Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי לא אתי שאנשים שכותבים כיום באוטו מגיבים בשרשור כזה.

אם זה מוטי או אם זה רוני.

לא לעניין.

לא אתי? רגע, לאנשי אוטו אסור להגן על עצמם? כותבים קבל עם ופורום שאתה מושחת ולא מקצועי, לא תגיב? בשרשור הזה אהרנוביץ תוקף את כל מגזין אוטו, בעבר ובהווה. מבחינתו מגזין אוטו מת. לי זה נראה הגיוני לחלוטין להגיב (אם כי כפי שאולי שמת לב, בשרשור זה לא הגבתי לדבריו אלא רק לדברי מישהו אחר). אני לא רואה כאן שום בעיה אתית, אלא רק אם עצם העובדה שאני כותב במגזין אוטו כבר הופכת אותי לחסר אתיות מקצועית :-P (ובלי קשר - מוטי לא כותב רגע במגזין. הוא פרסם טור אורח ויש לו מדור חודשי של תמונת פוטושופ).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 293
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא אתי? רגע, לאנשי אוטו אסור להגן על עצמם? כותבים קבל עם ופורום שאתה מושחת ולא מקצועי, לא תגיב? בשרשור הזה אהרנוביץ תוקף את כל מגזין אוטו, בעבר ובהווה. מבחינתו מגזין אוטו מת. לי זה נראה הגיוני לחלוטין להגיב (אם כי כפי שאולי שמת לב, בשרשור זה לא הגבתי לדבריו אלא רק לדברי מישהו אחר). אני לא רואה כאן שום בעיה אתית, אלא רק אם עצם העובדה שאני כותב במגזין אוטו כבר הופכת אותי לחסר אתיות מקצועית :-P (ובלי קשר - מוטי לא כותב רגע במגזין. הוא פרסם טור אורח ויש לו מדור חודשי של תמונת פוטושופ).

רוני

רוני, אנשי אוטו מבחינתי - הם אלה שנוגעים בדבר.

הפרשה הזו מתגלגלת כבר כמה שנים, הרבה לפני שאתה הגעת לאוטו, הרבה לפני שמוטי קיבל טור חד פעמי והרבה לפני שכל מיני מהלכים קרו שם, לכן, אני חושב שדווקא לחברי אוטו הנוכחיים שאינם טל שביט ולא היו חלק מאותה קבוצה בה בחר אהרונוביץ למקד את כעסו ראוי להזהר על אחת כמה וכמה בלשונם - מכיוון שלהכניס את עצמם לתוך הסכסכוך המכוער הזה יהיה מיותר לגמרי.

חוץ מזה, כבעל תפקיד באוטו היום, הדברים שלך מקבלים משנה משמעות, ופה אנחנו שוב חוזרים לפסקה למעלה - כמי שלא היה שם בזמן שקרו הדברים, גם תזונה ממקור ראשון שני או שלישי היא לא תמיד הדרך הטובה ביותר לגבש דיעה.

והבהרה חשובה אחת - לא פיקפקתי לרגע בכישורים המקצועיים של מי מהכותבים פה [או שאינם כותבים פה] למרות שברגע האמת הפקירו אותי ואת קבוצתי להיות טרף קל לחבורה של נהגי אימפרזה טורבו

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

נסיך, רק דבר אחד שאני רוצה להדגיש:

אהרנוביץ' מטיל דופי ב'אוטו' (ובכך, גם באלו הכותבים ועורכים אותו) כיום. הוא מגדיר את 'אוטו', כיום, כ"פרסומון", כמגזין שנכנע לתכתיבי יבואנים, שבועט בכללי האתיקה העיתונאית. בכך הוא מצהיר הצהרות ברורות לגבי יושרם העיתונאי של חברי 'אוטו' דהיום, ואם תקרא את כל השרשורים בעניין זה תראה שיש חברי פורום שמקבלים במידה זו או אחרת את דבריו - שוב, לגבי המגזין כיום (ראה את דבריו של LotusElise בשרשור זה, למשל). אינך סבור כי זכותם הטבעית והברורה (עריכה: של חברי 'אוטו') להגן על עצמם? אני כבר לא מדבר על כך שהוא תוקף ישירות אנשים שלא רק שאין להם כל קשר ל'אוטו' כיום, אלא גם לא היה לא כל קשר בעת ההתרחשויות ההם באמצע שנות ה-90...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אני לא יודע... איזה מריבות כרגע יש בעיתון אוטו...

