Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה אנשים אחרי הרבה זמן של ציפיה וחיסכון של כסף הינה זה - המערכת שלי

אחלה מערכת, מאוד מבסות מימנה

הרכיבים:

HU: Pioneer dpeh770mp

Front Component: Morel Pulse 6.5

Amp 1: JBL GTO 74.5

Amp 2: Pioneer 75X2 RMS

SUB: Punch P1

וכמובן תמונות:

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=3C4590E0C8754B6595EAE0C5F54E5DD9&alid=273951

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

עבודה נחמדה.

אני מניח שאת הסאב מגביר הפיוניר?

תיבה מקורית של היצרן? היא נראית גדולה מדי! אלא אם מדובר בפתוחה ולא באטומה...

לדעתי, היית מוותר על אחוריים ומביא סאב יותר חזק שיתאים לJBL...

בכל אופן תתחדש !

Race Smart

פורסם
עבודה נחמדה.

אני מניח שאת הסאב מגביר הפיוניר?

תיבה מקורית של היצרן? היא נראית גדולה מדי! אלא אם מדובר בפתוחה ולא באטומה...

לדעתי, היית מוותר על אחוריים ומביא סאב יותר חזק שיתאים לJBL...

בכל אופן תתחדש !

את הסאב ואת הקומפוננטים מגיר ה JBL הפיוניר לא עובד עדיין אלא שמתי אותו כאופציה כי בעתיד אני מיתכוון לשדרג את הקומפוננטים מקדימה ואת הפולס להעביר לאחורה (ואותם יגביר הפיוניר)

וכן אני מיתכוון להחליף את המאוררים ולשים להם גריל נחמד - אבל זה יקרה קבר אחרי שאני אקבל את המשכורת.

והתייבה אכן מקורית (והיא אם פורט)

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם
את הסאב ואת הקומפוננטים מגיר ה JBL הפיוניר לא עובד עדיין אלא שמתי אותו כאופציה כי בעתיד אני מיתכוון לשדרג את הקומפוננטים מקדימה ואת הפולס להעביר לאחורה (ואותם יגביר הפיוניר)

והתייבה אכן מקורית (והיא אם פורט)

אני חושב שהJBL חזק מדי לP1...

PEAK אחד שניים ואתה תטגן לו את הסליל..

Race Smart

פורסם

יצא באמת יפה!

אהבתי את הפלטה של המגברים! נחמד מאוד!

גם הרכיבים נהדרים!

וחבל שדווקא הסאב הזה...

אני במקומך הייתי חוסך עוד טיפה ומביא משהו יותר חזק, ושיתאים יותר לJBL.

ואני כמו אחרים, לא חושב שהסאב מתאים ממש לJBL, הוא חזק מדי בשבילו... חבר אליו את הפיוניר אם כבר..

הרבה יותר מתאים!

בסה"כ, התקנה נחמדה ביותר! כל הכבוד!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

אחלה עבודה , יפה מאוד .

לדעתי הפיוניר אמור להיות בגישור לסאב .

והJBL יהיה רק לרמקולים... גם ככה הוא חזק מידי לרוקפורד...

גם אם בעתיד תירכוש קומפוננט טוב יותר.

פורסם

אז ככה.

הפיוניר חלש מידיי ואין מצב שהוא יזיז ס'מ את הסאב (זה בדוק!!!) לכן הגברתי אותו אם ה JBL וחוץ מיזה כיוונתי שעתיים את המערכת (טיפה פחות) אז אני לא ממש מפחד לישרוף אותו (בימיוחד שכיוונתי את המערכת לווליום יותר גבוהה ממה שאני שומע)

פורסם

למה באמת אני צריך להחליף את הבית פיוז?

• תוכן חדש...