Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נראה הגיוני בכלל שזה ילד ועוד בגילאים שנקוב וכל מי שרכב פעם על אופנוע יודע כמה קשה להחזיג בחצי מהמהירות הזאת כמו שהgsi אמר נראה לי חרטה

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא נראה הגיוני בכלל שזה ילד ועוד בגילאים שנקוב וכל מי שרכב פעם על אופנוע יודע כמה קשה להחזיג בחצי מהמהירות הזאת כמו שהgsi אמר נראה לי חרטה

אם היית מתבונן בתמונה היית מבין שיש ילד "שדבוק" לרוכב אופנוע.

וזו לא כל כך בעיה לרכב על אופנוע במהירות הזו פשוט מחבקים את הרוכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם היית מתבונן בתמונה היית מבין שיש ילד "שדבוק" לרוכב אופנוע.

וזו לא כל כך בעיה לרכב על אופנוע במהירות הזו פשוט מחבקים את הרוכב.

ל'

כן, אבל זה אפשרי לשבת ככה זקוף ב-240 קמ"ש על דו"ש?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כן, אבל זה אפשרי לשבת ככה זקוף ב-240 קמ"ש על דו"ש?

הכי מהר שהורכבתי על אופנוע שאני זוכרת זה במהירות של 221 קמ"ש, מעבר למהירות זו כבר הייתי צריכה להסתתר מאחורי גבו של הרוכב כי הרוח הופכת להיות בלתי נסבלת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ואת חושבת שזה הופך את העיניין לקל יותר זה שאת לא ילדה בת 5

אדם שמרכיב בחורה\בחור\כלב\חתול במהירות 221 קמ"ש הוא אדם לא אחראי בעליל שחושב באותו רגע עם הז**ן ולא עם הראש !

אופנוע זה לא כלי קל לשליטה ב221 קמ"ש השליטה בו היא גם ככה לא בדיוק הדבר הכי פשוט בעולם ומשקולת שעלולה לבצע תנועות לא נכונות בניגוד לרוצון הרוכב על הגב זה ממש לא אידיאל....

פורסם

בגלל זה לא רוכבים עם כל אחד, ולא מרכיבים כל אחד על אופנוע.

ל'

פורסם
... שרוכב רכב על דו"ש כשהוא זקוף לחלוטין עם ילד מאחור על 240 קמ"ש?
הדבר האחרון שהאופנוע הזה הוא דו"ש!

---

מישהו מצליח לזהות את דגם האופנוע?
אני מהמר על ZX... כנראה... אבל ממש קשה לזהות.
פורסם
בגלל זה לא רוכבים עם כל אחד, ולא מרכיבים כל אחד על אופנוע.

ל'

אין דבר כזה לא רוכבים על כל אחד (:wink:)

כתם שמן\אבן\מכונית מטומטמת\מה שבא לך

לא תלוי לא ברוכב ולא במורכב....לאוף מאופנוע ב80 קמ"ש מסוכן אבל יש סיכוי לשרוד...ב240....אני מקווה שיש צוואה מסודרת

פורסם

כי על אופנוע לא נוסעים עם כל אחד, היית מוכן לרכב עם מי שיש לו רשיון חודש חודשיים?

אני לא, ואם אני לא מרגישה ביטחון עם הרוכב אני לא רוכבת איתו .

הרוכב צריך להיות חלק מהאופנוע, ואם הוא לא אז הוא בבעיה.

ל'

• תוכן חדש...