Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה המסלול ?

תתחשבו בדרומיים !

גם אנחנו רוצים לבוא :shock:

אני אישית אשמח מאוד אם לשם שינוי החברים במרכז יארגנו איזה טיול נחמד במרכז ובסופו ניתן יהיה להפגש עם חברי המועדון ...

מישהו אמר מפגששרון ? איפה אבי נוף ? אני חייב להביא לו חומוס כמו שהבאתי ללירוי רק שהפיתות יהיו על חשבונו ! :lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסתיים בהצלחה - מבצע פליקס 3. :lol:

הבוקר (04:30) התחיל מבצע ההעברה של פליקס מביתו של רמי השוכן במרגלות התבור, למוסך יונתן במצובה, בסה"כ 75 ק"מ.

נכנסתי לפליקס, הוצאתי צ'וק ונתתי סטרטר: מת. דירדרנו אותו בירידה, הילוך שני, קלאצ' - הניע פיקס.

נסענו שלושה מטרים כדי לא לעמוד באמצע הכביש, ובדיוק שם נשבר הציר שמקשר בין מכסה המנוע לגוף.:?

כמה מכות, וזה הסתדר - אבל! מכסה המנוע סרב להנעל. :oops: הקרבורטור ירק דלק והאוטו נשמע חנוק משהו...

נתנו לו להגיע לטמפרטורת עבודה - הדלק הפסיק לנזול על האגזוז ונסענו לנו לשלום עם ליווי של רמי עד כפר תבור.

האוטו נסע מצוין וסחב עוד יותר טוב, בלי שום תקלה ושום עצירה לא יזומה בדרך אחרי חצי שנה של קיפאון מוחלט.

נסענו רוב הדרך בין 40 ל 60 קמ"ש כדי לא להכנס למצב שאי אפשר לצאת ממנו מבחינת הפרונט. - עם ירידות לשוליים מדי פעם כדי לא לעכב את התנועה.

בצומת סומך עצרה אותנו משטרה לביקורת רשיונות והשוטרים נדהמו לגלות רנו קראטה נוסעת. (אישור תנועה זמני וביטוח חובה לחודש).

בכפר יאסיף פגשנו את דני, סקאי ועליזה שליוו אותנו עד למוסך יונתן במצובה - עם החלפות ידים בין שלוש המכוניות בכל פעם.:roll:

בצומת כברי נתקלנו בכמה נהגים שעשו עם הידיים תנועות מגונות שדמו להחלפות ההילוכים באוטו. :lol:

הפקדנו את פליקס בידיו של יוני ממוסך יונתן ומשם נסענו לפטפט קצת ולשתות קפה אצל דני.

תודה רבה לרמי, דני ויוני על העזרה והאדיבות היוצאת דופן!!!

תמונות יעלה אחי, איתמר, שהתלווה למבצע בתור צלם צבאי. :twisted:

דני: צפה פגיעה! בביקור הבא במוסך כדי להחזיר את פליקס הביתה הגרוטאה שלך תועמס בכל טוב - חלקי מנוע 845cc.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

תמונות יעלה אחי, איתמר, שהתלווה למבצע בתור צלם צבאי. :twisted:

.

וכמו שהובטח, התמונות:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם

אז ככה ...

סקאי כלבי הנאמן ואנוכי השכמנו קום והפלגנו עם עליזה לעבר השקיעה ...

נו טוב לא לעבר השקיעה יותר לכיוון כפר יסיף , שם פגשתי לראשונה את "פליקס" אחרי כל כך הרבה סיפורים בפורום תמונות וסיפורי אימה של אסף על הפרחח הייתי בטוח שאני פוגש ערמת גרוטאות .

בפועל פגשתי רכב בעל פוטנציאל עצום לשיפוץ ובעלים קצת לחוץ ( אהה יצא חרוז ) שמעתי על פרונט גמור ושפליקס יותר לא יסע ועוד כל מיני שכאלו ...

