Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינתי סבבה צריך להודיע פה רישמית והחברה הקבועים והקלילים יכולים לעשות דוך לאיפושהו לאכול..

דוגרי מתאים לי רק תגידו מה מו מי ...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש אוכל אני בפנים גם...

עופר אם תוכל להגיע לצהלה אין לי בעיה לאסוף אותך...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

כולם מוזמנים, מי שמוכר, מי שלא, למי שיש מערכת טובה יותר, וכאלו שרק רדיו טייפ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סימון ידידי , את המערכת-העברתי לאנשי נ נח נחמן נחמן מאומן ..לטרנזיט שלהם שיוכלו להשמיע חזק יותר "משיח משיח משיח..". בעיקר בקטע של הבאס..[סתם..]

ליטל אני מבין מכך שאת באה השבת..יפה!

מר: מידן_מל -נן, אוליי גם אתה תפתיע ותגיע סוף סוף פעם אחת למפגש אודיו מרכז שלנו וניראה אותך ...

מה דעתך? [אם יש בעיות דלק אז אני ועוד כמה מפה ניתארגן ונישאב מהשכן דלק ונביא לך ..]

מר מיקי יקר: היתכן והשבת אני אראה אותך ושוב נפיק עשן נרגילה כבד כמו בימים הטובים?אל תגרום לי להכין את החליפה של האיומים....:twisted:

פורסם

ליטל אני מבין שהפעם את באה סוף סוף ואני מקווה שאף פורום אחר שוב לא יקח לנו אותך לאיזה טיול כמו תמיד ... אם לא אז (אסף... תוציא ת'סכין)

מידן אולי באמת נזכה לראות אותך במפגש תראה איזה נדיב אסף הוא מסכן את החיים שלו (לקבל מכות מהשכן) בשבילך רק בגלל זה הייתי בא.

יאללה סימון אסף מיכאל ואני מקווה גם תמיר מפגש כמו בימים הטובים ככה על נרגילה לאור שמע התדרים הנמוכים של הבאסים אךךך מחכה לזה כבר.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

מיקי מה לא שמעת לא הודיעו לך ? גברת אסרף[תמיר] הפעם כן תבוא ..שוב מפגש מרגש של כל החברה באופן מלא מאז הפעם האחרונה בEMMA..

אני יביא איתי ממחטות..:mm_cry:

פורסם
אסף אפשר לארגן "על האש"? או מסעדה לאחר המפגש? (מבטיחה הפעם לא לנסוע מהר):wink:

ל'

חחחח....הפעם אולי יהיה לך סיכוי להגיע ראשונה... :(

בכל מקרה אני גם מגיע עם מערכת חדשה...

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

רז , איזה מערכת חדשה? פרט נמק והסבר? בנוסף על כך,בהיזדמנות זו אני אשמח לדעת באיזה רכב מותקנת המערכת החדשה אם לא הWRX?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...