Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לדוגמא הרמקולים מאחורה הם 9*6 והתדר שלהם הוא בין 30 H ל 30KH. לעומת זה המגבר הוא בין 5H ל25 KH. האם התחום ברמקולים שבין ה25 KH ל30KH יפוספס בהגברה?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

האדם שומע ומרגיש את הצלילים.

הוא מרגיש את התדרים בין 1HZ ל כ 20/25HZ. זה תדרים של בס.

את התדרים בין 20/25HZ עד ל כ 18/23 KHZ אנו שומעים. (רובנו)

ואת התדרים מעל 18/23KHZ אנו חלקית שומעים וחלקית מרגישים בצורת לחץ בגולגולת. עד מעל ל 30KHZ.

אז תכלס תדרים מתחת ל 25Hז לא מעניינים ומעל ל כ20KHZ לא מעניינים.

אז לא יהיה פספוס. ולא כל רמקול שכתוב עליו 30KHZ באמת מגיע לזה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני יודע שאנשים נולדים עם שמיעה עד בערך 20 ולא 23, עם הזמן לרוב האנשים זה יורד דרסטית.

משיחות עם אנשים (אמנם בנושאי אוזניות אבל אודיו זה אודיו) אני לא שמעתי על מישהו ששומע מעל 19. אני אישי שומע עד 17 וחברים שלי בין 16-17.

לגבי הרגשות למיניהם, לא הרגשתי שום דבר מעל 17. לגבי באס, מרגישים את הכיסא ולרוב שומעים קרקושים שנותנים הרגשה של באס ולכן פסיכולוגית מגבירים את הרגשת הרעידות.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אז אם היינו שומעים לדוגמא עד 50KH השאלה שלי חוזרת לתוקפה .האם התחום ברמקולים שלא מופיע בתחום שמוגדר במגבר יפוספס בהגברה?(אני מנסה להבין משהוא טכני אז אל תתעקשו איתי על העובדה שאנחנו לא שומעים מעל 20KH).

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

א. כן זה "יפוספס בהגברה"

ב. זה לא משנה בגרוש.

ג. לגבי התחום התחתון, אל תחשוב לשניה שה 6*9 יכולים לעבוד ב 30 הרץ ולהחליף סאב.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

יש למישהוא את הטלפון של יבואן נאקאמיצ'י במקרה?

fiat x1/9

• תוכן חדש...