Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בדיוק קורא את הכתוב על בוקסות למשולשים

בלארק 63 שלי אני צריך להחליף אותן כדאי לעבור לחומר החלופי או לקנות מקוריות של הרכב?

עופר בן צבי

פורסם

תלוי.

אני מניח שאתה מחפש נוחות ונעימות.

ולא מתכוון לקרוע את הרמזורים.

הייתי מיעץ לך ללכת על חומר מקורי.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

טוב...

עשיתי קצת בירורים.

יש בוקסות פוליאוריטן לרכבים אמריקאיים ישנים- כל הדגמים הנפוצים וגם הרבה לא נפוצים אבל קלאסיים או ספורטיביים.

כמובן, אין במלאי בארץ, וצריך להזמין.

מי שמעוניין, שילחו לי בבקשה הודעה פרטית (בשביל לא לעשות מסחרה בפורום), עם סוג הרכב ושנה, ואני אעביר רשימה מסודרת ליבואן (שלא מתעסק עם לקוחות פרטיים, אחרת הייתי רושם כאן את הטלפון שלו שתבלבלו לו את המוח בעצמכם), ואפרסם בדיון הזה התפתחויות כשיהיו.

אסף.

פורסם

זה קצת הזוי לא?

ומה המחיר שהוא מציע לסט כזה?

שימו לב סט גומיות שלם למוסטאנג עולה 100$ לכל האוטו חוץ מהתושבות של הכוייל אוברים (זה פשוט חלק שמיוצר תפוס עם מתכת). מארה"ב בסאמיט.summitracing

יש קיטים לכל המכוניות של GM ושל FORD ושל MOPAR ואפילו להונדה סיווק

וחוץ מיזה גם ב.ינוביץ מביא אותם במחירים ממש טובים. בדוק. עשינו על זה כבר סטג`....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...