אבל לצערי הרב הריקושטים של המהפכה שם... עלתה בגניזת כתבה ענקית על מכוניות שרירים בארץ.

שעמלנו עליה ממש קשה עם אחד הכתבים של עיתון אוטו.

ובכל פניה שלי אליהם אין פתאם עם מי לדבר...

לצערי הרב כי אני ממש אוהב את העיתון הזה...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

רון -

חשוב לי להבהיר פה כמה נקודות כדי שיהיו ברורות כשמש -

• אני לא עובד במגזין "אוטו" בשום תפקיד שהוא, לא ככתב, צלם, גרפיקאי או כל תפקיד אחר.
  • טור האורח שלי שפורסם בגיליון "אוטו" הקודם הוא בדיוק כשמו - טור אורח... פרסום הטור הוא תוצאה פשוטה של התאמה בין תוכן הדברים שלי לתוכן המסרים של המגזין ותו לא.
  • אני לא מחוייב לאף מו"ל או מגזין כלשהו בשעת כתיבת דברים אלו (ואני מחכה לזה שייקפוץ עכשיו על המציאה ויגיד "אהה, אז הוא כן בעל אינטרסים"...זה יהיה קל מדי וייחשב בעיני לנסיון להעלבת האינטלגנציה שלי, בואו לא ניפול למלכודת הברורה הזו).
  • לא יצאתי להגן על אף אחד, לא על מר פרלמן ולא על מר פרומצ'נקו, לא זכור לי שמי מהם הפקיד בידיי את המלאכה והאמת היא שזה לא ממש מעניין אותי. יתרה מכך - מעולם לא דיברתי עם אף אחד מהאדונים הנ"ל בשום צורת תקשורת שהיא. מה שכתבתי הוא בפירוש דעתי הפרטית בלבד. לא כמנהל בפורום זה ולא בטיח. דעתי שלי על הנושא.
  • את דעתי שלי גם הבהרתי למר אהרנוביץ' בחליפת הודעות פרטיות שנערכה בינינו אתמול וגם מכיוון שמר אהרנוביץ' לדבריו לא פתח אף גיליון של "אוטו" מאז שנת 1996 מצאתי את הצורך לציין בפניו את העובדה שלמרות שכתבתי טור אורח בגיליון "אוטו" של החודש שעבר אינני מחוייב לאף גורם שהוא (מה שנקרא 'גילוי נאות' בעברית) והודעתי בנושא בשרשור שנפתח ע"י מר פרלמן היא דעתי הפרטית בלבד לה אני זכאי בדיוק כמו כל חבר פורום אחר, כפי שכבר ציינתי.

אני מקווה שהדברים ברורים וניתן להמשיך לנהל את הדיון תוך הוצאה של שמי מאיזשהו הקשר לנושא השרשור (כמו גם מן השרשור שנפתח ע"י מר פרלמן).

אם מי מן הצדדים מוצא לנכון להגיב לדבריי מן הראוי שייכתוב תגובתו למוטי המשתמש בפורום או למוטי המנהל בפורום (למרות שאני לא רואה את הצורך).

אנא פנה אליי בה"פ אם יש איזשהו צורך בהבהרות נוספות בנושא, זה פשוט לא קשור לדיון פה בשום צורה שהיא.

מוטי.

פורסם

הלו.....

הספגטי קר!

כל הסיפור מ1993??????

מהמילניום הקודם.

רוני יקירי (ואפילו היית אצלי במילואים כמה שנים טרם הפרשה) ......

לא מבין, אתה מתנהג כמו בדש מפיקנטי.

עם כל הכבוד, ויש הרבה כבוד......

לא מצליח להבין מה מביא אותך לכבס בערב יום כיפור.

חתימה טובה, את הכתיבה שלך אוסיף להוקיר.

