Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3 מגברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נכון שעדיף מגבר לכל רמקול..

הכוונה מגבר לרמקולים הקדמיים

מגבר לרמקולים האחוריים

ומגבר לסאב

זאת אומרת עדיף 2 מגברים של 2 ערוצים במקום

מגבר אחד של 4 ערוצים?

מערכת בבנייה...!

פורסם

לא, עדיף יציאה לכל אלמנט. ז"א ממגבר 4 ערוצים להגביר שני וופרים בנפרד ושני טוויטרים בנפרד עם קרוס אקטיבי לפני המגבר.

לסאב הכיטוב מונובלוק. או מגבר שישה ערוצים כאשר 4 ערוצים לכל אלמנט בקומפוננט וגישור של השניים הנותרים לסאב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה עדיף יציאה לכל אלמנט ?

עדיף מבחינת מה ?

ולמה עדיף לסאב מונובלוק ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה נכון שעדיף מגבר לכל רמקול..

הכוונה מגבר לרמקולים הקדמיים

מגבר לרמקולים האחוריים

ומגבר לסאב

זאת אומרת עדיף 2 מגברים של 2 ערוצים במקום

מגבר אחד של 4 ערוצים?

האידיאל לכל רמקול הוא ספק כח בנפרד יש גם פחות זליגה והשראה בין ערוץ לערוץ. מונובלוק קלאס D, עדיף על מגבר סטריאו, רוב מגברי הסטריאו אינם stable 2ohm בברידג'.

פורסם

עזבו אתכם מקלאס D F Z ובלה בלה.

מי יודע מה הסיבה האמיתית שבגללה עדיף לשים קרוס אקטיבי לפני המגבר ולחבר כל אלמנט ישירות למגבר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מגבר מונובלוק קלאס די, עדיף על מגבר CLASS AB ? מבחינת מה ?

קרוס אקטיבי, עדיף על קרוס פאסיבי ? מבחינת מה ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

איכות, עוצמה, ניצול.

למה bi-amplifing או bi-wiring עדיף על פני חיבור "סטנדרטי" או מגושר?

איתמר.

פורסם

איכות ?

עוצמה ?

ניצול ?

איכות של מה ? תיתן לי השוואה איפה אני אקבל יותר, "איכות" ולמה בעצם אני אקבל אותה.

עוצמה ? תיתן לי השוואה איפה אני אקבל יותר עוצמה, ולמה אני אקבל אותה.

תודה מראש על ההסברים ...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

ממה שהבנתי בחיתוך פאסיבי יש עניין של משחקי פאזות לא תמיד זה 180 מעלות.

משחקי התנגדות עלולים להוריד עוצמה, יש הרבה יותר משחק של עוצמות בחיתוך אקטיבי. וכמובן הגמישות של נקודת החיתוך.

מה שפאסיבי כן נותן זה את הנקודת חיתוך והשיפוע שהמהנדס בחר לנכון, והנוחות של חיבור ערוץ אחד לקומפוננט.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
מגבר מונובלוק קלאס די, עדיף על מגבר CLASS AB ? מבחינת מה ?

קרוס אקטיבי, עדיף על קרוס פאסיבי ? מבחינת מה ?

שי, שמתי לב שאתה תמיד "עונה" בסדרת שאלות, למה?

פורסם

קח מגבר 4 ערוצים וחבר אותו בצורה הבאה:

שני ערוצים מגושרים לקרוס פאסיבי 2X. (גישור סטנדרטי).

קח את אותו מגבר 4 ערוצים וחבר אותו בצורה הבאה:

קרוס אקטיבי לפני המגבר, וחיבור יציאה אחת לטוויטר, יציאה שנייה לטוויטר, יציאה שלישית למיד ויציאה רביעית למיד.

איפה ישמעו יותר טוב, יותר חזק ולמה?

איתמר.

פורסם

בפאסיבי.

למה? כי יהיה לך הרבה יותר עוצמה.

איפה ישמעו יותר טוב זה עניין אחר.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

רפרפתי בת'רד שאייל צירף, ואף אחד לא ענה על התשובה מדוע עדיף קרוס פאסיבי על אקטיבי (הסיבה הפיזיקלית, ולא, אין כאן הכוונה למשוואות מתמטיות מטורפות).

מה זה דאמפינג פקטור (רמז) ואיך הוא מתקשר לכל העניין?

תשובה (ממני לפחות) תבוא מחר.

איתמר.

• תוכן חדש...