Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבריולט בתקציב של 60 K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חבר שלי רוצה לקנות קבריולט והתקציב שלו הוא 60 k , השאלה היא מה??

חשבתי על 306 או גולף ... הצעות נוספות יתקבלו בברכה .

תודה , ולד.

פיג'ו 306 XSI

פורסם

הפורום הוא לא מחירון.

אם יש לו 60K תקציב לרכב, אז שיעשה שיחה לאתר של המחירון (לא חסרים לינקים בהודעות בפורום).

בהנחה שעלות שיחה סלולרית היא בערך שקל, התקציב המעודכן שלו יהיה 59,999 ש"ח, ואין בעיה לבדוק איזה מכוניות נכנסות לתקציב הזה.

אם יש לך שאלות יותר ענייניות, חוץ מהתאמה לתקציב - זה כבר עניין אחר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא התכוונתי שתעזרו לי להתאים רכב לתקציב, השאלה שלי הייתה איזה רכב הכי משתלם בקטע של אחזקה (צריכת דלק , ביטוחים , עלות חלקים וכו'...), אם יש למישהו הצעות אחרות לגבי רכבים אחרים שמתאימים אני אשמח אם תעדכנו אותי ... ואנימתנצל על ההודעה הלא ברורה...

תודה וחג שמח, ולד

פיג'ו 306 XSI

פורסם

צריכת דלק - הפונטו 1.25 קבריו היא המכונית המושלמת עבורו.

ביטוחים - כדאי לברר עם סוכן ביטוח.

עלות חלקים - תלוי מה מתקלקל. אם ילך לך המנוע במיאטה זה לא ממש ישנה לך שאלטרנטור ל-306 עולה 500 ש"ח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

צודק רז , זה לא ישנה , כי גג עולה 15K וביטוח מתקרב ל10 ( הכל כולל הכל ).

או בקיצור , זולה להחזקה קבריולט לא תיהיה בגלל הביטוח והגג.

עכשיו השאלה היא גם אם אתה אוהב לנהוג?

בגדול , אין על הנעה אחורית , מיאטה בהחלט היתה הבחירה שלי , ולא שאר החירטוטים ( ויסלחו לי הבעלים של כאלו ) שהם רק גירסאות נחותות של הרכבים הסגורים לרוב. ( ואני נחרד לחשוב איך נוסעת הפונטו ... )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

השאלה הבסיסית : הוא מחפש רודסטר או קבריולט ? כלומר 2 מושבים , ספורטיבית וקטנה או משפחתית פתוחת גג ?

אם העלות חשובה, אם יש חשיבות ליותר מ-2 מקומות ישיבה אזי הרכב אשר נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף הוא ה"פורד אסקורט קבריולט" שנת 94/95 עם מנוע ה-1800 של ה-XR3I.

מחיר הביטוח, זמינות החלקים, עלות גג, עלות רכישה - נמוכים מאוד. בנוסף אמינות. אופציה שניה פיאט פונטו. אופציה שלישית 205 שנת 92 אם תמצא.

נ.ב. יש הבדל עצום בחווית הנהיגה/נסיעה בין רודסטר לקבריו !

פורסם

אני רק ימליץ לך על ה306 קבריולט...אוטו פשוט מצויין!

ושכח מכל הסטיגמות שאומרים לך על מכוניות פתוחות וצרפתיות , תנסה אתה לבד ותראה שהכל בילבולי סלט.

יוגב

• תוכן חדש...