Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרילים13

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי נמאס לי שהסאב שלי נהרס...

גרילים 13 אינץ' מישהו יכול לעזור אני כבר נואש...

מאיפה קונים?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני לא מאמין שתמצא גרילים ל13 אינצ'

אבל אתה יכול לעשות בעצמך איזה משהו שיגן לך על הסאב

גם פרספקט (הפלטה השקופה) תחתוך אותה לאיזה צורה או משו' תעשה איזה אות באנגלית (אני ראיתי את האות x מולבש על סאב וזה יפיפייה..)

ככה תפתור את הבעיה אני לא מאמין שזה צריך להיות מסובך

אביעד

פורסם

לי אין גריל גם לסאב, יש לי בבית 12' אם זה יעזור ...

אם לא תזרוק עליו דברים הוא לא יהרס...

(ומיכאל ידלוק, מה אתה עושה ער בשעה הזאת בפורום ? עד שיש חג ואפשר לישון)

פורסם

אסף הגריל הזה כבר ז"ל...

עשה את שלו אז אני בחיפושים אחרי משהו יותר מסיבי...

זה לא שיש לי דברים בבגאז' הלוואי והיה לי מקום בבגאז' זה פשוט שהסאב מחליק על הדפנות של הבגאז'...

עד שיש חג יוצאים לעשות חיים כפיר לא יושנים...

ל JL יש סאב 13 אינץ' אם מישהו יפנה אותי למשווק המורשה שלהם זה יעזור לי מאוד אולי לו יש גרילים 13...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

פוקאל עושים תיבה בצורה כזאת שהרשת מכסה את כל החזית של התיבה ככה שאין מה לנסות איתם...

חזרתי ב8 וחצי לא התעוררתי יא סטלן...

לירון יש לך אולי טלפון של רדיו מילאנו אתר או משהו?

פורסם

דה רבה עופר שיהיה שנה טובה לכולם...

פורסם

ממה שאני יודע אין גריל ייעודי ל W7 משום שפשוט הגריל היה יוצא משהו כמו 14 אינץ עם כמה אינצים טובים של הגבהה בשביל לא להפריע לממברנה.

בכל מקרה, יהיה לך הכי "קל להכין לבד. או שאתה יכול לגנוב לאיזה אונו 13" את הטאסות :)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...