Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ROAD TRIP � מחפשת שותף למסע בזמן � ROUTE 66

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
BAGIRA

אני מוריד את הכובע בפנייך.....

אם הייתי לבד הייתי עושה זאת ככה וממזמן אבל מכיוון שיש לי אישה שאני אוהב אותה והיא אוהבת אותי רק מה - לא על אופנוע....

ולגביי מה שרשמו על המלך, אם כל הכבוד שלי לאלביס ויש כבוד....

המלך שלי הוא מרווין גאי - מי עוד שר שירים בקול שגורם לך להזיל דמעה מהתרגשות, להידלק מהמילים ולהסתכל על בחירת ליבך במבט שכזה... אמנם הרבה זמרים אבל מרווין גאי עושה זאת טוב מכולם...

ומי שמכיר יכול לעקוב אחרי ההיסטוריה של השירים שלו ובכלל החיים שלו ולהתרגש חבל על הזמן, מרווין גאי זה המלך של מוזיקת האווירה, בקבוק מרלו, 30 נרות, והמוזיקה האלוהית הזאת....

And baby, I can't hold it much longer

It's getting stronger and stronger

And when I get that feeling

I want Sexual Healing

בנצי

חשבתי בתחילה להגיב בה"פ, אולם במחשבה שנייה, אני מוצאת לנכון להגיב כאן, מכיוון שגם הרומנטיקה הפכה להיות מושג אספני, נפלא ומסעיר לדעת שאצל חלק זה עדיין קיים ואפילו מוחצן, ריטה היא בחורה ברת מזל, זו הפעם השנייה שאתה גורם לי להתפעם, כמו גם האחרים שהעדיפו לעשות זאת בה"פ וחבל.

נוסטלגיה, רומנטיקה, חושניות והסחפות -

And I think to myself, what a wonderful world

אירית

rolls_allsize.jpg

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מרווין גיי

זמר הנשמה הכי טוב ששמעתי מעודי.

השיר הראשון שלו ששמעתי היה הקליפ Lets get it on ב-VH-1 ומאז אני מכור.

ריי צ'ארלס הוא המלך האמיתי

יש איזה מלך אחד, אולי אתם מכירים אותו:

סר צ'ארלס (סוויסה). הרס"ר משמעת המיתולוגי של קורס טיס....

בנאדם קשוח,קשוח אבל זהב. רק לא מומלץ להיות לידו לא מצוחצחים.:-D

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
BAGIRA

אני מוריד את הכובע בפנייך.....

אם הייתי לבד הייתי עושה זאת ככה וממזמן אבל מכיוון שיש לי אישה שאני אוהב אותה והיא אוהבת אותי רק מה - לא על אופנוע....

And when I get that feeling

I want Sexual Healing

בנצי, גם אני נשוי , המסע היה בימי רווקותי.

גם אני בינתיים נקלעתי למלכודת של עבודה,משכנתא וכו', מזל שממלכודת הילדים הצלחתי להתחמק עד עכשיו!

אבל.... בתור מילת עידוד לעתיד עבורך. הורי, צמד מבוגר ורומנטי (באמצע שנות ה 60) עשו בשמה שעברה מסע מונקובר ועד מקסיקו.

נכון שזה לא היה על צמד הארלי'ז או קדילק אלדורדו קונברטבל, אלא סתם רכב השכרה, אבל עדיין, הם נורא נהנו וזכו לעשות משהוא שאני ואחי מנענו מהם (מעצם היותנו ולא באופן פעיל ,חו"ח)במשך שנים.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

And I think to myself, what a wonderful world

אירית

אח אח, לואי ארמסטרונג, מעלה בי זכרונות ילדות של שמיעת תקליטים שלו עם אבא שלי על הפטיפון של סבתי.

והקול של ריי צ'ארלס בשילוב עם ברברה סטרייסנד במחזמר "HELLO DOLLY", מעלה בי רצון להפסיק לעשן ולחזור לפתח את הקול שלי. הנימוחות והעדינות של סטרייסנד, עם הבאס המחוספס של צ'ארלס - פשוט מדהים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
בנצי, גם אני נשוי , המסע היה בימי רווקותי.

נשוי אני עדיין לא, אני חצי נשוי.

