Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבאתי מחבר שלי סאבוופר של פיוניר

12 אינטץ',נראה לא רע(סביר..) כולל תיבה אקוסטית של פיוניר.

אני לא יודע את הדגם שלו ואם מישהו מזהה את הדגם ויכול לתת לי פרטים עליו מבחינת וואט TRUE RMS

ואיזה סוג מגבר אני יכול להשתמש כדי לנצל את הסאב באוטו שלי..

האם אני יכול להשתמש במגבר פשוט.. הכוונה לא של חברה ידועה..

תודה מראש לעוזרים,תמונה של הסאב צורפה אני מאוד צריך את הגדם ופרטים על הדגם-(של הסאב).

xtc.JPG

פורסם

LOL ראיתי מישהו מנסה למכור סאב כזה בהומלס, ידידי הסאב הזה נראה כאילו מישהו לעס אותו ירק אותו החוצה ולעס שוב,אם אתה בכל זאת מתעקש לדעת באיזה סאב מדובר ומה ההספק שלו, אני הייתי מציע לך פשוט להוציא אותו שניה מהתיבה ולכתוב לנו מה כתוב על המגנט(בתקווה שעוד ניתן יהיה לקרוא ממנו משהו).בד"כ מצויין דגם עליו.

under construction..

פורסם

סאב 400W 125WRMS FREE AIR

יש כזה סאב לשכן שלי.

תמיר

פורסם

דגם מאוד מאוד ישן, לפחות 8 שנים קודם

את זה אפשרי לזהות אפילו לפי הלוגו של פיונייר הישן ..

סאב-וופר אספנותי .

מש"ק זרזור

פורסם

הבנתי..

תודה רבה על העזרה חברים..

לא חשבתי שהוא עד כדי כך ישן.. :(

-עוד שאלה לי אליכם..

אם יש לי תיבה בגודל 12 אינטץ

ואני קונה וופר חדש בגודל 12 אינטץ

אני אוכל לחבר את הוופר וישמעו טוב מהתיבה?

או שאני חייב תיבה מיוחדת עבורו? מבחינה אקוסטית כמובן...

פורסם

תיבה לכל רמקול צריכה להיות מותאמת לנתונים שלו , וכל סאב דורש את התיבה המתאימה, נפח התיבה\גודל\עומק הפורט = משתנה ישיר לסאונד המקבל+ יש חשיבות לנפח התיבה גם לשמירה על הסאב .

ולכן, לא כל תיבה תהיה מתאימה לכל סאב, ועל מנת להפיק את המקסימום מכל סאב שהוא , הוא דורש תכנון לתיבה אופטימלית.

under construction..

פורסם

היה לי את הדגם הזה

ואני חייב להגיד שהוא ממש ממש ממש איכותי חבל על הזמן של סאב

לא שמעתי סאב של פיוניר יותר איכותי ממנו עד היום! אפילו ה 304C שלי לא נשמע יותר טוב ממנו!

זאת דעתי!

פורסם

הבנתי..

הסברים מעולים,עזרתם המון :)

עוד דבר,

לפתוח את התיבה של הסאב ע"י פירוק הברגים מאחורי התיבה על מנת לראות מה כתוב על המגנט של הסאב לא יזיק לסבאב או לתתיבה נכון?

האם אני צריך לחשוש מזה?

פורסם

לא, זה לא יזיק לתיבה בתנאי אחד שהתיבה לא תפורר לך ביד אם אמרו שהסאב כל כך ישן אז אני מניח שגם העץ של התיבה ולכן יכול להיות מצב שהעץ עצמו עלול להתפורר לך ביד תעשה את זה בזהירות.

עוד דבר שתשים לב ותיזהר לא לפגוע בסאב עם המברג שאתה פותח את הברגים.

לילה טוב,

שאולי.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

שאולי תודה רבה,קרתה לי תקרית עם רמקול 6*9 עם מברג שעשיתי בו ור ולכן אזהר אך תודה על הטיפ :)

אין לי מושג איך לפרק את התיבא הוצאתי את הברגים אבל כלום לא מתפרק..

פורסם
אפילו ה 304C שלי לא נשמע יותר טוב ממנו!

LOL :-D

זה כמו לבחון איזה שהוא רכב ולהגיד , זה אוטו ממש ממש טוב , אפילו חיפושית ישנה לא נוסעת יותר טוב ממנו ..

פורסם
אין לי מושג איך לפרק את התיבא הוצאתי את הברגים אבל כלום לא מתפרק..
אם פירקת את הברגים מקדימה (אלו שתופסים את הסאב לתיבה) והוא לא יוצא (אמור לצאת בלחץ, כשזה נמצא שם הרבה זמן ועובד הוא ממש נלחץ חזק שם וכדי לשחרר אותו לפעמים צריך להשתמש במברג מתחת לעיגול הפלסטיק) אז יכול להיות שהדביקו אותו עם סיליקון או משהו דומה, וזה כבר לא נעים...
פורסם

הסתרדתי לגבי התיבה כנראה שהוא ממש תוקע שם פשוט פירקתי את הוופר שלו ודרך שם נכנסתי לתיבה

לכל המתענינים הסאב הוא 120W RMS

מעבר לכך אני כבר מת לנסות לשמוע אותו,חבל שהאוטו שלי נמכר היום(סוףסוף:) ואין לי מגבר ואוטו לחבר אליו..

אממממ עוד שאלה לי אליכם

כפי שראיתם בתמונה ממש במרכז הוופר היכן שיש עיגול פלסטיק אם אינני טועם יש את העיגול הנפוח שיוצא לבחוצ שיש בכל רמקול בעולם...

אם תסתכלו למרכז הוופר ממש בעיגול שם בתמונה תראו שהוא קיבל מעין מכה קטנה והוכנס פנימה

מבדיקה שלי הוא לא קרוע

איך אני יכול להוציא אותו חזרה כי הוא נראה ממש על הפנים כך..??

ניסיתי לפרק את הוופ איך אין לי גישה לבוא אל המרכז הזה מאחור...

• תוכן חדש...