Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודשיים קניתי שמן של מוטורקראפט בצמיגות 5w30 והיה רשום עליו באנגלית שזהו שמן סינטטי מלא (יש בצמיגות הזו גם חצי סינטטי וגם סינטטי מלא של מוטורקראפט,לכן צריך לבדוק לפני שקונים). מחירו נע סביב 90-120 ש"ח. אל תשכח לבדוק את תאריך ייצור השמן.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

כל חברה עובדת עם חברה מסויימת של שמן שהיא ממליצה עליו מכל מיני סיבות ולא דווקא כי הוא הכי טוב

למשל פרארי עובדים עם SHELL וזהו ממליצים רק על שלהם ורק את זה הם בדקו וזה התאים להם.

לא יודע אם השיקולים הם מקצועיים בלבד

אני ממליץ לבדוק את הנתונים של השמן שפורד ממליצים עליו לראות כמה CS בכל טמפרטורה ולבחור משהו נחמד מהמדף כל הסימונים של 20-30-40-50 לא מעניין במיוחד!

יש שמנים שאין להם תקן פורד אבל יש להם תקן SL שזה בהחלט הכי גבוה שתשיג ( SM ראיתי רק בחו"ל בינתיים )

פורסם

כמובן! בשביל זה אני כאן. אילולא הייתי מבקש לעשות את הדבר הנכון לא הייתי שואל.

פשוט, איתמר ציין שהוא קנה שמן סינתטי בצמיגות כזו במחיר סביב 90-120 ש"ח והדבר נשמע לי תמוה.

אקנה 5W30 סינתטי (או חצי סינתטי) עם תקן פורד a או את תקן פורד b

כתוב על האריזה "תקן B" למשל או "תקן פורד B" ?

תודה!

פורסם

שאלה נוספת:

חבר ציין בפני ששמן בצמיגות כזו, יגרום לי להזעות ונזילות עקב צמיגות נמוכה, כי המנוע לא חדש. יש משהו בדברים?

פורסם
כמובן! בשביל זה אני כאן. אילולא הייתי מבקש לעשות את הדבר הנכון לא הייתי שואל.

פשוט, איתמר ציין שהוא קנה שמן סינתטי בצמיגות כזו במחיר סביב 90-120 ש"ח והדבר נשמע לי תמוה.

אקנה 5W30 סינתטי (או חצי סינתטי) עם תקן פורד a או את תקן פורד b

כתוב על האריזה "תקן B" למשל או "תקן פורד B" ?

תודה!

כתוב כך בתאור התקנים wss-m2c913-a או Ford wss-m2c913-b

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
שאלה נוספת:

חבר ציין בפני ששמן בצמיגות כזו, יגרום לי להזעות ונזילות עקב צמיגות נמוכה, כי המנוע לא חדש. יש משהו בדברים?

לא נכון. השמועה שהוא שמע מאשה אחת, מתייחסת למנועים מאד ישנים, משנות השישים-שבעים במאה שעברה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...