Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחי **עריכה - פותח השרשור הוא לא אחיך. אם הוא היה אחיך היית מדבר איתו על האונו בבית** אונו טורבו רכב הכי ספוטיבי שיכול להיות
כן בטח :shock: .

אני אוסיף עוד מתמודדת, רנו קליאו RSI.

פורסם

אחי **עריכה - פותח השרשור הוא לא אחיך. אם הוא היה אחיך היית מדבר איתו על האונו בבית** אונו טורבו רכב הכי ספוטיבי שיכול להיות

ברור מה, הכי ספורטיבית בעולם

שוברת אימפרזות...מנתצת זונדות...מפרפרת פרארים.....:roll:

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לכל אלה שצוחקים אל מה שכתבתי.

הריי הבחור אמר שהוא רוצה לקנות רכב ולשקיע בו .

אז אם קצת שיפורים וקצת השקעה באונו טורבו ניתן להגיע לתוצאות האלה:http://www.autoholic.de/members/Fiat_UnoTurbo_545.html { כמובן אם הוא עושה זאת בישביל עצמו ולא כדי לקרוא את האמא של האוטו ולמכור}

פורסם

קבל עוד אופציה מענינת

ב.מ.וו E30 קופה מסוף שנות השמונים: עולה קצת מעל 10 אלף

בעלת חלוקת משקל מושלמת יציבה וניתנת לאין סוף שיפורים, בנוסף בעלת מוניטין מעולה מבחינת

אמינות נוחות ועוד...

בנוסף לא קשה למצוא כאלה, ואל תשכח את ההנעה אחורית, אם יהיה לך מזל אולי תצליח למצוא אחת

קבריולט רק תזכור דבר אחד אל תקנה בחיים ב.מ.וו עם סאן רוף לא מקורי.

אם תרצה עוד פרטים או עזרה פנה אלי בפרטי.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
לכל אלה שצוחקים אל מה שכתבתי.

הריי הבחור אמר שהוא רוצה לקנות רכב ולשקיע בו .

אז אם קצת שיפורים וקצת השקעה באונו טורבו ניתן להגיע לתוצאות האלה:http://www.autoholic.de/members/Fiat_UnoTurbo_545.html { כמובן אם הוא עושה זאת בישביל עצמו ולא כדי לקרוא את האמא של האוטו ולמכור}

איזה תוצאות אלה בדיוק? אתה מוכן להסביר את עצמך על איזה תוצאות אתה מדבר?

אגב, מה זה קצת השקעה? או יותר נכון, כמה זה קצת?

מוטי

פורסם

כתבתי 306 ולא סתם

1600 משנתון 95 + / -תעלה כ 20

הרכב מאובזר במינימום הדרוש, בעל פוטנציאל שיפורים נירחב, יציב ומהנה לנהיגה אפילו במצבו ה"טיבעי"

כמו כן להבדיל מ 106 שלרוב לא נינהגת ע"י זקן חביב, ה306 לעיתים כן, אפשר למצוא המון רכבים "בתולים" - שלא כמו רכב שהוא ספורטיבי במקורו ומהשנים הללו למרבה הצער די גמור.

לעומת זאת מניסיון אפשר לקחת 306 פשוטה ולעשות אותה פושעת :evil: .

ותחשבו על זה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

חברה קודם כל תודה עד עכשיו על ההצעות...

אבל אנא לא לשכוח שאני הולך להשקיע עוד סכום של 20K על השיפורים תוספות כו" (לא כולל מערכת)

אז אם יש לכם עוד הצעות ופרטים שיעזרו לי כמו מודלים נפח מנוע וכו" אני ישמח כי אני לא הכי מתמצא במחירונים..

בתודה מראש oha11

נ.ב

גם אני רוצה לגיע למפגשים עם הרכב המוגדש שלי!!!

פורסם

וואלה כבר קנית אוטו?

תתחדש.

(אם לא הבנת "אני ארצה לבוא עם הרכב המוגדש שלי" ולא "אני רוצה...בלה בלה").

בכל מקרה, אולי תעלה את התקציב ל-30?

ואת ה-10 פשוט תשקיע בלא יודע מה...ביטוח טיפולים וכו'! (ובאוטו הספציפי שאני יציע לך אז על מושבים טובים כי שלה פשוט מתפרקים).

ולפני שקופצים עליי, תחכה עוד לא שמעת איזה רכב אני מציע לך!!

ואני מאוד מאוד מצטער שאני אומר את זה כי נשמע שאתה הולך לחרעה לאוטו את הצורה ומאוד חבל לי לבזבז כזאת ספורטיבית חזקה ונדירה על עוד Boy Racer,אבל נגיד ש...המכונית היא ה205 GTI MI16 המדהימה שלמכירה עכשיו בפורום מכירה, הלבנה שהיתה פעם 1900 מקורית, אוף כמה שאני רוצה אותה!!

עכשיו הרכב הזה חזק ברמות, היא MI16, ז"א על הGTI הקטנה הזאת יש בערך 140 כ"ס ותאמין לי שהיא תאכיל הרבה קש מכוניות מוגדשות אחרות.

• תוכן חדש...