Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ROAD TRIP � מחפשת שותף למסע בזמן � ROUTE 66

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יניב, גילי, יוליה, גלעד

אני אחוזת בעתה, לאן לקחתם את השירשור האופטימי הזה, אולם להוריד את הכובע בפניכם על המידע המעניין והמרתק שהבאתם, אני מכורה לערוץ ההיסטוריה ושם כמובן לא חוסכים במידע מבעית, יש משהו קסום בבעתה הזו.

אם בנושא אתרי נסויים בארה"ב עסקינן, מדבר נבדה הוא אחד מהם, אני זוכרת חוצה אותו בנהיגה , והשילוט המאיים והאבק שכל כך שמחתי להפטר ממנו במקלחת הראשונה שהתאפשרה, מי יודע אולי ימי ספורים???

סיפור מעניין, JOHN WAYNE האגדי, שבשנות החמישים צלם את את "הכובש" , הלוקיישן היה לא רחוק מאתר הניסויים הגרעיני ובתווך ההשפעה, סובלים מהאבק הנגוע , ישנן תמונות מהסט שרואים את ג'ון ווין נושא מונה גייגר במהלך הצילומים , אולם באותם ימים התובנה בענין שאפה כמעט לאפס.

ישנה כמובן מחלוקת בענין, אולם העובדות מדברות בעד עצמן, חלק לא מבוטל של הצוות שהיה בלוקיישן מת ממחלת הסרטן, 91 פתחו מחלות סרטניות ו46 מהם נפטרו כתוצאה ישירה ממחלות אילו.

השמועה הרווחת היא שהווארד היוז המפיק של הסרט שקבל על עצמו את האחריות על התופת הזאת, ובגלל רגשות אשם בשנה האחרונה לחייו נהג לצפות ללא סוף בסרט בצורה כפייתית.

האם הגולם קם על יוצרו??? למי התשובה??

סוף שבוע נפלא למרות הכל

שלכם

אירית

אם ככה אז הולכים על אייסלנד-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אומר להתחיל לדבר על דברים טובים.....

וטוב שיש את ערוץ ההיסטוריה - כי כמו שאלברט אמר פעם:

ידע זה מה שנשאר, אחרי ששכחת מה שלמדת בבית הספר.....

ובנוגע לנישואים - כי גם על זה כתבנו כאן - הנה מספר אמירות בנושא:

נישואין זה ניסיון לפתור ביחד בעיות שלא היו צצות בכלל, אם היית לבד.

הרבה אנשים היו רוצים להיות נשואים, אבל לא 24 שעות ביממה.

ולסיום: אם אתה חושש מבדידות - אל תתחתן.

אני גדלתי על האמירה: אסור לאבד את הייאוש, את התקווה כבר איבדנו מזמן.

יאללה מי בא לארה"ב????

haters will hate

פורסם

כמו שאני עם חולצת טריקו XXXL (ג'לביה עלי)

לפני שינה, האמת שיכולתי לממש זאת, אבל יש מחויבויות, DARN!!!

ועוד שעה ל אל על 001

פורסם

אם כבר אימרות אז אני תמיד דגלתי בגראוצו מרקס שלא היה מוכן להתקבל למועדון שמוכן לקבל אותו.

יכול להיות שבגלל זה אני לא חבר במועדון ה 5???:-D

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם כבר אימרות אז אני תמיד דגלתי בגראוצו מרקס שלא היה מוכן להתקבל למועדון שמוכן לקבל אותו.

יכול להיות שבגלל זה אני לא חבר במועדון ה 5???:-D

יניב

יניב!

יצאת בגובה נמוך...

ומעניין לדעת מי מכם מכיר את המונח הזה? למה הוא מתכוון? ומאיפה הוא בא???

אירית

• תוכן חדש...