Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו לפחות היה כיף לראות איזה פלאפון קופץ הכי גבוה על הבגאז' שלי
אהה אז לך היה הפאנ'ץ עם ה 15 אינץ' בסופר לאנסר שהפאלאפון שלי רקד עליו? :lol:

תעשה איטום , הפח עושה בררר בררר בררררר

שהפח לא ייצא מהמקום :wink:

אג"ב הוא 2 סלילים?

Suzuki Jimny

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אהה אז לך היה הפאנ'ץ עם ה 15 אינץ' בסופר לאנסר שהפאלאפון שלי רקד עליו? :lol:

תעשה איטום , הפח עושה בררר בררר בררררר

שהפח לא ייצא מהמקום :wink:

אג"ב הוא 2 סלילים?

אכן כן הוא 2 סלילים

אבל הואא לא מדגם פאנצ' אני מבקש

אלה RF DRIVER

וזה בשלבים כרגע האוזן שלי יצאה מהמקום

לגבי הפח.. אני בספק אם לא יעוף לי מתי שהוא

ומצפה עד סוף השבוע לארגן כסף לקנות את הדינאמיט

זה צרה הדבר הזה

"רוצה מסאג'? - שב לי על הבגאז" :-P

למכירה סאב לאוהבי SPL ו SQ http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=750709#post750709

פורסם

תמיר. המידות לא יהיו ברכב הזה.

מתוכנן מעבר לגולף או A3 או מגאן רגיל. (בשיקולים.)

ויש תקציב מוכן מראש!! לאיטום מסיבי במיוחד לרכב כולל הכול. כולל החלפת אלטרנטור, כולל חוטים.

וציוד אני כרגע בשלבי בחירה ואיסוף.

ולגבי תיבה. אני רוצה לבנות תיבה אחת לרכב למצב רגיל!!

ותהיה תיבה מיוחדת לתחרויות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
תמיר. המידות לא יהיו ברכב הזה.

מתוכנן מעבר לגולף או A3 או מגאן רגיל. (בשיקולים.)

אחי, אתה אומנם משווה בין זוג גרמניות ואחת צרפתיה שנמצאות קצת בליגות (ותווכי מחירים) שונות,

אבל בתור אחד שנוסע אלפי קילומטרים בחודש על מגאן 97 - 5 דלתות, ובתור אחד שנסע על דיי הרבה מכוניות מהרבה שנים: אני חייב לציין שהמגאן מעניק חווייה יוצאת דופן!! אוטו יציב, אמין (טפו טפו טפו), בעל סלון מפנק במיוחד (בייחוד לתקופה שלו) - כיאה לצרפתיות, והכי חשוב: מעניק חוויית נהיגה מדהימה עם העברת מידע מהכביש באופן כמעט ישיר!

מפגש הבא: סיבוב אחד עליי! :wink: (רק בזהירות עם הבייבי שלי!)

בברכה!

יונתן.

פורסם

ממממ

ואני חשבתי שמדובר בפורום אודיו... מעניין, הכותרת אומרת שכן....

זה המקום היחידי בו אוטו נמדד לפי גודל ההכנה לרמקולים בדלתות הקדמיות, אטימות וכובד הדלתות,

וחוזק תא המטען ואטימותו ועוד כל מיני דברים ומיקומים שהופכים רכבים למתאימים יותר להתקנת מערכת

טובות בהם...

Race Smart

פורסם
ממממ

ואני חשבתי שמדובר בפורום אודיו... מעניין, הכותרת אומרת שכן....

זה המקום היחידי בו אוטו נמדד לפי גודל ההכנה לרמקולים בדלתות הקדמיות, אטימות וכובד הדלתות,

וחוזק תא המטען ואטימותו ועוד כל מיני דברים ומיקומים שהופכים רכבים למתאימים יותר להתקנת מערכת

טובות בהם...

יאללה יותם, מה אתה כבד? :wink:

אני הרי לא אפתח ת'רד שלם בפורום נפרד, רק כדי לספר לו מה דעתי על המכונית....

ותגובה אחת קצת מחוץ לתמונה עוד לא הרגה אף אחד... (בייחוד ששמתי לב שהנושא כבר לא היה פעיל יומיים)

בכל מקרה - רצית משהו של רמקולים?

אז הנה:

1. כל ה"תעלות" בדרך, מקדימה עד לתא המטען, מתפרקות דיי בקלות ומאפשרות העברת חיווט בצורה קלה ויעילה.

2. במידה ואתה רוצה לשים איזה פריט של המערכת בתוך תא הכפפות - אז יש שם מין "פקק" מהצד האחורי שמאפשר העברת חוטים ישר לתוך התא כפפות.

3. למעט האיטום שיידרש בהמשך - ההכנות לרמקולים הקדמיים עשויים מצויין, ומאכלסים בלי שום בעיות רמקולים בגדלים מ4" עד 6.5".

4. הסיפור היחיד שמאוד הרגיז אותי בזמנו (סיפור נפרד), זה ש-כ-ל הברגים עשויים בצורת כוכב, שזה יחסית מפתח דיי קשה להשגה - אז אם יש לך מגאן (ונראה לי עוד כמה צרפתיות), כדאי שתרכוש סט מברגים כאלה.

טוב, בינתיים זהו....

בברכה!

יונתן.

פורסם

4. הסיפור היחיד שמאוד הרגיז אותי בזמנו (סיפור נפרד), זה ש-כ-ל הברגים עשויים בצורת כוכב, שזה יחסית מפתח דיי קשה להשגה - אז אם יש לך מגאן (ונראה לי עוד כמה צרפתיות), כדאי שתרכוש סט מברגים כאלה.

טוב, בינתיים זהו....

מה אומר ומה אגיד [ביג'ו 205] בהתלעללות דציבלים מתמדת..

לי כבר יש את הסט מברגי כוכב האילו כל שבוע אני מחזק ברגים שניפתחו קצת מאומצה אומצה ...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
מה אומר ומה אגיד [ביג'ו 205] בהתלעללות דציבלים מתמדת..

לי כבר יש את הסט מברגי כוכב האילו כל שבוע אני מחזק ברגים שניפתחו קצת מאומצה אומצה ...

יחי העוצמה וההרס של הוואטים והדציבלים!! :lol:

עם כל המפלצות שיש לך באוטו, אני לא מתפלא בכלל!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אז זהו המפלצת הקודמת נימכרה ואת מקומה תופסת מפלצת חדשה [קיקר] .

עד להישג הבא [solobarik X] נישתמע.ונחפור עוד עור תוף.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...