Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא רכב-קאדילק CTS-V.אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

נתקלנו במכירה באיביי של CTS-V. המכירה להערכתי תיסגר במחיר של 35$K.

ולשאלתי:האם ניתן לייבא באופן אישי את הרכב הנ''ל?ואם כן מה הערכה של המחיר הסופי של הייבוא?

(ברור לי שזה לא דבר במדוייק,אבל סכומים פחות או יותר.)

בתודה מראש,

לירון

פורסם

חוצמזה שהרכב חייב להיות חדש או עד שנתיים... (טוב את זה אתה בטח יודע), כדאי שתדבר עם היבואן בארץ כדי שימציא לך אישור שהוא מוכן לטפל ברכב הזה, וכמו-כן עם משרד הרישוי ע"מ שינפיקו לך רישיון יבוא לפני שאתה עושה משהו עם זה. אם יש לך את שני הדברים האלה, הכל פתוח! מחיר סופי בהערכה גסה כ 400-450K ש"ח.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

ראיתי ב-eBay את ה-CTS-V עליה מדובר.

מחיר המחירון שלה הוא כ-50000 $

בא נניח שהרכב על הכביש שנה מכאן שתקבל 20% הנחה במיסים.

כלומר מחיר רכישה כ- $ 35000

מיסים משוערים כולל הובלה 50000 $

הנחת רכב משומש $ 10000

סה"כ 75000 $

מע"מ 12375 $

עלויות נלוות ( משוער ) $ 5000

סה"כ 92375 $ ( משוער )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ניתן לטפל בו. בדקתי לא מזמן בקשר לאימפלה ss ונאמר לי ש umi יכול לטפל.

לכן סביר להניח שגם בזה יכולו לטפל.

פורסם

יצא לי להביא כבר שני רכבים בארץ ביבוא אישי, אז אני יעשה לך את זה פשוט.

1. לא צריך רשיון יבוא שעושים יבוא אישי, וגם לא צריך שום אישור מהיבואן שהוא מוכן לטפל לך ברכב.

2. לא מעניין אותם בכמה קנית את הרכב בחו"ל, יש במכס מחירון משוער שהם משתמשים בו (הסבר בדרך)

המכס על יבוא אישי הוא 128%, המחיר שמחשבים הוא מחיר הרכב בארץ המוצא + הוצאת הובלה * 128%

על השנה הראשונה מורידים 20% ועל השניה 10% נוספים.

חישוב במספרים עגולים:

נגיד הרכב החדש עולה 9,000$

הוצאות הובלה 1,000$

(9000$ זה המחיר מחירון של הרכב בארץ המוצא, בלי קשר למה ששילמת עליו, נגיד הרכב חדש

סה"כ 10,000$

10K * 128% = 12,800$

זה המכס שתשלם.

נגיד הרכב עלה לך 1$, עדיין תשלם 12,800$ מכס.

אם יש לך שאלות, אשמח לענות.

פורסם

איך שלא יהיה הרכב יעלה לך לא פחות מ 85000$

ועוד צריך רישויי וכל הבלגן

+ האחריות שלא תקבל אותה

אתה בסופו של דבר חוסך 5000 $ שלא שווים את האחריות ואת ההשקעה

--------------------

שמעתי שב 1\1\2006

תהיה הנחה במסים על הרכבים בכ 25%

אוליי שווה לחכות

פורסם

אתה יכול ללכת לסוכנות ולהזמין משם.. להזמין בייבוא אישי רכב שכזה, לדעתי, יהיה מיותר וחבל..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לארץ מביאים באופן סדיר את הCTS עם 2 מנועים.. ואת הCTS-V בהזמנה מיוחדת..

סה"כ ההבדל הוא במנוע ובכיול הרכב.. מבחינת תקינה אין הבדל - ולסוכנות אין בעיה להביא אחד כזה לפי הזמנה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לירון, חבל על כל הכאב ראש. תרים לי טלפון אחד (המספר שלי מופיע בפורום של המועדון OPEL) ואני אקשר אותך לאנשים הנכונים ב-UMI שישמחו לעזור לך בייבוא של כל קאדי שתרצה.

אם יש משהו אחד טוב בחברת UMI זה שהם תמיד מוכנים לייבא כל דגם שלא נמכר בארץ. כמובן שתצטרך לשלם על זה קצת EXTRA CASH אבל תאמין לי שזה יחסוך לך הרבה זמן וכאב ראש. סתם דוגמא, מה תעשה אם יפגעו ברכב בזמן שהוא שוהה בנמל בדיוק כמו שעשו לפורד LTD של נמרוד? אני מזכיר לך שאין לך חלקי חילוף ואף אחד לא יקח על עצמו את האשמה.

אני בעבר קישרתי בחור נחמד מאוד עם האיש קשר שלי ב-UMI בשביל ייבוא של אופל ספידסטר. האיש קשר שלי אפילו אמר לי שרצו פעם להביא אחת לתקינה אבל בסוף ירדו מהנושא בגלל הדרישה הגבוהה שיש לרכב באירופה ורשימת ההמתנה הארוכה (ולכן הוא ממש שמח לשמוע שיש מישהו שמעוניין לייבא את הרכב הזה). לאן העיניינים התפתחו? האמת שאני לא המשכתי לעקוב, אבל אם הוא באמת היה מביא את הרכב אז בטוח הייתי כבר שומע על זה ומספק אפילו תמונות.

ד"א, אתה ואבא שלך מסתובבים יותר מדיי ב-EBAY, כדאי שתורידו את המינון לפני שלא ישאר לכם כסף בכלל ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא מתיימר לדעת ואף למחש כמה הרכב יעלה לך אחרי מיסים, אך דבר אחד היני מסוגל להגיד לטובת הרכב הנ"ל.

הוא לקח AUDI S4 במסלול של טופ גיר, כשהסטיג נהג באודי וג'רי בקאדי...

וב POWER LAP שלהם היא עשתה 1.33.4 כש SL55 AMG עשתה 1.33.0, מכונית מדהימה ואחת המהנות שיצאו לקאדילק בזמן האחרון, לפחות מהתרשמות שלי.

Maserati.

פורסם
לא מתיימר לדעת ואף למחש כמה הרכב יעלה לך אחרי מיסים, אך דבר אחד היני מסוגל להגיד לטובת הרכב הנ"ל.

הוא לקח AUDI S4 במסלול של טופ גיר, כשהסטיג נהג באודי וג'רי בקאדי...

וב POWER LAP שלהם היא עשתה 1.33.4 כש SL55 AMG עשתה 1.33.0, מכונית מדהימה ואחת המהנות שיצאו לקאדילק בזמן האחרון, לפחות מהתרשמות שלי.

כן , במסלול אצלינו ברמת גן, הסטיגי לקח פרארי אנזו אל מול למבורגיני דיאבלו...

האנזו לקחה, מסקנה - בחייאת אתה והטופ גיר :wink:

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות.

שנית,אפ המחיר עובר את ה400K ,כנראה נרד מהעניין,ציפינו שהמחיר לאחר כל הבירוקרטייה והייבוא יעמוד על כ-300-350K.אי אפשר לשכוח את מחירי העתק שהביטוח ידרוש ,חלפים,ועוד...

redroze-בינתיים הדבר היחידי שקנינו באיביי היה סמל לקורטינה הכחולה שלי.

בהחלט רכב מדהים לכל הדעות,אבל במחיר הזה של המכס ,כנראה יישאר בארץ האפשרויות בלתי נגמרות.

ואנחנו, אנחנו נחכה לSTS החדשה עם מנוע ה-V8.

שוב תודה לכולם,

לירון

• תוכן חדש...