שורה תחתונה : לקחתי את המפתחות בצומת כברי והתחלתי "להמריא" לכיוון מצובה , הפליקס המנוול הזה נסע 80 קמ"ש ממש כמו שד , נכון אז הציריה דופקת ופליקס קצת מקרקש אבל הוא פשוט עף המנוול , רק בכניסה למצובה הבנתי רבאק אני בהילוך שלישי ! אם הייתי מעביר לרביעי אולי אפילו הייתי עובר את ה100 קמ"ש !

הגענו למוסך והופ איזה פלא יוני במוסך ביום שישי !? אהה אוקי מסיימים ספירת מלאי סליחה שהפרענו פשוט הבאנו את פליקס ,

מי זה פליקס שואל יוני ואני עונה רנ..

עוד לא השלמתי את המילה ויוני כבר יושב בפליקס עם חיוך גדול :-D

הכרתי לאסף ולאיתמר את גן השעשועים שיש ליוני במוסך ואת הגרוטאה שלי לחלפים ומשם ישירות לג'קי לקנות בורקסים ואח"כ אלי לשתות קפה של בוקר .

ביום א' פליקס ישב על ליפט ויפתח את גלגליו לבדיקה הגניקולוגית של יוני ומשם לטסט בתקוה עוד השבוע ...

זהו ככה עבר לו בוקר יום שישי אחד בחיי ...... כוסאומו ואללה היה נחמד !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
תזכורת , אל תשכח להחליף מחזירי שמן לציריות אחרת אתה עלול לאבד את הגיר ושיהיה בהצלחה

כמובן. אלה מהמשימות העיקריות של המוסך.

דני: שאל את יוני כמה הוא רוצה כדי להחליף קלאצ' - יש לי קלאצ' עלוב נפש שרועד בהילוך ראשון ממש מטרד,

רמי טוען שהוא בכלל לא של R4.

בסופו של דבר הוחלט להשאר עם פליקס למרות המחירים המחרידים של הביטוח.

זה כבר אוטו שהושקעו בו אלפי שקלים, אנחנו יודעים מה הוחלף, מי החליף ואיך החליף...

נכון, האוטו צריך פחחות וצבע דחוף - יטופל בחצי שנה הקרובה.

בינתים אני מחפש דשבורד ישן כדי להרכיב באוטו הזה.

רמי, לדעתך אפשר לסדר בלם-יד כמו בדגמים הישנים למרות שזה בלמי דיסק? אני רוצה שהאוטו יקבל לוק ישן כמה שיותר.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
כמובן. אלה מהמשימות העיקריות של המוסך.

דני: שאל את יוני כמה הוא רוצה כדי להחליף קלאצ' - יש לי קלאצ' עלוב נפש שרועד בהילוך ראשון ממש מטרד,

רמי טוען שהוא בכלל לא של R4.

תיקון לדבריי : אם הקלאצ' לא היה של רנו 4 פליקס לא היתה נוסעת בכלל , הרעידות שיש לך מגיעות מקלאצ' חליפי או גלגל תנופה שזקוק לחריטה.

בתיאוריה אפשר להעביר את בלם היד לקדימה אבל ברמה המעשית זה כרוך בהרבה עבודה ושדרוגים , ממליץ לך בחום להשאיר אותו היכן שהוא היום

פורסם

בתיאוריה אפשר להעביר את בלם היד לקדימה אבל ברמה המעשית זה כרוך בהרבה עבודה ושדרוגים , ממליץ לך בחום להשאיר אותו היכן שהוא היום

מה שאתה אומר - יבוצע!

רמי, שכחתי לתת לך גלון מים ירוקים - בפגישה הבאה אני מוריד אצלך גלון מים ירוקים + קרבורטור חדש מהחנות המדוברת.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
מה שאתה אומר - יבוצע!

רמי, שכחתי לתת לך גלון מים ירוקים - בפגישה הבאה אני מוריד אצלך גלון מים ירוקים + קרבורטור חדש מהחנות המדוברת.

עזוב שטויות העיקר שפליקס תסע ונזכה לפגוש אותה בקרוב

פורסם

לבקשתו של רם מילון נבחר במסלול באזור המרכז, נפגש באמצע בין שלומי לירושלים.

