Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי (פסאט 1.8 93) התגלתה תקלה והייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם

לפני כשבוע מד חום המנוע החל להראות טמפ' עבודה נמוכה מהרגיל (בד"כ היא היתה כ- 80 מעלות והיא ירדה ל-70) לאחר מספר ימים הטמפ' ירדה ל-0 , דהיינו המנוע חם אבל השעון לא עובד.

חשבתי שזה מד חום המנוע, אבל אחרי שחיברתי את אחד המגעים לגוף הרכב והשעון עלה עד הסוף, הסקתי שזה היוניט, ואצתי רצתי לקנות יוניט חדש.(מדובר ביוניט עם 4 חיבורי חשמל בראש והוא מסומן בעיגול צהוב בהיקפו).

אחרי שחיברתי את היוניט החדש התייצב לו חום המנוע על 110 מעלות, ושמתי לב שהמאוורר לא נכנס לפעולה.

השאלה שלי היא האם זה סביר שהיוניט החדש יראה על חום גבוה כל כך? היתכן שהוא לא מדוייק?

האם הפעלת המאוורר נשלטת על ידי היוניט הזה? והאם הכלל יש קשר לכך?

פורסם

תבדוק שהמאוורר בכלל מחובר

קרה לי פעם שהוא התנתק..

מעבר לכך,תבדוק שאין נזילה ותבדוק שהתרמוסטט\סוויצ' עובד

ואיך אתה נותן לעצמך להגיע למצב של 110 מעלות???

זה מסוכן

פורסם

אני חוזר אליכם שוב!

החלפתי את היוניט בחנות. הרכבתי את היוניט החדש (פס צהוב, 4 חיבורי חשמל).

גם הפעם השעון מראה 110 מעלות באופן קבוע. אבל למעשה ברור לי שהחום אינו 110 מעלות. המאוורר נכנס לפעולה והכל שגרתי וככל הנראה היוניט אינו מראה נכון.

כששאלתי על התופעה, נאמר לי שיש הבדלים ביוניטים עם הפס הצהוב ומה שקובע הוא הטמפרטורה אליה מכוייל היוניט. (היוניט הישן נושא מס357919501A וכתוב עליו 140MAX)

עוד נאמר לי שהחברה החליפה את סוג היוניטים לרכב הזה ושכיום הם משתמשים ביוניט עם פס אפור, וכשאחליף ליוניט המתאים השעון יראה את טמפ' העבודה הנכונה (בסביבות 80-90 מעלות).

מישהו יודע משהו? הצילו!

פורסם

כל יוניט מתוכנן בעצם להפעיל את מאורר המנוע החל מחום מסוים.

איך ברור לך שהמנוע אינו בחום של 110 מעלות?

כדי לדעת האם להחליף ליוניט שמפעיל את המאוררים בטמפ' נמוכות יותר אתה צריך להתיעץ אם מישהו מהמוסך המורשה או מומחה אחר למנועי "VAG" היות והטמפ' של המנוע כרגע היא מה שניקבע בעבורו בעבר והיא טמפ' העבודה התקינה (למרות שלפי דעתי 110 זה קצת גבוהה).

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...