Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטו של DROZD!

AlexDaniel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קליפ אמונם די ישן אך תמיד טוב להזכר באוטו לפני השיפוץ המקיף ביותר שקיבלה.

http://rapidshare.de/files/6892895/MS-feat-AZ.wmv.html

יורדים למטה לוחצים על FREE לאחר מכן נפתח דך חדש שוב מגלגלים למטה ומחכים כמה שניות וההורדה תתחיל.

למי שלא זוכר האוטו לפני ואחרי

DV00032.jpg

39.JPG

פורסם

אני יושב וחושב, ראיתי גם את הסרט שעשית על הB4 בזמנו

איזה סרטים היית עושה אם היו נותנים לך חומרים צילומיים אמיתיים,

עם סצינות נהיגה ולא במהירות המותרת זהירות בכיכר אוי לא משכתי את ההילוך חזק מדי קפצתי על באמפר?

או אוי יש לי אוטו מהיר עקפתי מזדה לנטיס אוטומט?

http://rapidshare.de/files/6896849/________106.mpg.html

Race Smart

פורסם

הרנו הזאת היא אחת המכוניות הכי מושקעות שיצא לי לפגוש... וכל היופי שהכל נעשה לבד!

לא נהנתי עם שום אוטו כמו שנהנתי בסופ"ש שהרכב הזה היה אצלי..

:)

פורסם
אני יושב וחושב, ראיתי גם את הסרט שעשית על הB4 בזמנו

איזה סרטים היית עושה אם היו נותנים לך חומרים צילומיים אמיתיים,

עם סצינות נהיגה ולא במהירות המותרת זהירות בכיכר אוי לא משכתי את ההילוך חזק מדי קפצתי על באמפר?

או אוי יש לי אוטו מהיר עקפתי מזדה לנטיס אוטומט?

http://rapidshare.de/files/6896849/________106.mpg.html

מזה..סצנות נהיגה בראלי העולמי לא רואים דברים כאלה...אז רואים אותך מחליף הילוכים כמו גדול,

כפיים לבחור. סגרת 160...תביא את התעודת זהות אני ירשום לך פעמיים "גבר" ליד השם.

פורסם

סרטון אז שיהייה סרטון!!!

למה חצי מ"הסרטון" הוא מצגת של הרכב?! יש לי רעיון תעשו בוק לרכב תצלמו באיכות הכי טובה שיש תעשו מצגת ותעלו לפורום. ישקול פחות תמונות יותר איכותיות ולא יהייה משעממם.

רכב נראה נחמד הצילום גרוע במיוחד בתא המטען.

פורסם
מזה..סצנות נהיגה בראלי העולמי לא רואים דברים כאלה...אז רואים אותך מחליף הילוכים כמו גדול,

כפיים לבחור. סגרת 160...תביא את התעודת זהות אני ירשום לך פעמיים "גבר" ליד השם.

אני לא ביקשתי כפיים, מה שכן, העריכה שלך יפה, החומר חרא... וחבל...

תאמין לי ש160 זה לא סגירה של האוטו, ויש כמה דברים יותר טובים ברכב מלבד המהירות שלו

(רציתי שתשים לב לנסיעה עצמה, לא לזה שאני מחליף הילוכים תודה רבה, אני די בטוח שאני יכול ללמד

אותך כמה דברים גם על נהיגה אבל אתה בקטע של אנטי אז בכייף שיהיה)

Race Smart

פורסם
אני לא ביקשתי כפיים, מה שכן, העריכה שלך יפה, החומר חרא... וחבל...

תאמין לי ש160 זה לא סגירה של האוטו, ויש כמה דברים יותר טובים ברכב מלבד המהירות שלו

(רציתי שתשים לב לנסיעה עצמה, לא לזה שאני מחליף הילוכים תודה רבה, אני די בטוח שאני יכול ללמד

אותך כמה דברים גם על נהיגה אבל אתה בקטע של אנטי אז בכייף שיהיה)

בסדר זאת דעתך לא לכולם יש 106 מלכת הפיתולים והפניות מה לעשות, אבל הקטע בסרט לא היה להראות נהיגה (וגם אי אפשר כל כך לעשות מה שאתה הראת ב106 שלך ברנו 5 משפחתית הזאת)

אבל ניסיתי להראות פה את השיפורים הקוסמטיים ואת כל האלקטרוניקה שבעל הרכב עשה בעצמו וכל השיפורים בחיצוננים נעשו על ידו בלבד.אם זאת מבחינת אודיו מה שנמצא בתוך תא המטען או בין אם זה דברים אחרים. אתה משווה פה שני דברים שונים אתה מצפה פה לביצועים מעלפים , אז אפשר להתבטא בצורה אחרת ולא כמו שאתה התבטאת.

• תוכן חדש...