מהתייבשיות חלקי גומי מחוסר שימוש) בקרוב יישלף המנוע והגיר החוצה יתוקנו הנזילות ויוחלפו מחזירי השמן ופרוספר יחזור לנסוע בכבישי הארץ

מזל טוב !

כמה חלמת על כזה טנדר, עכשיו תוכל לבצע תחרויות עם האישה:lol::lol: מזל טוב !!!!!!!!!!!

אגב מתי נפגשים עוד מעט תגמר הקרינה בפוקושימה??

פורסם

לרם מזל טוב לשיפוץ !

הרכב נראה מדהים !!!!

מה שאתה מתאר בשלגית כיבוי לסרוגין עת המנוע חם !

היה לי ממש בסוזנה ולקח אין ספור חקירות וחקרנות החלפתי חצי אותו ,כל החשמל, וכמעט את האוטו:roll:

בסוף נמצא פלג אחד חדש, (כמו כל הארבעה), משום מה באחד הפלגים המרחק היה פתוח לרווחה,

הניצוץ היה קופץ במקום זה לשסי ,לאוזנים של המכסה דיסטרובוטור , התופעה הייתה מופיעה רק במנוע חם, המנוע היה מזייף ונכבה , כשהמנוע היה קר

הרכב היה מגיע ל120. עובד עגול,

החלפתי פלטינות ,כהל ,ניתקתי אפילו אלטרנטור לחשש העמסה, לא האמנתי שפלג חדש, יכול לטמטם

הכל.:lol::lol::lol:

פורסם
לרם מזל טוב לשיפוץ !

הרכב נראה מדהים !!!!

מה שאתה מתאר בשלגית כיבוי לסרוגין עת המנוע חם !

היה לי ממש בסוזנה ולקח אין ספור חקירות וחקרנות החלפתי חצי אותו ,כל החשמל, וכמעט את האוטו:roll:

בסוף נמצא פלג אחד חדש, (כמו כל הארבעה), משום מה באחד הפלגים המרחק היה פתוח לרווחה,

הניצוץ היה קופץ במקום זה לשסי ,לאוזנים של המכסה דיסטרובוטור , התופעה הייתה מופיעה רק במנוע חם, המנוע היה מזייף ונכבה , כשהמנוע היה קר

הרכב היה מגיע ל120. עובד עגול,

החלפתי פלטינות ,כהל ,ניתקתי אפילו אלטרנטור לחשש העמסה, לא האמנתי שפלג חדש, יכול לטמטם

הכל.:lol::lol::lol:

תודה רבה,

אני אבדוק את הפלגים, אכן חלקם חדשים :wink:

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם

רם תגיד, אתה עושה צחוק? ברכב שמים רק פלאגים ישנים ובלויים ועדיף גם שרופים ומלאי שמן! (חדשים הוא שם לי) :lol::wink:

בטי תצא בנסיעה מחר מבית החולים, היא מרגישה מעט יותר טוב אך עדיין סובלת מכאבים עקב ההשתלה החודרנית שבוצעה בה.

במהלך שהותה בבית החולים הצטרף לכנופיה אח קטן ושובב - בבר, פיג'ו 205 שיהיה רכב שני במשפחה מאחר והליסינגומט הוחזר אחר כבוד לחור שממנו הגיע. גם בבר יעבור ריענון קל בסדנה המפוארת של "עבד את עבד ובנו בע"מ" בזמן הקרוב, אבל זה כבר לא שייך לכאן.

DSC_0079.jpg

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
רם תגיד, אתה עושה צחוק? ברכב שמים רק פלאגים ישנים ובלויים ועדיף גם שרופים ומלאי שמן! (חדשים הוא שם לי) :lol::wink:

בטי תצא בנסיעה מחר מבית החולים, היא מרגישה מעט יותר טוב אך עדיין סובלת מכאבים עקב ההשתלה החודרנית שבוצעה בה.

במהלך שהותה בבית החולים הצטרף לכנופיה אח קטן ושובב - בבר, פיג'ו 205 שיהיה רכב שני במשפחה מאחר והליסינגומט הוחזר אחר כבוד לחור שממנו הגיע. גם בבר יעבור ריענון קל בסדנה המפוארת של "עבד את עבד ובנו בע"מ" בזמן הקרוב, אבל זה כבר לא שייך לכאן.

בבר ? בבר ? לחנון הלבן והאשכנזי הזה קוראים בבר ? חחחחחחחחחחחח (בפרוש ממרוקאית - סלח לי אבל אני חולק על דעתך.):lol:

הוא נראה יותר פנחס !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תוכן חדש...