פורסם

אם כל הכבוד לכולם ובתור מנוי באוטו אני ארשה לעצמי להגיד שאני רק מתגעגע לכתבים של "פעם" (מבלי לפגוע באף אחד ),

ולכתבות שגם כן היו פעם ( העיקר לא היה על משפחתיות) ,

ואם כל הכבוד לכל הצוות הנכבד שקורע את התחת להביא תוצאות אז גם הדפים הראשונים של העיתון (הפרסומות עם הדפים הכפולים ) אף מרגיזים אותי ,

אם אנשי אוטו כבר קוראים את ת'רד הנ"ל אז בבקשה גם תתייחסו לטענות אלו ותעשו משהו בנידון (ולא רק להביא עוד כתבים ) .

גמר חתימה טובה לכולם .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
הלו.....

הספגטי קר!

כל הסיפור מ1993??????

מהמילניום הקודם.

עם כל הכבוד, ויש הרבה כבוד......

לא מצליח להבין מה מביא אותך לכבס בערב יום כיפור.

חתימה טובה, את הכתיבה שלך אוסיף להוקיר.

א. לא אני קבעתי את התזמון; הכתבה פורסמה בתגובה לטענה שפורסמה לפני מספר ימים, כאילו מדובר בשקרים שהופצו כביכול על 'אוטו'. אני מניח שמי שטרח לקרוא יודע מה האמת ומי מנסה לטייח.

ב. התגובה שלי פורסמה אך ורק בנטקאר. לא אני העליתי כאן את הנושא. ואולם, לאחר שקארזפורום גוייס לקמפיין הטיהור העצמי של פרומצ'נקו/אוטו, חשבתי שמחובתי להגיב - בעיקר כדי שאתם תדעו גם את העובדות.

פורסם
לאחר שקארזפורום גוייס לקמפיין הטיהור העצמי של פרומצ'נקו/אוטו

רוני,

הפורום הזה לא גוייס לטיהור עצמי של אוטו, בדיוק כמו שהוא לא גוייס כדי שאתה תוכל להציג את עמדתך.

את עמדתך הצגת באתר שלך ו"אוטו" הציג אותו בפורום הבית שלו בתפוז.

פורום זה מאפשר לכם להגיב זה לדברי זה, בשטח ביניים נייטרלי.

בפורום זה ישנם מספר אחראים.

אחד האחראיים (רוני שטרן/"סקורניס") אכן עובד באוטו, ומגן בשמו, ולא בשם הפורום על עמדת העיתון.

שאר האחראים, בין אם הם נייטרליים / מסכימים עם עמדתך / מסכימים עם עמדת "אוטו", אשר בוחרים להגיב בענין, בין אם בפורום הזה, ובין אם בפורום שלך/תפוז, מביעים את דעתם האישית, ולא קו הגנה של עמדה אחידה של הפורום, שגוייס להגן על צד זה או אחר.

הפורום משמש במה בלבד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
"אוטו" הציג אותו בפורום הבית שלו בתפוז.
מביעים את דעתם האישית, ולא קו הגנה של עמדה אחידה של הפורום, שגוייס להגן על צד זה או אחר.
הפורום משמש במה בלבד
מן הראוי לציין שתגובות יואל פרלמן ודני פרומצנקו פורסמו היכן שפורסמו פרט לפורום נטקאר מאחר ובפורום נטקאר אין מקום לדעות אישיות וכולנו יודעים כמה זמן היתה שורדת הודעה כזו בפורום נטקאר באם היתה מתפרסמת...

כשמדברים על נושאים ופרטים הקשורים בתחום הרכב אין בכך שום רע - אבל אין ספק שדיון הוגן לא היה מתפתח שם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
רוני,

הפורום הזה לא גוייס לטיהור עצמי של אוטו

רז, לא ירדת לסוף דעתי; כוונתי היתה, שאני לא הייתי הראשון להעלות את הנושא בפורום זה.

פרומצ'נקו, בנוסף לטורו באתר שלו, הלך גם לנטקאר, גם לתפוז וגם לכאן כדי להכריז, "טוהרתי".

ההודעה שלי פורסמה כאן כתגובה.

פורסם
רז, לא ירדת לסוף דעתי; כוונתי היתה, שאני לא הייתי הראשון להעלות את הנושא בפורום זה.

פרומצ'נקו, בנוסף לטורו באתר שלו, הלך גם לנטקאר, גם לתפוז וגם לכאן כדי להכריז, "טוהרתי".

ההודעה שלי פורסמה כאן כתגובה.

על כך נאמר, רוני, החיים והמוות ביד הלשון...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...