Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

27MHz במכונית שלט, מזה אומר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בננה היא 2 ערוצים, למרות שאפשר בקלות להפוך אותה ל-4 ערוצים.

חיתוך עדין בכנפיים ויש לך מאזנות, ואם אתה רוצה אפשר גם מצערת עם סרבו למנוע, אבל במקרה כזה לעניות דעתי צריך לעבור למיקרוסרבו.

פורסם
בננה היא 2 ערוצים, למרות שאפשר בקלות להפוך אותה ל-4 ערוצים.

חיתוך עדין בכנפיים ויש לך מאזנות, ואם אתה רוצה אפשר גם מצערת עם סרבו למנוע, אבל במקרה כזה לעניות דעתי צריך לעבור למיקרוסרבו.

צריך לעבור טיסן... אחד הטיסנים הגרועים באמת שהטסתי... ממש לא טיסן מדוייק, עושה מה שבא לו, אם יש טיפה רוח הוא בורח לך... מנוע קפריזיונרי... עוד???

כאשר נימאס לי מהבננה ומהצופית (מישהו ביכלל זוכר את הצופית? פאר מודלים!?) עברתי לדרור (משהו כמו ברנש)... איזו איכות חיים, איזו שליטה.. מנוע שלא נכבה סתם כי היום יום שני, לא זז ברוח, לא "מחליט" דברים... כיף!!!

המלצה, אחרי שתרסק את הבננה שלך לחתיכות בצורה שלא תוכל יותר לתקן אותה שקול מעבר למשהו יותר גדול...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בננה היא באמת 2 ערוצים, הגה גובה וכיוון , הבננה נבחר למטוס הכי טוב למתחילים, כמו שאמרו לפני אפשר להוסיף מאזנות וכל השטויות האלו, אבל עם המנוע החלש שמגיע עם הטיסן הוא לא ייסחב, ולכן צריך לעבור למנוע גדול יותר שיסחב וזה כבר סרט אחר..אם אתה רוצה משהו יותר גדול יותר מתקדם אתה יכול לקנות "Trainer 40" מנוע הרבה יותר חזק, ארבעה ערוצים הרבה, יותר חזק מבחינת הגוף, בקיצור הבדל ענק,אב אתה צריל לשים לו גם מנוע הרב יותר גדול משל הבננה..

טיסן :wink:

Suzuki Jimny

פורסם
27

בכל אופן, נהוג שטיסנים טסים על 72 ומכוניות טסות/נוסעות על 27...

גילי

זה נכון ולא נכון....

נכון שרוב הטיסנים עובדים על תדרי 72,לגבי מכוניות,עובדים על הרבה יותר תדרים (26,27,40,42,75).

לי היתה אפילו מכונית שהרצתי עם מערכת רדיו פוטבה של טיסן (הייתי היחיד במסלול עם תדר 72).

הבעייה עם התדרים הנמוכים (26 ו-27) שרוב המכוניות המצועצעות של NIKKO וכמעט כל המכוניות הפשוטות על שלט עובדות על התדרים האלה,ולכן יש איתם הרבה בעיות.

מישהו כאן אמר "להחליף תדר בשלט",זה לא הכי נכון להגיד,כי אם תחליף תדר (כלומר מעבר מתדרי 27 לתדרי 75 לדוגמא) אתה עלול לשרוף את המערכת רדיו קומפלט כי היא עובדת בתדר שלא מתאים לה.

מה שכן ניתן לעשות,זה להחליף ערוץ בתדר (כלומר לעבור מ-27.15 ל-27.30),וגם פה חשוב לשמור על העקרון של ערוץ נמוך וגבוה,ועכשיו ההסבר:

הערוצים מתחלקים לגבוהים ונמוכים:

1.נמוך- עד 50

2.גבוה-מעל 50

לדוגמא:

27.20- זה ערוץ נמוך בתדר 27.

27.60-זה ערוץ גבוה בתדר 27.

במקום 27.20 אני יכול לקחת 27.15,27.25 וכו'.

במקום 27.60 אני יכול לקחת 27.65,27.55 וכן הלאה,אבל לא תדר שנמוך מ-27.50 .

מערכת רדיו זה דבר שאסור לחסוך בו כי ההפרש בין מערכת רדיו בינונית ופשוטה למערכת רדיו טובה עם הרבה פונקציות מסתכם במשהו כמו 300 שקלים גג.

לעומת זאת,הנזק שייגרם למכונית כשהיא תפגע בקיר בגלל תקלת רדיו שהיתה נמנעת עם מערכת טובה, גדול בהרבה.....

נקודה למחשבה....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

וכמובן שאם מסיעים בקבוצה גדולה מומלץ בחום להצטייד בלוח תדרים (אנחנו הכנו שלטים בלימינציה עם סוג הרכב והתדר וליד כל מסיע שמנו שלט,ולא היו פקשושים).

הזה קשה לראות את המכונית (קשה מאוד...).

אנחנו הכנו :)

אני השתמשתי במשאבי הצבא , תוך כדי הפסקת הצהריים שאף אחד לא נמצא בשכפליה וניילנתי אותם , פעם אחד נכנס הרנ"ג המפגר ושאל מה זה בדיוק , אמרתי לו שהמפקד שלי ביקש את זה דחוף להיות , הוא הסתכל על זה , לא הבין מה זה והלך ... איזה יופי שהם כולם מפגרים ....

היה כיף בצבא :)

• תוכן חדש...