באזור נתניה יש חורשה נחמדה העונה לשם "יער קדימה" (יער, אעלק! הצחיקו אותנו, הצפונים.. :lol::lol:) - מה דעתך רם? מה איתך עופר?

אפשר לסדר שמה מפגשון + טיול בצל ובנחת. יאללה להתפקד!! 17/07/2009

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

מסלול מהאתר שנראה טוב:

"שדות של אירוסים" ביער קדימה

טיולי קק"ל המלצות הקרן הקיימת לישראל לטיולי החודש. הרבה סיורים מעגליים לכל המשפחה, כולל נגישות לנכים ולמוגבלים, הרבה פריחות והרבה נוף

בחלקה הצפון-מזרחי של קדימה נטעה קק"ל יער-פארק. במרכז היער חניון נופש פעיל ולצדו, חלקת יער של עצי אלוני תבור - שריד מיערות השרון שכיסו את האזור בטרם הבנייה המסיבית. בעונת החורף המקום עשיר במרבדי אירוס הארגמן ובאביב - בפריחת בן החצב היקינתוני.

כיצד מגיעים?

אל היער והחניון המרכזי: מהכביש המוביל ליישוב הקהילתי צורן (652), עוברים את הכניסה לאזור התעשייה של קדימה, ואחרי בית הקברות יש שלט שמאלה לכיוון היער. הדרך הופכת סלולה, ממשיכים שמאלה על האספלט עד החניון המרכזי של היער.

לשמורת אלוני קדימה: ניתן להגיע מצפון-מזרח לחניון בשביל עפר היוצא מהחניון וכן מתוך המושבה. מתוך המושבה יש לנסוע ברחוב הרצל, עד הכיכר שבסופו. מימין לכיכר בית המועצה, משמאלה אנדרטה לנופלים ובמרכזה פסל סביבתי בדמות חמור ועגלה. פנו שמאלה בכיכר, הכביש יתעקל אחרי זמן מה ימינה לרחוב ויצמן. סעו ברחוב ויצמן, המוצל בעצי פיקוס גדולים עד לרחוב חנקין, ופנו שמאלה. המשיכו ברחוב, מימינכם תראו מכלי מים גדולים. המשיכו ישר. הכביש הופך לדרך עפר מיד אחרי הפניה ימינה לכיוון היער. סעו עוד 100 מטר והשמורה משמאלכם.

Article_2631_Pic_5.jpgבמעבה יער קדימה: רצף מיוער עם אירוסים

המסלול:

יער קדימה הנו יער-פארק היושב על מופע של חולות ובמרכזו חניון נופש פעיל, שניטע ע"י קק"ל בשנות ה- 50 של המאה הקודמת. ייעור השטח החל בשנת 1942 על ידי הממשל הבריטי כחלק מתכנון כולל לנטיעת יערות לשימוש הצבא הבריטי במלחמת העולם השנייה. לאחר קום המדינה נמשכה מלאכת הנטיעה על ידי קק"ל. האדמות החוליות לא נוצלו בעבר להתיישבות בעיקר מחוסר ידע ויכולת לעבד את אדמות החול. ההתיישבות במקום, השבחת החולות והעשרתם בזבלים אורגאניים, הפכו אותן לפוריות, בעיקר לגידול הדרים. כיום שטחו של היער הוא כ-250 דונם והוא משמש כאתר נופש פעיל לתושבי קדימה, צורן ואזור השרון.

Kadima_forest.jpg

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם

היי לכולם

ברגע שיקבע מסלול אן לי בעיה להצטרף

במידה ואתם חושבים להגיע ליער קדימה

אז מהכרות שלי היער מאוד יפה ומסודר

ולמי שיגיע עם הילדים יש מתקני שעשועים לילדים

אני מוכן לצלם אם תרצו

בכול מקרה אם זה יהיה ביום חול אז אפשר שאני אסדר פינוקים

כי אני גר לא רחוק משם