Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יש לצ'אקלקות של המשטרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה? כי כשהרכב עובר 3 משמרות ביום ואין דקה לבדוק אותו אפילו, אז זו ההזנחה שמצטברת...! תלוי מאוד באופי היחידה גם, אם מקדישים זמן לטיפול ברכב או לא...

כבתור שח"מיסט אני יכול להעיד על זה.

פורסם

תמיד רכב עבודה יהיה מטופל פחות אבל אין להכליל

רכבי המשטרה לדעתי צריכים להיות טיפטופ גם בגלל שהם יצוגיים כמו ששוטר הולך עם מדים עם חולצה שגדולה עליו ב4 מידות, וגם בגלל שלפעמים הם עושים מרדפים אבל זה בקטנה, יותר רציני הקטע של היצוגיות לדעתי

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

מעניין מי מעביר את המסדר הזה כשכל הניידות ניראות ככה. ניראה לי שהם עושים את המסדר כי מחייבים אותם ולא כי באמת אכפת להם. מקסימום במיסדר שמים לב לניקיון ולא לתחזוקה שוטפת ואפילו בטיחותית.

פורסם

לצ'אקלקה של הניידת אתה יודע להיטפל ..

אבל מה עם כל הנהגים עם ה..(לדוגמא) פיאט אונו שלהם שאו שבכלל האור לא דולק (אור ברקס בעיקר..זה מחלה) , או שהאור מכוון לשמיים או לפרצוף שלך ומסנוור אותך ..

חסרים כאלה ? חסרים אנשים שהאורות שלהם שרופים\לא מכוונים ?!

אז הצ'קלקה זה לא נורא.. יש כאלה שנוסעים בלי אורות בכלל !

פורסם
לצ'אקלקה של הניידת אתה יודע להיטפל ..

אבל מה עם כל הנהגים עם ה..(לדוגמא) פיאט אונו שלהם שאו שבכלל האור לא דולק (אור ברקס בעיקר..זה מחלה) , או שהאור מכוון לשמיים או לפרצוף שלך ומסנוור אותך ..

חסרים כאלה ? חסרים אנשים שהאורות שלהם שרופים\לא מכוונים ?!

אז הצ'קלקה זה לא נורא.. יש כאלה שנוסעים בלי אורות בכלל !

סוף סוף צדיק בפורום

zx 1.8 coupe

• תוכן חדש...