Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איפה רמי , ירון , החברים מכ"ס , מועדון דה שבו - להתפקד !

יובל עם ה16 (4X4) בני עם ה 15 מישל עם ה 17 כל מי שיש לו צרפתיה , הרימו את הדגל הצרפתי ותלעסו קוראסונים , האספרסו עלי !

דגל צרפת.jpg

קוראסון.jpg

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

gilcom,

באוטו שלי עתידים לנסוע עוד שני אנשים וכלבה, תרגיש חופשי להצטרף... זה תלוי בך.

ברגע שרמי יאשר סופית את הגעתו נסכם על שעות ומקום מפגש. עופר הציע צומת רופין - נשמע מצוין.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
מי רוצה טרמפיסט נחמד ברכב שלו :) הכוונה למסלול הטיול בקדימה בני ציון

חשבתי שכשכתבתי לך "מי נוהג" תבין את הרמז :wink: , בכל מקרה תביא איתך מינימום 5 ק"ג מצברוח ואם בא לך איזה דיסק נחמד לשמוע בדרך .... :lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

סיפור עם הדואר, למה לא כדאי לסמוך על דואר שליחים

שלשום שלחתי בדואר שליחים מעטפה ובה שני מחזירי שמן ומיסב ל"מוסך יונתן" במצובה, שבו מתאשפז פליקס.

בשעה 7:30 למחרת קיבלתי SMS ובו אישור שהמעטפה נמסרה למען. התקשרתי ליוני ושאלתי מתי האוטו צפוי לעבור טסט לאור הגעתה המוקדמת מהצפוי של המעטפה, ואז התברר לי שלא מעטפה ולא נעליים.

התקשרתי לדואר, הופנתי 7 פעמים וחייגתי ל5 מספרים שונים;

שם נאמר לי שבקיבוץ מצובה אין שליחים והמעטפה נכנסה לתיבה במזכירות הקיבוץ, מה שאף אחד לא טרח לספר לי כששילמתי על שירות שליחים מלא.

יוני שלח נציג מטעמו לאסוף את המעטפה ושם התברר שאין אחת כזאת בסניף הדואר!

התקשרתי פעם נוספת לדואר, הופנתי 4 פעמים וחייגתי ל3 מספרים שונים ושם נאמר לי (ע"י פקידה חצופה יש לציין) שדבר הדואר נמסר ואפילו נחתם. שטויות!

בקיצור ולעניין: הדואר איבד את המעטפה ומתנער מאחריותו לשלם פיצויים!

גם שילמתי 60 שקלים על זוג מחזירי שמן ומיסב, גם שילמתי 33.20 שקלים על השירות המפוקפק הזה, גם עבר עוד יום בלי שום התקדמות במוסך, גם נאלצתי לנסוע במחיפה למצובה וגם שילמתי על עשרות דקות של טלפונים לדואר!

מחר יש לי שפע של זמן והמון רצון לקבל את הכסף בחזרה!

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...