Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רובר 200 מודל 99',

שמתי לב שמלפני שבועיים החלה אגב הבעיה, פעם בשבוע עד שבוע וחצי יורים לי מהמיכל של נוזל הקירור

200-250CC מהמים...

לפני שאני רץ למוסך, יש למישהו מושג ממה זה יכול להיגרם? האם נזילה ברדיאטור? ויש להחליפו? האם רק צינור? או משהו רציני יותר?? מה דעתכם?

בתודה מראש,

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

גם באוטו שלי יש את אותה הבעיה

deawoo racer 94

הבעיה נובעת מסדק במיכל עצמו דרכו אדי המים "בורחים"

פקק של מיכל נוזלים לא סוגר הייטב את המיכל- דרכו בורחים אדים..

ויכולות להיות סיבות נוספות שלאו דווקא דרך המיכל נוזלים בורחים המים..

פורסם

מאיפה אני יכול להשיג פקק שיתאים לי ??

ואיך אני יכול לבדוק את זה? אולי אני יכול לנסוע שעה, ואח"כ להסתכל מאיפה המים יוצאים?? ??

פורסם

ככל הנראה הסדק מזערי כך שסביר להניח שלא תראה בריחה..

הסדק יכול להיות ממוקם גם במקום בו עיניך לא מגיעות אליו...

אני מזכיר- הבריחה לאו דווקא מהמיכל- יכול להיות שהבעיה בצנרת או בשאר המערכת..

פורסם

אטם ראש מנוע? אני לא יודע איפה הוא, עשן לבן אין לי , צנרת נראית לעין תקינה.....

מעבר לזה אין לי מושג???

חשבתי ללכת למוסך...שהם יבדקו, אבל אני נורא פוחד שעל פקק או גומיה ישחילו לי משהו גדול כמו רדיאטור....

פורסם

בכדי לנסות ולאתר את מקום הנזילה אם יש, נסה שהאוטו רק ללחוץ על הצנורות השונים של מערכת הקרור בהם עוברים הנוזלים, אם יש נזילה מאחד המקומות יהיה באפשרותך לזהות מאיפה.

נ.ב 200 cc מדי שבוע זה הרבה כמעט בטוח שישנה נזילה

פורסם

אז תיגש למוסך

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

עקרונית , אין ממלאים מים עד קצה הפקק, כך תמיד תראה ירידה של 200 CC. בפעם הבאה כאשר אתה רואה חוסר, אל תשלים, תן לזה עוד מספר ימים בהם תבדוק בוקר -בוקר ואך ורק כאשר המנוע קר. אם תראה כי המערכת מאבדת כמות נוספת , רק אז תתחיל לדאוג.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב נבדקה הבעיה בלחץ...ונחשו מה, הלכה המשאבת מים...והאמת שאני אשם! בטיפול 100K המוסכניק המליץ לי להחליף אותה כי ככה צריך ואני לא הסכמתי ועכשיו אני צריך לשלם עבודה פעם נוספת...300 ש"ח עבודה....

שאלה קטנה לי אליכם....אני מתכוון לנקות על הדרך את הרדיאטור במים...ולאחר מכן למלא אותו בפרסטון,

הקטע הוא שאמרו לי במוסך מורשה של רובר שהחברה לפני כשנה עברה למים אדומים...ופרסטון זה צהוב אם אני לא טועה או ירוק אבל בטוח לא אדום.....

השאלה אם זה קריטי...מה אתם חושבים? לדעתי זה לא קריטי צבע המים אלא איכותם...

ואם זה פרסטון אז אפשר גם אם זה לא אדום..מה דעתכם?

פורסם

אמת .. לפרסטון יש מים אדומים מחזיקים 5 שנים ... 60 ש"ח למיכל ..

היום אני מחליף לאדומים ...

נניח ואתה נוסע במהירות האור מה יקרה אם פתאום תדליק אורות.....

איך הנהג של המפלסת שלג מגיע לעבודה ביום מושלג....

it's better to die on your feet than to live on your knees

• תוכן חדש...