Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב.אני מעוניין ברכב משפחתי אוטומט במחיר שצויין.העיצוב לא כל כך משנה ,העיקר שיהיה אמין,צריכת דלק נמוכה יחסית ושיצן תמורה לכסף.תודה מראש.

פורסם

לקנות כל סוג של רכב מליסינג זה כמו לשחק רולטה רוסית

בנוסף יש לך חוץ מהפורד פוקוס את הניסאן אלמרה אומנם קשה למצוא אחת אבל תהיה בטוח

שהרכב נותן תמורה מלאה לכסף

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אפשר גם למצוא אקזמפלרים טובים בליסינג... הכל עניין של בדיקה דקדקנית ומעט מזל.

מה גם שהשוק מלא ברכבים פרטיים ולסינג לשעבר.

פורסם
שלום לכולם ושבוע טוב.אני מעוניין ברכב משפחתי אוטומט במחיר שצויין.העיצוב לא כל כך משנה ,העיקר שיהיה אמין,צריכת דלק נמוכה יחסית ושיצן תמורה לכסף.תודה מראש.

אני הייתי לוקח רכב אמריקאי בתקציב הזה אתה יכול לקנות שברולט אלרו שנת 2000 שהיא אמינה,תמורה מעולה לכסף - 4 חלונות חשמל,סאן רוף,כסא נהג חשמלי,רדיו דיסק מקורי,cruise control ועוד הרבה יש אפשרות למנוע 3400 שאותו היה לי בעבר והוא עושה 1 ל 6 בעיר וקצת יותר בכבישים פתוחים. יש גם אפשרות למנוע 2400 שהוא הרבה יותר קטן וחסכוני.

פורסם
אני הייתי לוקח רכב אמריקאי בתקציב הזה אתה יכול לקנות שברולט אלרו שנת 2000 שהיא אמינה,תמורה מעולה לכסף - 4 חלונות חשמל,סאן רוף,כסא נהג חשמלי,רדיו דיסק מקורי,cruise control ועוד הרבה יש אפשרות למנוע 3400 שאותו היה לי בעבר והוא עושה 1 ל 6 בעיר וקצת יותר בכבישים פתוחים. יש גם אפשרות למנוע 2400 שהוא הרבה יותר קטן וחסכוני.

אני מסכים עם המשתמש היקר AMG, אך אולי אף הייתי הולך על סוס גורר של פרייטליינר. אמריקאי, מאובזר, תמורה מעולה לכסף - כושר גרירה נכבד, דאבל ג'נט, צורכת סולר, כיסא נהג פניאומטי.

אתה יכול לקשור את כל המשפחה שלך על היצול אם אתה רוצה. עושה בערך 1:2 בבינעירוני, קצת פחות אם אתה מכבה את המנוע. העיצוב הרי לא משנה לך.

זו בדיוק משפחתית ב60K, עם צריכת דלק נמוכה יחסית, והתמורה לכסף הרי מצויינת - אתה יכול לפתוח חברת הובלות מהצד. לך על זה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני מסכים עם המשתמש היקר AMG, אך אולי אף הייתי הולך על סוס גורר של פרייטליינר. אמריקאי, מאובזר, תמורה מעולה לכסף - כושר גרירה נכבד, דאבל ג'נט, צורכת סולר, כיסא נהג פניאומטי.

אתה יכול לקשור את כל המשפחה שלך על היצול אם אתה רוצה. עושה בערך 1:2 בבינעירוני, קצת פחות אם אתה מכבה את המנוע. העיצוב הרי לא משנה לך.

זו בדיוק משפחתית ב60K, עם צריכת דלק נמוכה יחסית, והתמורה לכסף הרי מצויינת - אתה יכול לפתוח חברת הובלות מהצד. לך על זה.

אני לא מבין מה הבעיה שלכם. הרכב הקודם שלי היה אלרו 3400 והוא עשה משהו כמו 6 ל 1 ויותר בכבישים הפתוחים ואם אתם לא רוצים את זה אז אפשר לקבל את אותו הרכב המאובזר אם מנוע 2400. שזה רק גדול ב 400 סמ"ק ומרכב יפני :wink:

פורסם

לגודל המנוע אין קשר ישיר לצריכת הדלק - אני די בטוח שלאלרו 2.4 ולאקורד 2.4 אין צריכת דלק דומה (למרות שבמקרה הזה, אין לי מושג של מי עדיפה).

ולצורך העניין, 1:6 בכביש פתוח זו צריכת דלק קטסטרופלית++.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

הייתי חושב במקומך על הקורולה או על הלאנטיס, שתיהן מאוד אמינות, ובעלות צריכת דלק די דומה.

מניסיון אישי שלי, הלאנטיס כמעט ואף פעם לא מתקלקלת!

בקשר לגודל מנוע וצריכת דלק, כמובן שיש השפעה ישירה, אם לוקחים את אותו הרכב עם מנוע שונה, המנוע הגדול יותר יצרוך יותר דלק.

כמובן שאם מדובר ברכבים שונים ישנם עוד גורמים כגון משקל הרכב..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

בקשר לגודל מנוע וצריכת דלק, כמובן שיש השפעה ישירה, אם לוקחים את אותו הרכב עם מנוע שונה, המנוע הגדול יותר יצרוך יותר דלק.

כמובן שאם מדובר ברכבים שונים ישנם עוד גורמים כגון משקל הרכב..

-לאון חבקין-

לא תמיד ולא בכל מצב. ברוב המקרים, אתה צודק, אבל קיימים מקרים (כמו שטח הררי מאוד, רכב כבד יחסית, נהג עצבני וכו') בהם מנוע גדול יותר עם יותר מומנט זמין יתן צריכת דלק טובה יותר.

בכל מקרה, זה לא קשר ישיר; האם צריכת דלק של מנוע 3 ליטר תהיה גדולה ב50 אחוז מזו של מנוע שני ליטר, תמיד? ממש לא. צריך להשוות כל מקרה בנפרד.

פורסם

לכיוון של האלרו אני לא הייתי מסתכל בכלל, רק בגלל הצריכת דלק ש-AMG כתב, לא ידעתי שזה עד כדי כך גרוע.

הייתי בודק בכיוון של מאזדה לאנטיס, פורד פוקוס, ניסאן אלמרה..

פורסם

הפוקוס היא רעיון לא רע בכלל..

אבל,אם ענין האמינות הוא בראש סדר העדיפויות הרי שאין מנוס אלא לבחור ביפנית ואם יפנית מהשנתונים הרלבנטיים הרי שהניסאן אלמרה היא בעלת אמינות מוחלטת כמו גם הקורולה אלא שהניסאן קצת יותר זולה לקניה והביטוח גם זול יותר והיא גם נוחה ומרווחת יותר (בעיקר מאחור) וכל אלו הופכות אותה לתמורה הטובה ביותר לכספך,אם בכלל תמצא אחת.. אלמרה טובה נמכרת בדקה...

הפוקוס נותנת יתרונות "אירופאיים" ואמינות שהיא יותר מסבירה,במקרה שלה חשוב למצוא רכב שמור ומטופל שלא סבל התעללות.

בהצלחה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...