Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בולמי זעזועים קדמיים ל-R4, איפה קונים??

הבנתי מרמי שזה משהו סטנדרטי לרוב דגמי רנו מהשנים האלה.

מצב פתיחה 41 ס"מ, מצב סגירה 35.5 ס"מ, עם בורג למעלה ובוקסה למטה.

אותו אמיר קאלוש שמשום מה נחשב לאיזה אליל בתחום חלקי החילוף, מבקש מחיר אסטרונומי של 300 שקלים ליחידה.

ראית במקום אחר יותר זול?איך הגעת למסקה שזה מחיר אסטרונומי? אמיר הוא מקור לרוב חלקי החילוף בלעדיו נראה אותך מוצא משהו

פורסם
ראית במקום אחר יותר זול?איך הגעת למסקה שזה מחיר אסטרונומי? אמיר הוא מקור לרוב חלקי החילוף בלעדיו נראה אותך מוצא משהו

אני קניתי שני בולמים במחיר 150 שח האחד

מאירמן בפתח תקווה הוא כמו קלוש בצפון שווה לשאול אותו אם יש לו עדיין

פורסם

תאמין לי שהאוטו שלי זולל חלקי חילוף ועד היום אפילו בורג לא קניתי ממנו, חצי מנוע החלפתי.

גם 150 שקלים לבולם זעזועים, כ"כ פשוט, וכ"כ אוניברסלי זה הרבה. מכמה טלפונים שעשיתי המחיר זה אמור לעלות 100-150 שקלים. אמנם צריך לחכות עד שיגיע המשלוח - אבל זה שווה את המחיר.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
חבריה,

ב 17.07.2009 יש השקה במועדון החמש בחיפה, ככה שבחרתם תאריך לא מתאים. תוסיפו את העובדה שרבים ממפגש שרון באים להשקות בחיפה.

אורן

מה אתם אומרים, שנזיז את זה בשבוע? השאלה אם זה מתאים פה לחברים.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
מה אתם אומרים, שנזיז את זה בשבוע? השאלה אם זה מתאים פה לחברים.

על פי חוות דעתו המלומדת של ידידי אורן - מנכ"ל מועדון סאאב אני חושב שניתן לאחד מחברי המפגש בשרון להגיב , במקרה הכי גרוע אנחנו באמת נתחשב ונזיז את הטיול , ולא פחות חשוב ! מי ממועדון האח שלנו מתכנן להגיע ? למי שלא הבין : מועדון דהשבו !!!!!!!

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

אותו אמיר קאלוש שמשום מה נחשב לאיזה אליל בתחום חלקי החילוף, מבקש מחיר אסטרונומי של 300 שקלים ליחידה.

אני קונה רק מ-"קלוש משווקי חלפים" הבחור מיקצוען אמיתי בתחומו, נשמה טובה, מחירים עממיים, השרות מצויין,

הוא אוהב לעזור ללא תמורה ולא העיקר למכור, כי זה אצלו בדם ......

הרבה פעמים קיבלתי מ- "אמיר" עיצה בחינם שזה שווה הרבה הרבה הרבה יותר......

עדי גולדנברג 13399

פורסם
אני קונה רק מ-"קלוש משווקי חלפים" הבחור מיקצוען אמיתי בתחומו, נשמה טובה, מחירים עממיים, השרות מצויין,

אין כמו קלוש (אמיר) בעולם ,

רק אחד בשביל כולם ....

לאמיר יש חלק נכבד בהחזרת עליזה לחיים , מחיר יקר זו לא סיבה ל"ריב" , הפרחח (אמיר) ברגע שהוא מכיר אותך תלמד לכייף אצלו על כוס קפה וחיוך ולא רק כשאתה קונה אלא גם שאתה בא לשמוע ...

עצה שלו הצילה אותי משיפוץ מטורף כשהחלקים כבר היו על הדלפק , מבחינתו לא קרה כלום והם חזרו לנוח במקומם עד שאני אזדקק להם .

חוץ מזה : מי זה העדי הזה ומה הוא מתערב , אצלו אין בכלל חלקי פח באוטו ואני לא יודע אם יש לו מנוע או גמל בפנים :lol::lol::oops:

פורסם

מיקצוען אמיתי ונשמה טובה - לא טענתי לרגע שלא.

המחירים עממיים - אולי בשוודיה הם עממיים. לא מעט פעמים כבר ביקרתי אצלו והמחירים פשוט היו גבוהים בעשרות אחוזים מכל מקום אחר, והחלקים אותם חלקים.

אולי המחירים עממיים לחברים בלבד?

בסה"כ ציינתי שהמחיר שהוא דורש על בולם זעזועים כ"כ פשוט - שערורייתי, לא באתי להכפיש את שמו או לנסות להדיח אותו ממעמדו הרם - חלילה! כל סנגוריו וחבריו היקרים מוזמנים להרגע!

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

עדי גולדנברג 13399

פורסם
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

עדי - תזכיר לי , מי זה אמיר מקלוש משווקי חלקים ? :wink:

פורסם
ולא פחות חשוב ! מי ממועדון האח שלנו מתכנן להגיע ? למי שלא הבין : מועדון דהשבו !!!!!!!

בכיף !!! אני בא. לגבי יתר החברה, לא יודע אבל בטח יצטרפו כמה, בעיקר כי זה ממש במרכז.

ואני מנצל את הכניסה הזאת בשביל להראות לכם שאפשר למזג את שתי המכוניות:

זאת תמונה שצילמתי באורוגוואי. מהרי עם שמשה של R4

P1000078.JPG

שמוליק

Citroen Mehari 1970

פורסם
בכיף !!! אני בא. לגבי יתר החברה, לא יודע אבל בטח יצטרפו כמה, בעיקר כי זה ממש במרכז.

ואני מנצל את הכניסה הזאת בשביל להראות לכם שאפשר למזג את שתי המכוניות:

זאת תמונה שצילמתי באורוגוואי. מהרי עם שמשה של R4

לא צריך למזג. כל אחד יפה ומקסימה בפני עצמה.:wink:הצרפתיות הכי שוות! 8)

כשיהיה יותר תקציב אני מתכוון לקנות סיטרואן מקוררת אויר לשיפוץ, יש אחת בחיפה ששמתי עליה עין (דיאן 435cc).

ובקשר לתמונה - זאת לא רק שמשה - אלא אפילו גג שלם (כל החלק השחור) שלקוח מרנו 4 "סטיישן" שהורכבה באורוגואי!

הרכיבו שמה רנו 4 רגילות, רנו 4 "פסטבאק" ורנו 4 "סטיישן" - הכלאות מקומיות.

שימו לב לתמונות: רנו 4 פסטבאק. אני זוכר שאדם בשם יניב צילם כזאתי, התמונות נמצאות כאן בפורום.

mini41.jpg

mini43.jpg

PEUGEOT 205 XR 1992

• תוכן חדש...