יש לי תוכניות לפני שאשים טבעת, יש לי לקנות פורשה עד 2008, לבנות בית באבן יהודה ועוד כמה דברים...

אשה כבר יש לי והיא נהדרת (ואפילו מבינה את התוכניות) אז חוץ מלעשות אירוע ולעמוד מתחת לחופה עשינו כמעט הכל...

בכל מקרה הטיול יהיה בשנה הבאה כי מבחינה כלכלית זה מסתדר לי יותר טוב בראש....

ולגביי ריי צ'ארלס - כל מי שעוד לא ראה את הסרט אז שירוץ מהר לספריית הוידאו ויקח...

סרט מרתק, חובה... ראיתי פעמיים רצוף...

ועוד סרט מומלץ על הדרך (כי יש בבלוקבסטר מבצע של 1+1) הוא "לזכור את הטיטאנים" סרט טוב והמוזיקה עוד יותר....

haters will hate

פורסם

שלום לכולם

קראתי העיון רב את השירשור, אבל למרות הכל אני עדיין חושב שהדרך הנכונה לחרוש חבל ארץ דוגמת כביש-66 היא באופנוע... מי שקרא את תאורי מסע האופנועים של רוברט מ. פירסיג "זן ואומנות אחזקת האופנוע"... (ספר חובה שמלווה אותי שנים רבות וכל פעם מפתיע אותי מחדש)..מכיר את ההרגשה שאתה חלק מהנוף, הצבע, והריחות, ולא רק משקיף מהצד...יש משהוא שהופך את חווית הרכיבה למשהו אחר מנסיעה ברכב...קיים קושי אמיתי להסביר זאת, זר לא יבין... זה בדיוק כמו נסיון להסביר מה הטעם של מנגו ומה ההבדל מהטעם של בננה (ממולץ לנסות על מישהו אפילו רק בשביל הקטע). נכון יש הרבה סיבות מעשיות מדוע רכב עדיף ורובם נכונות, אבל אם לעשות מדי פעם משהו אחר, להגשים חלום צריך ללכת רחוק יותר... טיולי רכב נעשה במקומות שלא כדי לסוע באופנוע... כביש-66 רק עם הארלי ורצוי בחבורה גדולה-נולד להיות חופשי... ד"ש למלאכי הגהינום- הגשימו את כל החלומות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
שלום לכולם

קראתי העיון רב את השירשור, אבל למרות הכל אני עדיין חושב שהדרך הנכונה לחרוש חבל ארץ דוגמת כביש-66 היא באופנוע......יש משהוא שהופך את חווית הרכיבה למשהו אחר מנסיעה ברכב...

מסכים לחלוטין, במקום להיות סגור בבועה משלך עם הרדיו והפוטטו ציפס בכיסא הנוסע, אתה פתאום חלק מהנוף. יש גם איזה קטע פסיכולוגי כזה (מנסיון) שהרבה יותר קל לך מנטלית לעצור בצד הדרך ולקשקש קצת עם האנשים. באוטו בד"כ אתה עוצר רק לתדלק ולפיפי.

טיולי רכב נעשה במקומות שלא כדי לסוע באופנוע... כביש-66 רק עם הארלי ורצוי בחבורה גדולה-נולד להיות חופשי... ד"ש למלאכי הגהינום- הגשימו את כל החלומות-רן

תאמין לי, עם כל הפנטזיות שהיו לי ושיש לך בראש, כביש 66 או כל מקום אחר בעולם הוא נתיב מסוכן לאופנוע.

כשאתה מדלג בעיר מהבית לעסק על טוסטוס (או איזה GSXR) זה דבר אחד, לחיות על האופנוע במשך חודשים חושף אותך לכל המנייקים שמסתובבים ושונאים אותך רק בגלל שיש לך אופנוע.

להזכירך ....... איך מסתיים "נולד להיות חופשי"?

במהלך הטיול שלי בארה"ב הורדתי מהכביש בכוח ובכוונה עשרות פעמים!!!

כשיש לך איזה טיל יפני בין הרגליים, אתה פשוט מתחפף לו, עם הארלי זה כבר יותר קשה.

למזלי, למדתי לזהות את פרופיל ה"מוריד" הממוצע (פיק אפ משנות ה 70 ומטה עם פס מוזר לרוחב החלון האחורי (שוט גן בתוך הכננת שלו)) ולהזהר מהם, אבל, תתנתק מהפנטזיות של שער מתבדר ברוח וכו, זה בפרוש טיול שיכול להגמר ברע.

