Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכי מהר שהורכבתי על אופנוע שאני זוכרת זה במהירות של 221 קמ"ש, מעבר למהירות זו כבר הייתי צריכה להסתתר מאחורי גבו של הרוכב כי הרוח הופכת להיות בלתי נסבלת.

ל'

אני הורכבתי במהירות של 233.4 קמ"ש. :roll:

MB SLK 320 - 2002

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקרא את ההמשך... מעבר למהירות הזו כבר לא הסתכלתי על מד המהירות והסתתרתי מאחורי גב הרוכב בשל רוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז אנחנו שוללים את תעודת הגבר גבר (בחורה בחורה) מנהגת שודים, ומעניקים אותה לך בטקס מרגש.

כיבוד קל יוגש בכניסה

כן כן, לא לא.

פורסם

אני לא יודע מה אתכם , אבל אני בחיים בשום אופן לא הייתי מסכים לירכב עם מישהו באפנוע במהירויות האלה.

זה המוות הכי מיותר שיש בעולם , פשוט ככה..

180 קמ"ש ... 200 קמ"ש ... 220 קמ"ש .......240 קמ"ש .....לא משנה המהירות , אבל רוב הסיכויים שתמותו שתיפלו בכזאת מהירות.

נ.ב : מיותר לציין שאופנוע זה הכלי הכי מסוכן , אבל עדיין הכי מהנה לנהיגה :-D

יוגב 205

פורסם

לא מחפשת תארים ולא מחפשת מהירויות גבוהות, לכל רוכב ואופנוע יש את המגבלות שלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ההודעה שלי לא כוונה אליך אלה לbenny-t

מצטער אם נפגעת, זאת לא הייתה הכוונה :-)

אין מה להיתגאות בזה שהורכבת ב300 קמ"ש...בטח שלא על גבי הפורום

כן כן, לא לא.

פורסם

מנסיוני המועט על גבי אופנוע כביש, אני חושב שהוא כלי הרבה יותר בטוח ממכונית לנסיעה במהירויות גבוהות - או לפחות, מרוב המכוניות. במהירות כזו, יש יתרון לכך שיש שני גלגלים בלבד, היציבות הכיוונית נשמרת בצורה טובה בהרבה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עם האופנוע הנכון בזמן הנכון(אמצע הלילה למשל) במקום הנכון(כביש 6 למשל) מהירות של 220 קמ"ש אמנם גבוהה אך לא מטורפת או מסוכנת , סתם מעט מרגשת...

אין בעיית יציבות,כתם שמן,אבן קטנה ושאר עניינים שטותיים שעוברים תחת צמיגי האופנוע ללא מפריע בדרך להילוך חמישי...

ואחריו שישי...

ד"א: אותו כנ"ל גם לגבי הרכבת מישהו מאחור!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

רק כדי לסבר את האוזן ,בגרמניה אנשים נוסעים במהירות זו באופן יומיומי , ולא מתים כמו זבובים.

מהירות כזו מסוכנת כשהיא מתבצעת בין קופסאות אחרות שמתנייעות ב-90 , לא כמהירות מוחלטת. מספיק להתחסד.:evil:

פורסם
רק כדי לסבר את האוזן ,בגרמניה אנשים נוסעים במהירות זו באופן יומיומי , ולא מתים כמו זבובים.

מהירות כזו מסוכנת כשהיא מתבצעת בין קופסאות אחרות שמתנייעות ב-90 , לא כמהירות מוחלטת. מספיק להתחסד.:evil:

שמר, הלוואי ולנו היו מערכות כבישים כמו בגרמניה או תרבות נהיגה כמו בגרמניה ...

פורסם

שמר צודק, הכל יחסי... תלוי באיזה כביש עושים את זה (שיהיה סלול ברמה גבוהה בלי בורות והפתעות אחרות) ומה מצב התנועה (מהירות, צפיפות וכדומה)...

אבל, יש עוד גורם לא פחות חשוב והוא היכולת של הנהג... אם הוא רק עלה על האופנוע לפני יומיים לפי דעתי לא כדאי ישר לנסוע במהירויות כאלו, אבל אם הוא כבר מנוסה אז הוא יכול להרשות לעצמו...

לגבי המקרה שקרה פה, מסוכן ולא אחראי... בלי קשר לתנועה (אם היו מכוניות אחרות על הכביש אז זה הופך את זה רק לחמור יותר) לא כדאי להרכיב ילדים קטנים מדי שכן אין לדעת אם הם פתאום יעזבו את הרוכב או יעשו תנועה לא במקום ויגרמו לתאונה...

דרך אגב שמר מי זה אצלך בתמונה?

פורסם
שמר, הלוואי ולנו היו מערכות כבישים כמו בגרמניה או תרבות נהיגה כמו בגרמניה ...

איכות הסלילה בחלק מהכבישים מספקת (שלא כמו איכות האספלט ,אבל זה משהו אחר).

תרבות נהיגה ? דיברתי על כביש שבו אין פחיות ישראליות.

גדי ,כשתגדל תבין. בינתיים ,קרא את החתימה.

• תוכן חדש...