Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[סקר] "אני הכי שונא כשהאוטו שלי..."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שונא שהאוטו פיתאום בא לי ביציאה מפגרת של תקלה מטומטמת

אחרי שהשקעתי עליו חצי יום בציחצוח ופינוקים (תקלות מפגרות אופייני לvagים )

הכי הכי הכיהכי שונא שהאוטו נקי וילדים מעצבנים שמים ידיים על החלון

ומשאירים טביעות :evil:

פורסם

פתאום נוסע פחות טוב מבד"כ ובלי סיבה ברורה.:x

אין תקלות במחשב דיאגנוסטיקה אז מה קרה הפעם? :roll:

עוד פעם מילאתי דלק מהול בתחנת פז גני התערוכה? :bad-word:

האויר חם מדי בחוץ והאינטרקולר לא מספיק?

הסעפת השתחררה טיפה?

מה קרה?!

אבל אני גם שונא את הדברים הבאים (שגם אנשים אחרים אמרו):

לפתוח מחירון ולגלות שלוי יצחק לא מעריך את יצירת האומנות המוטורית שלי כמו שהוא מעריך טויוטה חורולא, או מאזדה לאנטיכס.

תקלות VAG מטופשות של רילייס וכו'(תודה רן...)

חתולים ששורטים את הצבע.

להוציא כרטיס אשראי בתחנת דלק במקום להגיד "פזומט 95 , תודה!"

לגלות שגם הילוך שישי נגמר מתישהו...(:wink: )

פורסם

אני שונא שאני צריך להגיע לעבודה, והאוטו לא מתניע כי שכחתי לכבות את המערכת לילה לפני... :roll:

Audi A3 Sportback עם כסאות תינוק מאחורה :wink:

פורסם

הכי שונאת כאשר אני שוטפת ומקרצפת את הרכב ביום שישי, והשכנים מלמעלה מבקשים שנעביר להם גם "ויש" על הרכב (בהלצה כמובן).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• אחראי פורום
פורסם

(זה נכון לסמוראי שהיה לי)

בחורף, שעל הגג ברזנט הייתה מצטברת שלולית ואני מוצא את עצמי

מנגב את הפנים גם שאני בתוך באוטו...

ומי שמתלונן על חתולים על האוטו...פעם חיכה לכם חתול בתוך המנוע?!

אז לי כן! והוא לא זז גם שפתחתי את האזעקה וסגרתי דלת. כשהנעתי

כל האוטו זז ומי שרוצה לדעת איך החתול היה נראה אח"כ...

בואו נגיד שהוא כבר לא מחפש מקומות מוזרים להתחמם בהם...

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אני שונא שאני צריך להגיע לעבודה, והאוטו לא מתניע כי שכחתי לכבות את המערכת לילה לפני... :roll:

אפשר לסדר את זה, תלך למי שעשה לך את המערכת ותבקש שהמערכת תכבה כאשר אתה מוציא את המפתח מהסוויץ'.

אם לא הייתה לי סובארו DL, הייתי בוודאי אומר "אני הכי שונא כשאני שוכח את האורות דולקים בלילה ובבוקר מגלה שאין לי מצבר". אבל סובארו חשבו על זה לפניי :) אני פטור מזה.

אינספור פעמים התנעתי וגיליתי ששכחתי לסגור את מתג האורות, טוב שהם נכבים אוטומטית כאשר אני מוציא את הסוויץ'.

רק פעם אחת שכחתי את אורות החניה דולקים (זה בכפתור נפרד בין ההגה ללוח השעונים) הוא נדלק כנראה בטעות, מזל ששכנה ששמה לב לזה, וקראה לי לכבות את האורות.

ואם הגעתי לכאן, אז שאלה קטנה.

אם אני שוכח צורך חשמל דלוק כשהאוטו לא מונע, ואז המצבר מתרוקן. לאחר מכן אני מניע כבר בעזרת דחיפה\כבלים. במקרה והמצבר והאלטרנטור עוד במצב טוב וחדשים. אני יכול לנסוע כרגיל, ואז האלטרנטור יטעין את המצבר כאילו לא קרה כלום, או צריך לעשות משהו מיוחד בנוסף?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני הכי שונא שאני נכנס לאוטו אחרי שאחותי נסעה בו:

ההגה למטה המושב קדימה למעלה לחצו על הכפתור של האיקולייזר וצריך לכוון מחדש

ויש דיסק של שירי כוסיות בפנים ואני לא יודע איפה שמו את "סגול כהה" שלי

ואין דלק :x

אני גם שונא את המבטים של הערסים והפרחות באשדוד שהם רואים ושומעים סיויק עם ספוילר ריפודים אדומים

ובחור נחמד עם משקפיים שיושב בפנים ונהנה מאיזה סולו משובח של ג'ימי בקולי קולות

:onfire:
פורסם
אני הכי שונא שאני נכנס לאוטו אחרי שאחותי נסעה בו:

ההגה למטה המושב קדימה למעלה לחצו על הכפתור של האיקולייזר וצריך לכוון מחדש

ויש דיסק של שירי כוסיות בפנים ואני לא יודע איפה שמו את "סגול כהה" שלי

ואין דלק :x

אפשר דוגמא מה זה שירי כוסיות...?:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כשלהקת ציפורים דופקת חירבון עצבני בידיוק על האוטו.(אני לא מגזים, הלכתי ל30 דקות, חזרתי, כל האוטו היה מלא בחרא, כאילו לוויתן חירבן על האוטו ומרח את זה על כל האוטו. לא היה נעים לנקות)
אצלי ידידי התופעה מתרחשת כשיגרה יום יום ואני עייפתי מלנקות כל שניה את השלשלת של היונות. כבר נידפק לי הצבע בגג בכמה מקומות וכל זה בגלל יונים. אם בישראל צייד יונים היה חוקי אני ממזמן הייתי מצודייד ברובה צייד .:x

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

© כשהמחשב של הרכב מתחיל לצפצף ולהראות אנימציות מוזרות שאין לי מושג מה הן אומרות, והספר רכב היחיד שיש ברכב הוא בגרמנית.. (AUDI A6)

© כשאני נוסע לתומי בשטח ומגלה שאם לא משלבים ל4X4 לפני העליה, התחת עלול להחליק הצידה כשלוחצים על הדוושה חזק מידי בזמן העליה, ואז דופקים את האוטו בעץ (Isuzu Trooper).

© כשיש פנצ'ר וצריך להתחיל למצוא עם מה לסובב את הבורג בבאגז' כדי להוציא את הגלגל הרזרבי ממתחת לרכב (PEGUEOT 405)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני הכי שונא שהרכב "שוכח" להזכיר לי שאסור לפתוח את החלונות כמה שעות לאחר שטיפתו וזה מובל לסימנים מעצבנים על החלון..

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

אני מאוד אוהב את האוטו שלי..

אני אוהב לתדלק אותו .. (פזומט)

אני אוהב שהמזגן נדלק מייד (ליסינג)

ואני הכי אוהב... את השטיפומת הידני שמטפל לי בו בכל שבוע :)

למען האמת , אני לא שונא כלום :)

• תוכן חדש...