Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הארכת כפתור הפעלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כפתור פלסטיק באורך של 1 ס"מ, בזמן האחרון צריך ללחוץ אותו יותר עמוק כדי שהוא יפעל ואני רוצה להאריך את הכפתור ע"י פלסטלינה או חומר דומה בצבע שחור שיתקשה על הכפתור.

הכוונה היא לבנות בחומר סגנון פלסטלינה סוג של מאריך לכפתור הזה ולהדביק אותו על הכפתור ושהחומר יתייבש ויהיה קשה.

יש רעיון כזה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפרק את הכפתור סתם בלגן מיותר, זה לחצן ממש קל שאפילו תינוק יכול ללחוץ עליו ולהפעיל אותו בגלל זה אני מעדיף להאריך אותו טיפה ולסגור עניין. לדעתי הבעיה היא לא בכפתור עצמו גם.

זה כפתור בכניסה לעסק שברגע שאתה פותח את הדלת הזמזם מתחיל לעבוד כדי שידעו שמישהו נכנס, ברגע שסוגרים את הדלת זה אמור להפסיק את הזמזם אבל כנראה שבגלל החורף המתכת בדלת קצת התכווצה ולא לוחצת את הלחצן עד הסוף, בנתיים שמתי על הדלת בנקודת מגע עם הלחצן דבק דו צדדי והבעיה נפתרה אבל דבק דו צדדי זה לא חומר חזק שיחזיק לאורך זמן ולכן אני רוצה משהו יותר חביב שגם תהיה לי אפשרות משחק לימים קרים יותר .

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תבריג עליו ברג

זה אמור לפתור לך את הבעיה שבגינה... (או בחצר..)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לדעתי תפרק ותנקה את המתג, אחרת תחליף אותו זה לא כזה מסובך. חשבתי שאתה מדבר על מתג הקונסולה או משהו כזה. לדעתי חבל לשחק בזוטות, תפרק תנקה טוב עם אציטון או מקסימוםתחליף. בנוגע להארכה בשביל להאריך יפה צריך גם לפרק את הכפתור. עשיתי את זה בכפתור AC של אימפרזה שנשבר, המתג היה יקר ולכן הארכתי אותו עם אפוקסי פסטלינה והרבה סבלנות.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...