Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה GSI מנוע 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה למי שמבין מבינכם איך האוטו מבחינת אמינות וסחירות בשוק של היום דווקא קיבלתי תגובות נמרצות לגבי הרכב אגב הרכב משנתון 1994 ועשה 130 אלףK

פורסם

כמו כל רכב אחר, האסטרה אם טופלה כראוי יכולה להיות אמינה מאוד!

לאסטרה GSI יש שוק חזק מאוד, הם נחטפות כמו לחמניות טריות במאפיית אריאל.

האוטו מצויד במנוע 2000 עם 150 כ"ס, האוטו חזק מאוד, וגם אוחז בצורה טובה.

לדעתי אם היא שמורה כדאי לך ללכת עליה היא מומלצת מאוד!

פורסם

ואני ממש בספק שהק"מ נכון ושהשלדה נקיה. תקח לבדיקה, לא כל אחד שדורש 40K ש"ח (שזה כמעט פי 2 מהמחירון שכבר עומד לו כמה שנים טובות ללא תזוזה) יש לו זהב ביד.

לפי דעתי הרכב ממש לא מתאים לנהג חדש, ההתנהגות שלו מאוד לא סלחנית. רוב המכוניות בשוק קרועות וחבוטות, לפני חצי שנה מישהו מהמועדון שלנו הצליח לשים את היד על אחת במצב חיצוני ומכאני דיי טוב אבל מנוע גמור (וזה אחרי כמעט שנה של חיפושים). הוא קנה אותה פחות או יותר במחירון אבל עשה עיסקה טובה לפי דעתי.

ד"א, אם אתה מוכן לשלם 40K ש"ח על GSI עם שלדה נקיה, הרכב טיפה משופר, חיצוני נראה סביר יחסית לגיל, אני יכול להפנות אותך לבחור מרעננה ששוקל למכור את ה-GSI שלו (הוא פשוט מחכה לילד שיבוא ויתן לו 40K ש"ח).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האוטו מצויד במנוע 2000 עם 150 כ"ס, האוטו חזק מאוד, וגם אוחז בצורה טובה.

!

דוקא אחיזה היא נקודת הטורפה הגדולה של ה GSI.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מנסיון של בעלים (אסטרה GSI, קורסה GT, מנטה GT, קדט GT) - הרכב יפה, מאובזר ונראה כאילו יצא מסדנת שיפורים גם במצבו ה"טבעי". המנוע נהדר, חזק ובמקביל חסכוני מאוד, ו...זהו. מעבר לזה, השלדה לא ברמה המאפשרת נהיגה ספורטיבית, האחיזה (למרות הצמיגים הרחבים) בינונית לחלוטין, ההגה לא ברמה של האיטלקיות, והכי גרוע - האמינות. יש סבירות גבוהה ש"תזכה" להחליף מנוע וגם אם לא צפה פגיעה בכל הקשור למחשבים, מערכת הקירור והחשמל (נקודות תורפה ידועות אצל אופל). הרכב כבר בן 12-13 שנה, כך שאישית הייתי מעדיף לחסוך צרות, לחסוך קצת כסף ולקנות משהו חדש יותר, ועדיף יפני...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

כשזה מגיע למכוניות ספורטיביות גם היפנים לא יספקו אמינות מופלאה

כשמדובר במכונית ספורטיבית כמו האסטרה gsi במידה והיא תוחזקה היטב עם השנים

היא תראה אמינות גבוהה , מאחר ובמכונית כזאת המכלולים תמיד יהיו יותר עמידים מגרסאותיה

הנמוכות סתם לצורך הידיעה , הבוכנות באסטרה הם בוכנות מחושלות

בקשר לסחירות , היא מאוד סחירה ותמיד נמכרת מעל למחירון שלה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

יש בבעלותי אסטרה זה זמן רב....

אני מאוד נהנה מהרכב, לא סבלתי מבעיות מיוחדות חוץ מ-צינורות דלק שהוחלפו,מגשר אנטי רול,

מיסב מזגן - ואני מדבר גם על דברים שנעשו עם קניית הרכב ביישור הקו.

אני קניתי את שלי עם יותר מ200K והמנוע? כמו חדש!לא עשן ,לא רעשים, מנוע נהדר עם המון מומנט (19.6קג"מ) וצליל מרשים. צריכת דלק עומדת על 1:11 ממוצע עם מזגן לפעמים.

היא לא פחות חזקה מה-VR6 משום שיתרונה במשקלה היחסית קל 1100 ק"ג אז גם שהתאוצה לא רחוקה מה-7...:wink: .

רוב הדברים שנאמרו כאן על הרכב נכונים ,גם בקשר להתנהגות וגם בקשר לכח. העלויות לא הכי זולות-

כשרציתי להחליף קלאץ המחיר היה בהתאם עם זואת אתה תמצא שיש חלקים שיותר זולים מצרפתיות

ולא קצת חלקים. בשוטף הגרמנית לא הכי זולה.

בקשר למה שמצאת , לא נראה הגיוני בכלל. אלא אם כן החליף מנוע ואז השאלה איזה קומבינות היו עוד על הרכב . . . ועוד לא דברנו על השלדה . אם אתה באמת רוצה את הרכב חפש אקזמפלר טוב ומטופל. אם אתה רוצה דבר איתי בפרטי. :-o .

רכב סקסי , חזק, אמין בנוי טוב ומרשים .

פורסם

והכי גרוע - האמינות.

כל אוטו ספורטיבי בן 12-14 יסבול מבעיות אמינות אלא אם הוא אקזמפלר שמור בצורה יוצאת דופן. גם ב.מ.וו !

יש סבירות גבוהה ש"תזכה" להחליף מנוע

מנוע? צריך להתעלל במנוע הזה בצורה קיצונית כדי לגמור אותו. אחד המנועים החזקים ( חוזק חומרים ועובי דפנות, לא הספק) שפגשתי אי פעם!

וגם אם לא צפה פגיעה בכל הקשור למחשבים, מערכת הקירור והחשמל (נקודות תורפה ידועות אצל אופל).

לא ידועה לי על בעיות מחשבים וחשמל אבל נראה לי שעם כל הקומבינות שעברו הרכבים האלה במוסכי מדרכה למיניהם שאין להם צל של מושג מאיזה כיוון להתחיל להסתכל על הרכב הזה ("מה, במוסך החצר עושים לי טיפול ב 50 ש"ח ובמרכזי רוצים עליו 1983 שח ועשרים אגורות") ,מפתיע שבכלל הרכבים האלה עוד נוסעים.

בקשר למע' הקירור, היו ל GSI בעבר 3 קריאות שרות על מערכת הקירור. מי שהיה בכולן לא צריך לצפות שום בעיה במערכת הקירור.

הרכב כבר בן 12-13 שנה, כך שאישית הייתי מעדיף לחסוך צרות, לחסוך קצת כסף ולקנות משהו חדש יותר, ועדיף יפני...

איזה יפני ספורטיבי אפשר לקנות במחיר הזה?

נראה לך שטויוטה סליקה תפגין איזה שהיא אמינות מופלגת? או מזדה MX3

לסיכום, אם נפלת על אוטו שמור, בלי בעיות שילדה ובלי כל מיני קומבינות מוזרות, תחטוף.

אוטו מצוין! את בעיות האחיזה אפשר לפתור.

בברכה,

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...