בנוסף, היו עיירות שהגעתי אליהן, נכנסתי לדיינר וישר כולם חברים, צריכים עזרה בחווה, מוכנים לתת בתמורה אוכל ומקום לישון ופשוט כיף חיים!

היו עיירות שעוד לפני שהקיק-סטנד נגע בכביש, קיפלתי אותו ונעלמתי באופק.

בברכה,יניב

פורסם
היום כל העולם מתאבל

יום השנה למותו של אלוויס

ואללה? ואני חשבתי שהחגיגות והמסיבות זה לציון 60 שנה לסיום מלחמת העולם ה-2 שחל היום.

מסתבר שאלו היו מסיבות לציון מותו של נרקומן שמן? ואללה, למדתי משהוא :wink:

יניב

פורסם
תאמין לי, עם כל הפנטזיות שהיו לי ושיש לך בראש, כביש 66 או כל מקום אחר בעולם הוא נתיב מסוכן לאופנוע.

כשאתה מדלג בעיר מהבית לעסק על טוסטוס (או איזה GSXR) זה דבר אחד, לחיות על האופנוע במשך חודשים חושף אותך לכל המנייקים שמסתובבים ושונאים אותך רק בגלל שיש לך אופנוע.

להזכירך ....... איך מסתיים "נולד להיות חופשי"?

במהלך הטיול שלי בארה"ב הורדתי מהכביש בכוח ובכוונה עשרות פעמים!!!

כשיש לך איזה טיל יפני בין הרגליים, אתה פשוט מתחפף לו, עם הארלי זה כבר יותר קשה.

למזלי, למדתי לזהות את פרופיל ה"מוריד" הממוצע (פיק אפ משנות ה 70 ומטה עם פס מוזר לרוחב החלון האחורי (שוט גן בתוך הכננת שלו)) ולהזהר מהם, אבל, תתנתק מהפנטזיות של שער מתבדר ברוח וכו, זה בפרוש טיול שיכול להגמר ברע.

בנוסף, היו עיירות שהגעתי אליהן, נכנסתי לדיינר וישר כולם חברים, צריכים עזרה בחווה, מוכנים לתת בתמורה אוכל ומקום לישון ופשוט כיף חיים!

היו עיירות שעוד לפני שהקיק-סטנד נגע בכביש, קיפלתי אותו ונעלמתי באופק.

בברכה,יניב

יניב

מפנטיזית השיער התנתקתי מזמן... שיער טיפש לא מחזיק על ראש חכם !

משאר הפנטזיה? אין לי ספק שאתה צודק, ויש עוד סיבות הגיוניות רבות, פרט לסכנה...

אבל זאת הפנטזיה שלי.....

כאשר אדם מגשים חלום הוא באופוריה ברגעים הראשונים, ולאחר מכן יש נפילה מאין אבלות על החלום שנגוז... יש גם התנגשות בין החלום לשיברו... האכזבה אחרי צפיות גדולות... אבל זה חלק מהחיים...

והעובדה היא שאתה הגשמת את הטיול שלך בארה"ב, ורק לאחריו הגעת לתובונות שציינת אבל שאלה לי אילך עם יד על הלב היום היית מוותר על הטיול הזה בגלל הסכנה?-סעו בזהירות-רן

tom1_big.jpg

פורסם
ואללה? ואני חשבתי שהחגיגות והמסיבות זה לציון 60 שנה לסיום מלחמת העולם ה-2 שחל היום.

מסתבר שאלו היו מסיבות לציון מותו של נרקומן שמן? ואללה, למדתי משהוא :wink:

יניב

מלחה"ע השנייה נגמרה בתאריך ה-8 במאי בארה"ב וב-9 במאי ברוסיה - אז על מה אתה מדבר בדיוק?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
מלחה"ע השנייה נגמרה בתאריך ה-8 במאי בארה"ב וב-9 במאי ברוסיה - אז על מה אתה מדבר בדיוק?
רואים שאת קרובה לבחינות הבגרות....ואיזה שיר של ביאליק הכי קרוב לאספנות?-רן

• תוכן חדש...